Caffe.com
нов потребител ? Присъединете се сега

Влезте със социална мрежа ...

Влез с Facebook Влез с Google+

... или с вашия имейл

Възстановете паролата си
KIT AROMATIZZATI

мнения Caffè Bonini KIT AROMATIZZATI

Ароматизирани кафе на капсули Съвместими Nespresso

интензивност : размер : 40ml
мнения
Kit molto variegato
27/10/2016 16:20
Quelli al liquore li ha graditi molto mio marito, a me, ad essere sincera, è piaciuto molto il gusto nocciola e il gusto cioccolato. Comunque è da provare.

Преведи на Италиански
Quelli al liquore li ha graditi molto mio marito, a me, ad essere sincera, è piaciuto molto il gusto nocciola e il gusto cioccolato. Comunque è da provare.

buono come "prova" per farsi un'idea
03/08/2016 21:26
La confezione non è ben assortita di alcuni gusti c'erano poche capsule di altre tante, i gusti sono vari e ovviamente c'è quello che piace di più e quello che piace di meno sicuramente è una buona alternativa per provare tutti i gusti e poi scegliere i preferiti per i prossimi ordini!io ho preferito nocciola e mandorla

Преведи на Италиански
La confezione non è ben assortita di alcuni gusti c'erano poche capsule di altre tante, i gusti sono vari e ovviamente c'è quello che piace di più e quello che piace di meno sicuramente è una buona alternativa per provare tutti i gusti e poi scegliere i preferiti per i prossimi ordini!io ho preferito nocciola e mandorla

caffè buoni ma perchè solo 8 gusti??
17/11/2015 17:47
mi ha lasciato un pò di amaro in bocca...non il caffè ma l'apertura del pacco!! se vendete 10 diversi aromi particolari mi spiegate perchè il kit è da 48 e ci sono solo 8 gusti da provare con 6 cialde ognuno? tra l altro mi sembra che le cialde le vendiate a gruppi di 50...non era meglio mettere tutti e 10 i gusti e darne 5 cialde per ognuno? cocco e pistacchio mancavano e cocco era il gusto che mi incuriosiva maggiormente!

Преведи на Италиански
Оставих малко горчив вкус ... не кафето, но на \ "отваряне на опаковката !! ако продавате 10 различни ароматизанти ми обясни защо комплекта е 48 и има само 8 аромати, за да се опитат с 6 вафли всеки? наред с други неща ми се струва, че продавате чушките в групи от по 50 ... това е по-добре да се сложи всички 10 вкусове и да даде 5 вафли за всички? кокос и шам-фъстък и кокосово са изчезнали е вкусът, че ме заинтригува повече!

Buon assortimento
05/11/2015 22:17
Buon assortimento, anche se nel mio caso erano presenti troppe capsule di "Whisky" e "Havana rum". Avrei preferito ad esempio più "Amaretto" o "Mandorle". Il sapore è comunque molto buono. Sicuramente una valida alternativa alla Nespresso dato che alcuni sapori non sono prodotti da quest'ultima.

Преведи на Италиански
Добър избор, въпреки че в моя случай имаше твърде много капсули \ "Whiskey \" и \ "Havana ром \". Бих предпочел например \ "Амарето \" или \ "Бадемите \". Вкусът е все още много добър. Разбира жизнеспособна алтернатива на Nespresso, тъй като някои аромати не са произведени от тази \ "последната.

buono per provare tutti i gusti
09/10/2015 18:10
buone bevande al gusto di caffè, mi è servito molto per non fare una scorta di caffè che magari non mi sarebbe piaciuto.

Преведи на Италиански
добри напитки, ароматизирани кафе, много ми помогнаха да направи доставка на кафе, че може би аз не бих искал.

da provare
02/10/2015 17:10
un kit da provare, molto interessante e buono.

Преведи на Италиански
кит за да се опита, много интересен и добър.

KIT MISTO
28/04/2015 17:53
Alcune capsule sono buone, altre un po' meno comunque lo consiglio a chi desidera provare diversi gusti e non limitarsi ad uno solo.

Преведи на Италиански
Някои капсули са добри, някои малко \ "по-малко все още го препоръчвам на тези, които искат да опитат различни вкусове и не се ограничава само до един.

Ottimi
03/02/2015 22:45
Arrivati oggi e ne ho già provati diversi,li trovo ottimi e delicati ottimi dopo cena o per il pomeriggio,ottima idea di fare un kit per poterli provare tutti peccato però che nel mio kit mancava il gusto Sambuca!

Преведи на Италиански
Пристигнали днес и аз вече опитах няколко, намирам ги отлично и деликатен отлично след вечеря, или следобед, страхотна идея да се направи комплект, за да може да се опита всичко, жалко обаче, че в моя комплект липсва вкуса Самбука!

OTTIMO PER PROVARE
27/12/2014 11:35
I vari gusti rispecchiano veramente le arome descritte. Io non avrei mai detto. È perfetto per assaggiare i diversi gusti e poi scegliere il preferito. Ottima idea.

Преведи на Италиански
Различните вкусове наистина отразяват arome описано. Никога не бих казал. Той е идеален за да опитат различните вкусове и след това изберете вашия любим. Това звучи добре.

Ottimo kit
18/12/2014 13:26
Mi è piaciuto poter assaggiare diversi gusti.
Forse c'erano troppi gusti: Wisky, Amarone e Sambuca, che sono i caffè che consumiamo meno, ma almeno abbiamo un'idea generale di quello che ci piace.


Преведи на Италиански
Хареса ми да може да опитате различни вкусове. Може би в \ "са твърде много аромати: Wisky, Amarone и Самбука, които са на кафето, които консумираме по-малко, но поне имаме \" обща представа за това, което ни харесва.

Interessante
07/12/2014 22:08
Gusti piacevoli e delicati, buoni!

Преведи на Италиански
Приятен и деликатен вкус, добре!

Kit Aromatizzati
23/11/2014 09:12
Eccellente consiglio a tutti miscele e gusti unici per tutti i palati.

Преведи на Италиански
Отличен съвети на всички смеси и уникални вкусове за всеки вкус.

Ottima varieta
21/11/2014 15:40
Perfetto per il primo ordina per poi decidere i propi gusti

Преведи на Италиански
Perfetto на IL PRIMO ordina на пой decidere аз propi Gusti

buono
11/11/2014 12:47
Caffè dal gusto gradevole...a volte un pò forte ma ottimo rapporto qualità/prezzo
Rispetto ad altre compatibili è di gran lunga superiore.


Преведи на Италиански
Хубаво ... понякога малко силен, но много добро съотношение качество / цена Кафе вкус в сравнение с други съвместими е далеч по-добър.

caffè poco corposi
30/10/2014 20:03
caffè poco corposi sembrano annacquati,l'aroma cioccolato è discreto.Preferisco il gusto classico ,buono come al bar

Преведи на Италиански
плътен кафе просто изглежда разводнен, л \ "шоколадов вкус е discreto.Preferisco класически вкус, толкова добро, колкото на бара

apprezzato
27/10/2014 21:11
gradito il kit che dà la possibilità di assaggiare diversi gusti per poi acquistare quello più appprezzato

Преведи на Италиански
Добре дошли комплект, който ви дава възможност да опитате различни вкусове и след това купи най appprezzato

GENIALI
19/10/2014 22:10
Semplicemente geniale aromatizzare le miscele! Certo, non piacciono tutti i gusti, ma nel complesso quelle che non piacciono a me potrebbero piacere ad altri. Inoltre un kit di ben 48 cialde da la possibilità di scegliere alla grande.

Преведи на Италиански
Просто брилянтни подправъчни смеси! Разбира се, не всеки харесва, но като цяло тези, които не ми харесва може би искате да другите. В допълнение, комплект от 48 шушулки от възможността да избират страхотно.

Ottimi
19/10/2014 20:28
Premettiamo che tutte le miscele di aromatizzati sono leggerine, come dice anche il sito, ma sono proprio buone.
Specialmente le "alcooliche": rhum, whisky, sambuca, amaretto...
Buone anche cioccolato nocciola e vaniglia.
Le consiglio!


Преведи на Италиански
Предпоставката, че всички смеси са ароматизирани leggerine, както казва на сайта, но те са само добри. Особено "алкохолно \" на \: ром, уиски, Самбука, амарето ... Също така добър шоколад лешник и ванилия. Съветите!

kit aromatizzati
16/10/2014 22:12
fantastici, per le occasioni speciali........!!!

Преведи на Италиански
чудесно за специални поводи ........ !!!

il caffè è un'altra cosa
14/10/2014 12:52
L'idea è ottima, per aumentare l'assortimento.
Personalmente ho trovato però i caffè con poco corpo.
Preferisco altre miscele.


Преведи на Италиански
L \ 'идея е чудесно за увеличаване л \ "асортимент. Лично, обаче, открих, кафето с малко тяло. Предпочитам други смеси.

Per sorprendere.
13/10/2014 14:37
Un KIT da provare per sorprendere gli amici.
Ottimo quello al Rum ed alla Sambuca.
Da provare assolutamente.


Преведи на Италиански
Комплект за да се опита да изненада приятелите си. Отличен, че ром и Самбука. Трябва да опитаме.

Buoni tutti
13/10/2014 14:03
I gusti sono tutti molto buoni e delicati.
Il meno gradito forse è la nocciola.


Преведи на Италиански
Вкусовете са много добри и нежни. Може би най-малкото, оценено е лешник.

Mix aromatizzati
11/10/2014 14:44
Una piacevole sorpresa per cambiare un po'dalla normale routine.
I miei preferiti sono Sambuca-Amaretto e mandorla.
L'aroma si sente notevolmente.Bravi!!


Преведи на Италиански
Приятна изненада за промяна \ "от нормалното ежедневие. Моите фаворити са Самбука-Amaretto и бадем. Аромат L \ 'чувства notevolmente.Bravi !!

luciano polverigi
01/10/2014 08:25
il kit aromatizzato lo trovato molto vario e decisamente ottimo

Преведи на Италиански
Намерих комплект ароматизирани разнообразна и много добра

Kit Aromatizzati
27/09/2014 13:50
Miscele leggere e molto aromatizzate. Personalmente ho apprezzato l'Havana Rhum.
Consegna velocissima e imballi perfetti. Ottima la scelta di confezionare le cialde una per una.


Преведи на Италиански
Смеси четат и много ароматен. Аз лично се радваше л \ "Havana Rum. Бърза доставка и перфектна опаковка. Отличен избор за опаковане на чушките една по една.

Buona idea per provarli tutti
27/09/2014 12:35
Ho preso il kit per provare un po' di varietà e decidere poi quale acquistare.
Per ora buono quello a cioccolato per un bel risveglio mattutino e non male quello alla nocciola, ma entrambi, come dai più segnalato, sono molto leggeri e appaiono più bevande aromatizzate che caffé vero e proprio.
Sono comunque soddisfatto dell'acquisto anche se 12 capsule alla nocciola sono forse un po' troppe, un po' più di equilibrio con sambuca e ron delle quali invece ne ho ricevute giusto 3 sarebbe stato molto meglio.


Преведи на Италиански
Взех комплекта да се опитаме малко \ 'сортове и след това да реши кой от тях да си купя. За сега това, което един добър шоколад за приятно събуждане сутрин и не е зле за вкусен, но и двете, както е докладвано от най-много, са много леки и изглежда по-ароматизирани напитки, които самото кафе. Аз съм "за покупка и въпреки че 12 капсули лешник са може би малко \" доволен \ твърде много, малко \ "повече баланс с Самбука и Рон вместо на което аз току-що са получили три щеше да бъде много по-добре.

Novità
23/09/2014 09:27
Provato i nuovi gusti, diversi dal solito caffè, ma dopo un po' stufano e personalmente sono rimasta sul classico.

Преведи на Италиански
Опитах новите вкусове, различни от обичайните кафе, но след известно време \ "отегчен и аз бях лично на класиката.

Buon assaggio!!!
22/09/2014 11:41
Ottima idea quella del kit assaggio per chi non conosce la qualità del caffè Bonini.
Kit ben assortito e nel complesso di ottima gustazione


Преведи на Италиански
Отлична идея за дегустация комплект за онези, които не знаят качеството на кафето Bonini. Kit добре зареден и цялостното отлично дегустация

belle alternative
20/09/2014 08:57
buone alternative per variare un po'
alcune sono un po' troppo artificiali


Преведи на Италиански
добри алтернативи, за да се различават малко \ "някои от тях са малко \" твърде изкуствено

misto aromatizzati
18/09/2014 23:54
Ottimo modo x assaggiare tutte le varie correzioni...

Преведи на Италиански
X чудесен начин да се вземе проба всички различни поправки ...

NON MALE MA..
18/09/2014 22:28
comodo kit assaggio da 48 capsule compatibili Nespresso con miscele aromatizzate, confezionate SINGOLARMENTE con sopra scritto il tipo di gusto.
nel mio kit eran presenti:
-6 CIOCCOLATO (discreto, ha un gusto particolare di un certo tipo di cioccolato al latte..non ha NULLA a che vedere con il gusto originale, è totalmente diverso)
-6 VANIGLIA (a mio parere risulta molto artificiale)
-6 WHYSKY (non male, ma rimane un gusto molto leggero in bocca)
-6 NOCCIOLA (BUONISSIMO, non è molto intenso ma sembra MOLTO naturale)
-6 SAMBUCA (gusto di anice che purtroppo risulta artificiale a mio parere)
-6 AMARETTO (purtroppo ha un gusto artificiale secondo me)
-6 HAVANA RHUM (non male ma se vi aspettate il gusto del superalcolico siete fuori strada secondo me)
-6 MANDORLA (gusto a mio parere artificiale)
purtroppo alcuni gusti risultano molto artificiali e non li ho apprezzati particolarmente in quanto non lasciano "spazio" al sapore del caffè e ne rovinano il gusto.
il kit è utile ma è composto da troppe capsule in quanto se un gusto risultano non gradevole si ritrova con alcune cialde inutilizzate.


Преведи на Италиански
удобен комплект проба 48 капсули, съвместими с Nespresso смеси, ароматизирани, опаковани ИНДИВИДУАЛНО написана от вида на вкус. в моя комплект са присъствали: -6 CHOCOLATE (дискретно, има особен вкус към определен вид шоколад latte..non няма нищо общо с оригиналния вкус е съвсем различно) -6 VANILLA (по мое мнение това е много изкуствени) -6 WHYSKY (не е лошо, но тя продължава да бъде много лек вкус в устата) -6 HAZEL (вкусен, не е много дълбока, но тя изглежда много естествено) -6 Самбука (анасон вкус, което за съжаление е изкуствено по мое мнение) -6 ореховки (за съжаление вкусът е изкуствен за мен) -6 HAVANA РУМ (не е лошо, но ако очаквате вкуса на алкохола сте от начина, по мое мнение) -6 БАДЕМ (изкуствен аромат по мое мнение), но за съжаление някои вкусове са много изкуствени и не прави Особено ценен тъй като не оставя \ "пространство \" на вкуса на кафе и ще разруши вкус. комплекта е полезно, но има твърде много капсули, както ако не приятен вкус са завършва с някои вафли неизползвани.

Ottimi davvero
15/09/2014 18:08
Arrivati in due giorni, perfetta distribuzione dei gusti, presenti tutti in uguale quantità, buonissimi! Ne ho già provati sei, compresi quelli al liquore, che non credevo avrei gradito, e invece mi sono dovuta ricredere: tutti ottimi! L'aroma è ben percepibile ma non sovrasta il gusto del caffè e la qualità è davvero apprezzabile! Consigliatissimo!!!

Преведи на Италиански
Пристигнали след два дни, перфектно разпределение на вкусове, всички присъстващи в равни количества, вкусен! Аз вече съм доказал сте, включително тези в течността, което аз не мисля, че би ми се искало, а вместо това трябваше да се мисли отново: всички велики! Аромат L \ 'е много забележим, но не се подчинявам на вкуса на кафето и качеството е наистина осезаемо! Силно се препоръчва !!!

Ottimo modo per assaggiare tutti gli aromi
15/09/2014 11:54
Il prodotto è ottimo, non ci sono problemi con la macchina, una buona opportunità per assaggiare tutti gli aromi e scegliere poi quelle preferiti.
La velocità della consegna ineccepibile.


Преведи на Италиански
Продуктът е страхотно, няма никакви проблеми с колата, добра възможност да опитат всички вкусове, и след това изберете фаворит. Скоростта на безупречния за доставка.

buono
06/09/2014 12:40
pero giusto piacevole per fuori pasto

Преведи на Италиански
но само хубаво за хранене

ottimo caffe
03/09/2014 09:14
ho conosciuto per caso questo sito e adesso non ne posso fare più a meno, hanno ottime qualità di caffè a prezzi veramente buoni il kit aromatizzati presenta gusti intensi e veramente gustosi

Преведи на Италиански
Срещнах случайно този уеб сайт и сега не може да направи повече за по-малко, те имат много добро качество кафе на наистина добри цени комплекта ароматизирани представя интензивни аромати и наистина вкусно

Insomma
02/09/2014 14:47
Gli aromi sono molto variegati, un po' troppo artificiali, alcuni sono buoni ad esempio vaniglia, altri troppo estrosi, wisky, amaretto, Irlanda ecc....meglio andare sul tradizionale Vesuvio o intenso

Преведи на Италиански
Ароматите са доста различни, малко \ "твърде изкуствени, някои са добри, например ванилия, други твърде причудливи, уиски, амарето, Ирландия и т.н. .... по-добре да отидете на традиционния Vesuvio или силно

Simpatici
01/09/2014 19:08
Ottima opportunità di gustare varie tipologie grazie ad un unico ordine. Consigliatissimo agli amici

Преведи на Италиански
Отлична възможност да се насладите на различни видове чрез един ред. Силно се препоръчва на приятели

uno sfizio
24/08/2014 19:16
Alcuni sapori sono meglio di altri, ma tutti inferiori al caffè tradizionale; possono andar bene per uno sfizio o per offrire qualcosa di diverso, ma resta il fatto che la qualità non è il massimo e che gli aromi sono troppo artificiali.

Преведи на Италиански
Някои аромати са на по-добри от други, но всички по-малко в сравнение с традиционните кафе; може да се оправи за една прищявка или да предложи нещо по-различно, но това не променя факта, че качеството не е най-добрият и че ароматите са твърде изкуствено.

così così
13/08/2014 17:20
possono andare bene per offrire agli amici qualcosa di diverso ma sono decisamente migliori gli originali

Преведи на Италиански
може да е добре да се даде на приятели нещо по-различно, но оригиналите са много по-добри

Un pò deluso
11/08/2014 08:52
L'iniziativa è ottima la possibilità di assaggiarli tutti ma il gusto a mio parere non è dei migliori preferisco gli originali.

Преведи на Италиански
Инициатива L \ 'е една чудесна възможност да ги пробвам, но на вкус по мое мнение не е най-доброто, аз предпочитам оригиналите.

Ottimi
09/08/2014 09:21
Veramente molto buoni, unico rischio è che danno la dipendenza...

Преведи на Италиански
Наистина много добра, единственият риск е, че те дават на зависимостта ...

Meravigliosi!
07/08/2014 20:39
Tutti i gusti aromatizzati al 100%! Un miz di capsule dai sapori intensi, i retrogusti e gli aromi sono chiari, distinti e creano un esplosione di sapore quando li si assaggia.
Io non sono un amante del caffe, ma bere questi aromatizzati è un vero poacere! Consigliatissimi quelli all'amaretto e al sambuca!


Преведи на Италиански
Всички вкусове, ароматизирани 100%! А мис капсули с интензивен вкус, послевкус и аромат са ясни, обособен и създават експлозия на вкус, когато ги опитате. Аз не съм любител на кафето, но те ароматизирана напитка е истински poacere! Амарето и Самбука Consigliatissimi всички тези \ "!

Bella idea
07/08/2014 00:30
Bella idea quella del caffe' aromatizzato,appena preso non mi faceva impazzire,adesso e' piu' buono!

Преведи на Италиански
Добра идея, че кафето \ "ароматизирани, просто взех аз не бях развълнувана, а сега \" добра повече \ "!

Kit Aromatizzati Nespresso:
05/08/2014 17:39
Ho acquistato il kit assaggio misto per nespresso, devo dire che è un'ottima soluzione per poter testare gran parte dei gusti per poi potersi orientare su quello preferito. Le capsule sono perfettamente compatibili, consegna velocissima.

Anche se essendo tutti molto buoni sono sicuro di riacquistare il kit misto!!


Преведи на Италиански
Купих комплекта на вкус смесен Nespresso, аз трябва да кажа, че това е добро решение за \ ", за да бъде в състояние да тествате повечето от вкусове и след това се ориентират себе си на фаворит. Капсулите са напълно съвместими, бърза доставка. Въпреки че всички са много добър със сигурност ще си възвърне смесен комплект!

capsule aromatizzate
02/08/2014 10:20
E' stata una cosa nuova ed inaspettatamente gradevole.Da provare
GP


Преведи на Италиански
Тя \ "е нещо ново да се опита и неочаквано gradevole.Da GP

kit aromatizzati
27/07/2014 09:47
La vostra è sicuramente un'ottima iniziativa nel proporre questo kit di caffè aromatizzati in quanto con questi gusti particolari sono riuscito e riesco a far bere ai miei amici e conoscenti il caffè anche a coloro che di solito non lo bevono ed i miei amici in particolare mi ringraziano e spesso mi dicono che proveranno anche loro ad acquistare questi kit aromatizzati.

Преведи на Италиански
Yours определено е \ "отлична инициатива за предлагане на този комплект с аромат на кафе, колкото можех с тези конкретни вкусове и мога да стигна до моите приятели и познати, пият кафе, дори на тези, които обикновено не го и моите приятели пият в Аз най-вече благодаря и често ми казват, че те също ще се опита да купуват тези комплекти, ароматизирани.

particolari
26/07/2014 09:34
non li ho ancora provati tutti ma per ora quello alla sambuca mi piace,l'amaretto predomina troppo sul caffè che è comunque troppo poco corposo in tutti i gusti.La spedizione rapida e la qualità del prodotto mi hanno conquistata e sicuramente continuerò a comprare.

Преведи на Италиански
Все още не съм ги опитвал, но за сега това, което обичам да Самбука, L \ 'преобладава амарето кафе все още е твърде малко твърде плътен във всички gusti.La бърз превоз и качеството на продукта са спечелили и аз със сигурност ще продължат да купуват .

ottimi
24/07/2014 10:18
ogni variante ha un gusto caratteristico e ben distinto

Преведи на Италиански
всеки вариант има характерен вкус и отчетлив

Buoni, ci sono svariati gusti , stuzzicanti.
19/07/2014 10:13
Tutti i gusti sono buoni, i miei amici quando vengono mi chiedono il caffè aromatizzato!

Преведи на Италиански
Всички вкусове са добри, моите приятели, когато ме питат на ароматизирани кафе!

ASSORTITI
18/07/2014 16:25
BUONO L'ASSORTIMENTO... DA FAR GUSTARE AGLI AMICI.
IL MIO PREFERITO NON E' PERO' TRA GLI AROMATIZZATI


Преведи на Италиански
GOOD L \ 'варират от ... да се опитаме да станем приятели. МОЯТА ЛЮБИМА НЕ СЕ \ "PEAR \" между ароматизирани

buona idea
06/07/2014 16:48
buona idea per dare la possibilità di assaggiare vari aromi...non li ho ancora provati tutti.secondo me alcuni gusti si sentono poco.
nulla da dire sulla spezione,impeccabili come sempre.


Преведи на Италиански
Добра идея е да се даде възможност да опитат различни вкусове ... Аз все още не са опитвали някои аромати tutti.secondo ме да се чувствам малко. какво да кажем за инспекцията, безупречно както винаги.

gustosissimi
05/07/2014 08:18
tutti i gusti sono buoni i miei ospiti quando vengono mi chiedono il caffè aromatizzato

Преведи на Италиански
всички вкусове са добри мои гости, когато ме помоли ароматизирани кафе

Kit Aromatizzati
02/07/2014 21:08
Ottima la possibilità di poter provare tutti i gusti in un unico kit. Gusti diversi dai soliti, per gustare il caffè in modo alternativo! :)

Преведи на Италиански
Отлична възможност да бъде в състояние да се опитат всички вкусове в един комплект. Вкусът е различен от обичайното, за да се насладите на кафе по алтернативен начин! :)

ottima idea
01/07/2014 18:37
Ottima idea quella di dare in un unico kit la possibilità di assaggiare tutti gli aromi per poi scegliere quello preferito.

Преведи на Италиански
Чудесна идея да се даде в един комплект шанса да опитат всички вкусове и след това изберете този, който предпочитате.

CAPSULE KIT AROMATIZZATI PER NESPRESSO
30/06/2014 10:07
Già 2^ fornitura.....e non sarà l'ultima. Proposta originale. Personalmente molto soddisfatto. Nessuna preferenza tra i vari gusti, tutti molto vicini al gusto indicato. Per i grandi intenditori di caffè probabilmente non molto indicati.

Преведи на Италиански
Вече 2 ^ доставките ..... и няма да \ 'т да продължи. Първоначалното предложение. Лично много доволен. Без предпочитание между различните аромати, всички много близо до вкуса посочено. За страхотно кафе ценители вероятно не е много ефективен.

Ottima idea
23/06/2014 14:52
Tanti gusti assortiti, ad un prezzo invitante. Piena compatibilità con il modello scelto.

Преведи на Италиански
Много разнообразни вкусове, цена на поканата. Пълна съвместимост с избрания модел.

kit assaggio..contenti tutti.
21/06/2014 15:49
a me piace nolto quello alla nocciola ,a mio figlio al cioccolato,mio marito e gli amici quelli al liquore..insomma tutti molto soddisfatti.bravi!

Преведи на Италиански
Харесва ми това, което nolto лешник, шоколад със сина ми, мъжа ми и приятелите на алкохола .. С една дума всички тези много soddisfatti.bravi!

KIT AROMATIZZATI
20/06/2014 21:54
Trovo il mix veramente buono, specialmente i gusti AMARETTO e HAVANA RHUM

Преведи на Италиански
Намирам микс е наистина добри, особено на вкусовете и ореховки HAVANA RUM

Un tocco nuovo
18/06/2014 15:48
al caffe' tradizionale
Un'idea originale per bere il caffe' in compagnia di amici
Ottimi gusti e buona la varieta'


Преведи на Италиански
на кафе \ "традиционен A \" оригинална идея да се пие кафе \ "в компанията на добри приятели и отличния вкус на сорта \"

ottimi gusti!
10/06/2014 15:29
sono tutti da provare..

Преведи на Италиански
са всички, за да се опита ..

Buona idea
08/06/2014 07:36
Ottimo per rapporto qualità/prezzo, comodissimo per provare i vari gusti: in questo modo ne abbiamo selezionati 3 preferiti, evitando acquisti più cospicui.

Преведи на Италиански
Чудесно за съотношение качество / цена, много лесно да се изпробват различни вкусове: по този начин, ние сме избрани три любими, като се избягва покупка по-видно.

ottimi
07/06/2014 15:11
Vari gusti per poter provarli tutti per poter fare un eventuale scelta definitiva dei gusti ritenuti migliori.

Преведи на Италиански
Различни вкусове да опитате всички тях, за да се направи всяко окончателно избор на аромати, считани за най-добре.

ottimi
07/06/2014 13:15
veramente buoni tutti. I miei ospiti quando vengono vogliono degustare i vostri caffè

Преведи на Италиански
всичко много добре. Моите гости, когато те искат да опитат кафето

Kit aromatizzati
31/05/2014 12:45
Ero molto scettica per ordinarli invece devo dire che sono molto buoni, l'unico forse che non mi ha convinto è l'amaretto. Sambuca, rhum e Irlanda sono veramente ottimi e lasciano un buon sapore in bocca! Consegna sempre super!

Преведи на Италиански
Бях много скептично настроен да ги поръчате вместо това трябва да се каже, че те са много добри, аз \ "може би едно, че не ме е убеден, ти си \" ореховки. Самбука, ром и Ирландия са наистина добри и се оставя добър вкус в устата си! Доставка винаги супер!

BUONO
31/05/2014 12:41
non li ho assaggiati tutti per ora ma le impressioni sono molto buone molto piacevole a fine pasti.
consigliati


Преведи на Италиански
Аз не съм опитвал всичко за сега, но впечатленията са много добри, много хубаво в края на хранене. Препоръчителна

Ottimi!
21/05/2014 13:34
Ottimo il kit degustazione degli aromatizzati!
Consentono l'assaggio di questi caffè dalla fragranza particolare!
Spedizione velocissima.
Consigliatissimo!


Преведи на Италиански
Great дегустация комплект от ароматизирани! Вкус на кафе от тези специално аромат Позволете \ 'S! Бърза доставка. Силно се препоръчва!

per un caffè diverso
21/05/2014 11:13
I gusti sono decisi e molto ben identificabili. Da provare per bere una bevanda con un gusto diverso dal solito caffè

Преведи на Италиански
Ароматите са смели и много разпознаваеми. Опитайте се да се пие едно питие с различен вкус от обичайните кафета

Ottimi
20/05/2014 10:13
I caffè aromatizzati sono molto buoni, a parte quello al cioccolato che personalmente non gradisco, tutti gli altri sono veramente ottimi, specialmente quelli ai liquori, infatti ho acquistato a parte 50 capsule al rum e 50 alla sambuca.

Преведи на Италиански
На ароматизирани кафета са много добри, с изключение на шоколад, които аз лично не го харесвам, всички останали са наистина добри, особено тези ликьори, в действителност аз закупени отделно 50 капсули ром и Самбука 50.

kit aromatizzati eccellenti
19/05/2014 08:31
Tutti i caffè aromatizzati del kit sono buonissimi.
la spedizione è stata veramente velocissima.


Преведи на Италиански
Всички ароматизирани кафета са много добър комплект. пратката е била много по-бързо.

UN CAFFE' SFIZIOSO!
18/05/2014 21:50
Troppi aromi, non sai mai quale prendere!
Scherzo. Tra i miei preferiti: vaniglia e sambuca.
Ottimi!


Преведи на Италиански
Твърде много аромати, никога не знаеш кой от тях да вземе! Joke. Сред любимите ми: ванилия и Самбука. Отличен!

ottimo.....
17/05/2014 12:56
ottimi gusti vari e buoni......la consegna poi è stata lampo il giorno dopo l'ordine gia mi è arrivata la consegna...bravi!

Преведи на Италиански
отлични и разнообразни вкусове добро ...... тогава доставката е мига на следващия ден \ "е вече, за което получих доставката ... браво!

Roberto di vicenza
13/05/2014 11:56
Sono veramente fenomenali, sono molto contento del servizio e per la qualità delle fragranze.
La spedizione come solito e tempestiva.


Преведи на Италиански
Те са наистина феноменален, аз съм много доволен от услугата и качеството на аромати. Пратка, както обикновено и навременна.

KIT AROMATIZZATI
10/05/2014 19:06
Ho apprezzato il profumo. Meno il sapore.

Преведи на Италиански
Аз обичах уханието. По-малко вкус.

ottima idea
26/04/2014 12:39
É un ottimo prodotto per assaporare tutti i gusti aromatizzati...per sapersi indirizzare nei prossimi acquisti o semplicemente per avere tutti i gusti a portata di mano

Преведи на Италиански
Това е страхотен продукт, да се наслади всеки вкус ароматизирани ... за да знаете как да се насочите в следващата си цел, или просто да има всеки, на една ръка разстояние

ottima iniziativa
22/04/2014 15:56
ottima idea,fare un kit con diversi gusti per assaggiarli....sicuramente lo consiglio per avere i caffè aromatizzati di vari gusti!

Преведи на Италиански
страхотна идея, да направи комплект с различни аромати, за да го опитате .... Определено го препоръчвам да имат ароматизирани кафето на различни вкусове!

Kit aromatizzati
22/04/2014 13:47
Buoni tutti i gusti, ottimi Caffè Irlandese e Havana Rhum!

Преведи на Италиански
Good всички вкусове, голяма Irish Coffee и Havana Rum!

buono
22/04/2014 13:15
spedizione veloce, buon prezzo, buona varietà

Преведи на Италиански
бърза доставка, добра цена, добро разнообразие

Alcuni Buoni altri meno
21/04/2014 10:47
Grazie a questo Kit ,ho potuto provare varie tipologie di caffè compatibile ,devo dire che alcune sono buone altre meno ,ma in complesso sono un'ottima alternativa all'originale

Преведи на Италиански
Благодарение на този комплект, аз бях в състояние да опитате различни видове кафе съвместими, аз трябва да кажа, че някои от тях са добри, други по-малко, но в края на краищата те са отлична алтернатива на оригинала

ottimo per una nota diversa ogni giorno
15/04/2014 11:20
Piacevoli, terminare il pranzo e scegliere un gusto diverso è uno sfizio divertente. Ottimi gli aromatizzati, delicati e piacevoli. Buono rapporto qualità prezzo. ottima compatibilita Nespresso e il servizio di spedizione.

Преведи на Италиански
Pleasant, завършващ обяд и изберете различен вкус е каприз забавно. Отличен ароматизирана, нежна и приятна. Добър стойност за пари. Nespresso отлична съвместимост и предоставяне на услуги.

Migliorabile
14/04/2014 11:30
Buona l'idea del kit assaggio, ma sarebbe preferibile poter scegliere i gusti per comporre il kit.

Преведи на Италиански
Добра идея на вкуса комплект, но това би било за предпочитане да изберете аромати за съставяне на комплекта.

buoni
08/04/2014 23:31
molto profumati ma forse un po'leggeri...

Преведи на Италиански
много ароматно, но може би po'leggeri ...

Kit Aromatizzati
05/04/2014 13:41
Buona la diversificazione dei gusti,almeno piu' di uno presenti per tipo permette di assaggiare i vari gusti e di scegliere l'aroma preferito.

Преведи на Италиански
Добра диверсификация на вкусове, най-малко повече от "подарък за тип ви позволява да опитате различни вкусове и изберете любимия аромат.

meraviglia!
31/03/2014 12:44
questo kit è stato meraviglioso!
gusti e aromi mai sentiti prima!
complimenti davvero!
nemmeno la nespresso ha mai fatto una cosa tanto buona!


Преведи на Италиански
този комплект е прекрасен! вкусове и аромати, нечувани никога преди! искрени поздравления! дори Nespresso никога не е правил нещо толкова хубаво!

Sono veramente Ottimi
24/03/2014 18:56
Semplicemente spettacolari.Ottimi

Преведи на Италиански
Просто spettacolari.Ottimi

aromatizzati nespresso
24/03/2014 17:13
ottimi sotto ogni aspetto
grazie


Преведи на Италиански
отлично във всяко едно отношение, благодарение

KIT AROMATIZZATI
23/03/2014 21:17
Gusti veramente particolari...ottima la nocciola!

Преведи на Италиански
Специфични вкусове наистина добър ... лешници!

Buono , ma....
22/03/2014 18:11
Ho sempre giudicato molto positivamente tutte le miscele provate fino ad ora , queste non sono da meno , anche se personalmente preferisco al caffè aggiungere il correttivo dopo. In ogni caso buono , e la spedizione ultra veloce

Преведи на Италиански
Винаги съм съден много положително всички изпитвани смеси, докато сега, това са по-различно, въпреки че лично аз предпочитам да добавите коригиращи кафето след това. Във всеки случай добре, и ултра бърза доставка

Intriganti sapori
19/03/2014 12:55
ottimi per un caffè lontano dai pasti, dopo mangiato preferisco i classici

Преведи на Италиански
страхотно за кафе между храненията, след хранене аз предпочитам класиката

Ora chi vi ferma più!
18/03/2014 18:25
Aggiungendo anche questi caffè aromatizzati ora ordinerò solo da voi! Mi sono piaciuti molto, solo sambuca non ho gradito, ma per mio gusto personale. Sarebbe bello avere un kit misto con la possibilità di scegliere gli aromi.

Преведи на Италиански
Добавянето на тези ароматизирани кафета сега да се разпорежда само от вас! Хареса ми много, просто Самбука не ми хареса, но за моя личен вкус. Би било хубаво да има комплект смесва с възможността за избор на аромати.

KIT AROMATIZZATI
17/03/2014 11:57
IDEA SIMPATICA PER DEGUSTARE VARI TIPI DI CAFFE'

Преведи на Италиански
NICE ИДЕЯ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ ВКУС COFFEE "

interessante
16/03/2014 00:42
gradevoli e ben assortiti, per tutti i gusti.

Преведи на Италиански
приятен и добре подбрани за всички вкусове.

Un kit intelligente
08/03/2014 21:20
Uno speciale kit che ti permette di assaporare un caffè aromatizzato, dal gusto piacevole. Ideale per il caffè pomeridiano e perché no .. anche serale.

Преведи на Италиански
A специален комплект, който ви позволява да се насладите на ароматизирано кафе, с приятен вкус. Идеален за следобедно кафе и вечер защо не .. дори.

KIT AROMATIZZATI
08/03/2014 12:44
molto buoni, diventerò cliente abituale

Преведи на Италиански
много добра, аз ще стана редовен клиент

KIT AROMATIZZATI
06/03/2014 00:26
Speravo tanto nell'inserimento di nuovi gusti aromatici e finalmente questo è avvenuto. Gusti eccellenti, nulla da invidiare agli originali, quello alla nocciola è veramente ottimo, continuerò a consumarli con devozione. Bravi !!!!!!

Преведи на Италиански
Надявах се, че толкова много в поставянето на нови вкусове ароматни и най-накрая това се е случило. Страхотен вкус, какво да завиждам на оригиналите, лешници е наистина страхотно, аз ще продължа да ги ядат с преданост. Bravi!

Compatibili solo nel nome....
05/03/2014 22:40
Come si potrà intuire dal titolo della recensione, ho trovato le capsule compatibili buone al pari delle "originali", con l'aggiunta di qualche gusto ancora più buono. Rapporto qualità prezzo ottimo, tempi di consegna rapidissimi, appena due giorni lavorativi dall'ordine. In futuro mi affiderò ancora a questo sito per i miei ordini.

Преведи на Италиански
Както можете да се досетите от заглавието на прегледа, открих капсулите съвместима добро като "оригинала", с добавянето на някои вкус дори по-добре. Отлична стойност за пари, бързи срокове на доставка, само на два работни дни. В бъдеще ще се повери отново на този сайт за моите заповеди.

Una varietà che mancava
04/03/2014 12:55
rispetto ai classici caffe aromatizzati, questi dal sapore più forte non potevano mancare soprattutto per le cene con amici che posso garantire ..Apprezzano :)

Преведи на Италиански
в сравнение с класическите кафе ароматизирани, те по-силен аромат не може да ми липсват, особено за вечеря с приятели, които могат да го потвърдят .. оценявам :)

Caffe si, spedizione no
01/03/2014 12:49
La varietà dei gusti offerti è davvero impagabile, davvero buonissima, utile per accontentare tutti i palati; la spedizione diciamo pollice in basso vista la lunga attesa per la consegna.

Преведи на Италиански
Разнообразието от вкусове се предлагат е наистина безценна, наистина много добро, полезно да се угоди на всички вкусове; пратка казваме палците надолу оглед на дългото чакане за доставка.

kit aromatizzati
01/03/2014 12:03
davvero ottimi soprattutto la vaniglia...invece l'amaretto risulta troppo forte per me. Per quanto riguarda i tempi di consegna ci hanno messo 13 giorni e come scusa hanno detto che pagando con il bonifico i tempi si allungavano ma pensavo di una settimana al massimo e invece ce ne hanno messe quasi due.... per il caffè è davvero ottimo

Преведи на Италиански
наистина добре ... особено на ванилия амарето вместо е твърде силен за мен. Що се отнася до времето за доставка са сложили 13 дни като извинение и заяви, че плащането с банков превод пъти простря но си мислех, най-много седмица и вместо това ги е сложил там в продължение на почти две .... кафето е наистина отличен

KIT AROMATIZZATI per Nespresso
26/02/2014 18:07
Il nuovo kit aromatizzato è un ottima idea e sono anche gustosi!!!
Ovviamente la gestione dell'ordine e la spedizione sono stati impeccabili.


Преведи на Италиански
Новият кит е страхотна идея ароматизирани и са също така вкусно! Очевидно е, че управлението на поръчката и доставката са безупречно.

aromatizzati
25/02/2014 22:25
devo dire che sono rimasto colpito dal gusto offerto dai caffè aromatizzati: hanno tutti un intenso sapore che rispecchia l'aroma, ma i migliori sono quelli sambuca e crema irlandese, Come al solito spedizione velocissima

Преведи на Италиански
Аз трябва да кажа, че е впечатлен от вкуса, предлагани от ароматизирани кафе: всички те имат интензивен аромат, който отразява на вкуса, но най-добрите от тях са ирландски крем и Самбука, както обикновено бърза доставка

buonissimo
25/02/2014 10:00
molto particolari, de si vuole provare qualcosa di diverso,
io preferisco comunque il caffè classico, ma per stupire gli amici e ottimo


Преведи на Италиански
много специално, ако искате да опитате нещо различно, аз все още предпочитат класически кафето, но за да впечатлите приятелите си и голяма

Specialissimo
24/02/2014 12:37
Veramente speciale questo kit
una diversificazione molto interessante e molto apprezzata dagli ospiti
Ogni tazzina e' la scoperta di nuovi orizzonti


Преведи на Италиански
Наистина специално за този комплект диверсификация много интересно и много ценена от гостите всяка чаша и "откриването на нови хоризонти

recensione
24/02/2014 09:49
Da provare assolutamente, il mio preferito è il nocciola subito dopo cioccolato e amaretto, cmq assolutamente da provare!

Преведи на Италиански
Трябва да се опитаме, любимото ми е лешници и шоколад ореховки веднага след, cm ² трябва да се опита!

il caffè è un'altra cosa
22/02/2014 08:12
Parto dal presupposto che l'idea è ottima, ma il caffè è un'altra cosa.
Ammetto di non averi ancora assaggiati tutti, per cui mi limiterò a recensire solo quelli provati.

nocciola : il primissimo che ho provato e diciamo che passa con un 6+ nulla di trascendentale, ma particolare e lascia un buon retrogusto.

Havana rum e amaretto : non ci siamo non arrivano alla sufficienza, non hanno un gran aroma, anzi li ho trovati troppo amari entrambi... premetto che nel caffè non aggiungo mai lo zucchero per assaporarne il vero sapore, ma questi (ahimè) non erano certo il massimo.


Преведи на Италиански
Бих се предположи, че идеята е страхотна, но кафето е друго нещо. Признавам, все още не вкуси всички вещи, за които аз ще разглежда само онези тествани. Пъстри: самото първо, че аз се опитах и ​​да кажа, той минава с 6 + нищо разтърсващо, но специално и оставя добър послевкус. Хавана ром и амарето: ние не се достигне до достатъчно, не са много вкус, всъщност аз ги намери твърде горчив или ... Заявявам, че кафето не винаги добавя захар на вкус на истинския вкус, но те (уви) не не бяха най-добрите.

Kit aromatizzati ok
18/02/2014 21:48
Ottimo l'assortimento, tutti i gusti sono molto buoni e particolari, non saprei quale segliere, tutto ok, sicuramente da consigliare. Consegna molto veloce e buono l'imballo.Le capsule sono confezionate singolarmente mantenendo intatto l'aroma.

Преведи на Италиански
Голям асортимент, всички вкусове са много добри и специални, не мога да изберете който, добре, със сигурност се препоръчва. Много бърза доставка и добра опаковка. Капсулите са опаковани поотделно, като същевременно се запазва аромата си.

ottima degustazione
18/02/2014 10:59
Ho provato il kit e devo dire che sono ottimi. Il mio preferito è la sambuca, come se la correzione fosse dal vivo. L'amaretto un pò meno e non so il motivo, lascia in bocca un gusto curioso.

Преведи на Италиански
Опитах комплекта и трябва да кажа, че съм добре. Любимата ми е Самбука, като например дали поправката е на живо. The ореховки малко по-малко и аз не знам защо, не оставя странен вкус.

Kit aromatizzati
15/02/2014 08:33
Sapori nuovi e gradevoli

Преведи на Италиански
Нови аромати и приятен

una coccola....
09/02/2014 12:14
Quando hai voglia di qualcosa di didiverso dal solito caffè....Veramente da provare, tutti molto buoni!

Преведи на Италиански
Когато се чувстваш като нещо didiverso от обичайното кафе .... Наистина да се опита, всичко е много добре!

aaa
08/02/2014 16:38
per me troppo aromatici preferisco il caffè "caffè" ma gli altri mi dicono eccellente e per tutti i gusti

Преведи на Италиански
за мен също предпочитам ароматно кафе "кафе", но други ми казват, отличен и за всекиго по нещо

colpita
08/02/2014 07:48
ottimi anche se dovrebbero essercene di piu' alla sambuca rum e irlandese,colpita dalla rapidita della consegna

Преведи на Италиански
страхотно макар трябва да има повече "ром и Самбука Irish хит от бързината на доставка

Ottimi gusti ed aromi
07/02/2014 11:45
E'la prima volta che acquisto questo prodotto. Personalmente le trovo buonissime, ottimo gusto ed aroma. Nulla da invidiare agli originali che nel caso specifico peccano in fatto di varietà di aromi. Sono rimasto molto colpito per il servizio di consegna, velocissimo ed affidabile.

Преведи на Италиански
Това е първият път, когато закупите този продукт. Лично аз намирам, че е много добър, страхотен вкус и аромат. Няма за какво да завиждам на първородния грях, който в този случай от гледна точка на разнообразие от вкусове. Бях много впечатлен от услугата за доставка, бърз и надежден.

buono
06/02/2014 14:30
ottimo,sopratutto una varieta' soddisfacente.

Преведи на Италиански
отлично, особено сорт "задоволителна.

Ottimo Acquisto!
05/02/2014 23:40
Preso per sfizio sfruttando un eccezionale promozione offerta dal sito.
Ora che ho assaggiato tutti i gusti inviatomi posso dire con certezza che si tratta di prodotti di ottima qualità.
Ogni tipologia ha un profumo unico, lascia un sapore persistente in bocca, il caffè al sapore di cioccolato è identico ad un normale caffè in cui si è fatta sciogliere una tessera di cioccolato..Eccezionali!


Преведи на Италиански
Взети по прищявка, използвайки уникална промоция, предлагани от сайта. Сега, когато съм опитвал всички вкусове, изпратени до мен, аз мога да кажа със сигурност, че продуктите са с отлично качество. Всеки тип има уникален аромат, оставя траен вкус в устата, кафе с вкус на шоколад е идентичен с нормално кафе, което е направено от шоколад се стопи карта .. Изключително!

gradevole
05/02/2014 23:25
buona l'idea di aromatizzare le capsule, risultato un prodotto gustoso forse risulta un po leggero, avrei gradito un caffè più intenso

Преведи на Италиански
добра представа за вкуса капсулите, резултатът е по-вкусно, може би малко по-леко, бих искал по-интензивен кафе

Pareri soggettivi
05/02/2014 15:56
A chi piace il caffè aromatizzato sicuramente c'è una vasta varietà di aromi e ottima la qualità. Personalmente amo di più il caffè intenso .

Преведи на Италиански
Хората, които обичат ароматизирани кафе със сигурност има голямо разнообразие от вкусове и отлично качество. Лично аз обичам най-интензивния кафето.

Trovo il mix veramente buono, specialmente i gusti
04/02/2014 18:20
Trovo il mix veramente buono, specialmente il gusto Sambuca

Преведи на Италиански
Намирам микс е наистина добра, особено вкуса на Самбука

Grande assortimento!
04/02/2014 18:02
Ottimo assortimento che soddisfa sicuramente tutti i gusti della famiglia con la solita alta qualità.

Преведи на Италиански
Голям асортимент, който да отговаря на вкусовете на семейството със сигурност всички с обичайното високо качество.

Gusto
04/02/2014 17:41
Kit con aromi, alcuni buoni ed altri meno. Da provare

Преведи на Италиански
Kit с аромати, някои добри и някои не. Опитвам

tutti buonissimi
03/02/2014 14:09
un kit di caffè aromatizzati che non hanno nulla da perdere con i più blasonati Nespresso...quello alla nocciola è buonissimo

Преведи на Италиански
набор от ароматизирани кафе, че няма какво да губят с по-известен Nespresso ... че е сладък лешник

Spettacolare
03/02/2014 14:07
Li ho quasi provati tutti da un amico e sono buonissimi...

Преведи на Италиански
Опитах почти всички от един приятел и те са много добри ...

Un ottimo regalo
03/02/2014 13:55
Un cofanetto perfetto per gli amanti degli aromi...La nocciola è il topo tra i gusti golosi...sambuca e crema d'Irlanda i preferiti tra gli "alcolici"

Преведи на Италиански
A ковчеже идеален за любителите на аромати ... Лешникът е мишка между вкусове вкусни ... и Самбука крем на Ирландия като фаворит сред "духовете"

bella idea
03/02/2014 11:44
Ottima la diversificazione dei gusti

Преведи на Италиански
Голямото разнообразие от вкусове

tutti fantastici
03/02/2014 10:22
aromatizzati veramente speciali!consigliatissimi!!

Преведи на Италиански
Ароматизирани наистина специален! Consigliatissimi!

FAVOLOSI
03/02/2014 09:12
Sono veramente fantastici, restiamo molto entusiasti per la qualità delle fragranze.
La spedizione come solito e tempestiva.
Continuate così.


Преведи на Италиански
Те са наистина фантастично, ние сме много развълнувани за качеството на аромати. Пратка, както обикновено и навременна. Продължавайте в същия дух.

ottimo
03/02/2014 08:14
Veramente un ottimo caffè, aromatizzato al punto giusto.Complimenti

Преведи на Италиански
Наистина страхотно кафе, ароматизирана точка giusto.Complimenti

Buoni... ma particolari
03/02/2014 08:06
I nuovi kit sono un bell'esperimento...
...ma il mio classico caffè è imbattibile.
A chi vuole provare qualcosa di nuovo, stuzzicare gli amici con aromi particolari va benissimo...
Io ne tengo sempre un po' in casa...


Преведи на Италиански
Новите комплекти са добър експеримент ... Classic ... но кафето ми е непобедим. За тези, които искат да опитат нещо ново, дразни приятелите си с конкретни аромати това е добре ... Аз винаги ще пазя малко "в къщата ...

KIT AROMATIZZATI
02/02/2014 20:15
Trovo il mix veramente buono, specialmente i gusti CAFFE IRLANDESE e HAVANA RHUM

Преведи на Италиански
Намирам микс е наистина добри, особено на вкусовете и Ирландско кафе HAVANA RUM

Kit aromatizzati
02/02/2014 19:28
Sono tutti buoni pero il migliore è quello a sambuca

Преведи на Италиански
Те всички са добри, но най-доброто е да Самбука

KIT AROMATIZZATI
02/02/2014 11:50
Ho avuto modo di sorseggiare il KIT AROMATIZZATI è la prima volta che degusto le 7 varietà.
Posso affermare che una è più saporita dell'altra, pertanto difficile da individuare la migliore! OFFERTA AZZECCATA.


Преведи на Италиански
Трябва да пийнете KIT ароматизирани е първият път, в който Degusto седем разновидности. Мога да кажа, че е по-ароматно от другия, затова е трудно да се идентифицират най-добрите! ПРЕДЛАГАМЕ ап.

Recensione
01/02/2014 17:36
Tutto bene, il caffe' aromatizzato e' squisito. Per non parlare poi della consegna veloce e perfetta.

Преведи на Италиански
Добре, кафето "ароматизирани" вкусна. Да не говорим за бърза доставка и съвършен.

ottimi
01/02/2014 12:36
sono buonissimi, si sente perfettamente l'aroma. quello alla vaniglia è buonissimo!!!

Преведи на Италиански
те са добри, вие се чувствате перфектно аромат. че ванилията е вкусен!

gradevole
01/02/2014 09:43
un ottima idea per un cofanetto assortito di gusti aromatizzati molto piacevoli e gradevoli

Преведи на Италиански
ООН ottima идея на ООН cofanetto assortito ди Густи aromatizzati Molto piacevoli д gradevoli

Quello che mancava, ora c'è
01/02/2014 06:11
Rispetto all'offerta Nespresso qui su caffe.com mancavano capsule con aromi "particolari" e la mancanza si sentiva. Adesso il vuoto è colmato con queste ottime capsule di cui per il momento preferisco il gusto amaretto, con un forte odore e sapore di... amaretto ! Davvero buono !

Преведи на Италиански
Над доставка тук Nespresso капсули с аромат на caffe.com изчезнали "специални" и той усети липсата. Сега празнотата е запълнена с тези велики капсули, които за момента аз предпочитам вкуса на амарето, със силен мирис и вкус на ... ореховки! Наистина добро!