Caffe.com
нов потребител ? Присъединете се сега

Влезте със социална мрежа ...

Влез с Facebook
Влез с Google+

... или с вашия имейл

Възстановете паролата си
капсули
 Nespresso®

Коментари за системата

3961 мнения


звезда

1459
1787
583
111
21

Pagina 11 di 39

Cioccolato - Ottimo
04/10/2014 09:24
Il miglior profumo fra gli aromatici

Преведи на Италиански
Най-добрият аромат на ароматни

Amaretto - Buon aromatizzato
04/10/2014 09:24
Se preso con molta moderazione e buono, troppi diventa un po' cattivo

Преведи на Италиански
Ако се приема с голяма умереност и добър, прекалено много получава малко \ "лош

Forte - Buono
04/10/2014 09:22
Buon caffè ma no all'altezza di intenso

Преведи на Италиански
Добро кафе, но височината на интензивно не \ 's

Intenso - Buon prodotto
04/10/2014 09:21
Caffè forte, ottimo per svegliarti dal torpore

Преведи на Италиански
Силно кафе, страхотно да се събудите от сън

O' Vesuvio - Il miglior aroma
04/10/2014 09:19
Fenomenale per corposita' e aroma

Преведи на Италиански
Феноменален плътен \ 'и аромат

Corposo - corposo come il nome
04/10/2014 08:41
Caffè che non delude le aspettative. preferisco un caffè molto più deciso. comunque un buon caffè. assaggiato intenso corposo vesuvio e sono tutti buoni.

Преведи на Италиански
Кафе, че няма да ви разочарова. Аз предпочитам много по-силно кафе. Въпреки това, едно добро кафе. Вкуси интензивен и плътен Везувий всички са добри.

O' Vesuvio - buon caffe
04/10/2014 08:36
Buon caffè, mi aspettavo un caffè dal gusto più deciso ma in realtà non si allontana da gusto e dall'intensità degli altri. resta comunque un buon caffè.

Преведи на Италиански
Добро кафе, аз очаквах едно кафе с по-силен вкус, но всъщност не се движат далеч от вкуса и от интензивността на другите \ ". Останки добро кафе.

Arpeggio - acquisto arpeggio
04/10/2014 08:13
Ottimo ed efficiente servizio di consegna. buona la qualità del prodotto.

Преведи на Италиански
отлично и ефективно обслужване. добро качество на продукта.

Nocciola - CAFFE' NOCCIOLA
03/10/2014 18:07
Il gusto della nocciola è particolare. e' un caffè che merita di essere provato.

Преведи на Италиански
Вкусът на лешник е специален. Тя \ 'sa кафе, което заслужава да бъде съден.

Tisana Benessere - TISANA BENESSERE
03/10/2014 18:05
Molto gustosa. consiglio di provarla con il miele.

Преведи на Италиански
Много вкусно. Съвет да го пробвате с мед.

Cioccolato - CAFFE' AL CIOCCOLATO
03/10/2014 18:01
Cremoso e saporito.

Преведи на Италиански
Creamy и вкусна.

The Verde Earl Grey - TE' VERDE
03/10/2014 18:01
Molto buono.

Преведи на Италиански
Много добре.

Frutti Di Bosco - FRUTTI DI BOSCO
03/10/2014 17:59
Gusto eccezionale. da comprare.

Преведи на Италиански
Изключителен вкус. За да купите.

Tisana Relax - TISANA RELAX
03/10/2014 17:58
Decisamente ottima. la consiglio.

Преведи на Италиански
Определено страхотно. Съвета.

The Nero Limone - Ottimo prodotto ma la consegna è lenta!
02/10/2014 13:24
Ottime le capsule thè al limone!

Преведи на Италиански
Отличен чай капсула с лимон!

Kit Assaggio Misto - KIT ASSAGGIO
01/10/2014 20:44
Ottimo per capire di cosa avete bisogno. più quantità per ogni tipo che ti permettono di valutare bene cosa ti piace.

Преведи на Италиански
Радвам се да видя това, което ви трябва. Повече количество за всеки тип, който да ви позволи правилно да се оцени това, което ви харесва.

Intenso - Buon compromesso
01/10/2014 12:08
Buon profumo, schiumina persistente e gusto piacevole.
un buon compromesso fra caffè delicato e forte.
ottimo per preparare il cappuccino a colazione.
come sempre il servizio di consegna si è rivelato puntuale e preciso.


Преведи на Италиански
Мирише добре, schiumina устойчиви и приятен вкус. Един добър компромис между нежно и силно кафе. Чудесно за вземане на капучино на закуска. Както винаги, услугата за доставка се оказа точен и прецизен.

Nocciola - mi aspettavo di meglio
01/10/2014 11:59
Sinceramente mi aspettavo di meglio visto che tutti i prodotti sono buonissimi. poco aroma di nocciola secondo me, insomma non complesso è bevibile

Преведи на Италиански
Честно казано, очаквах по-добре като се има предвид, че всички продукти са много добри. малко вкусен аромат по мое мнение, просто не е сложен за пиене

Kit Assaggio Aromatizzati - luciano polverigi
01/10/2014 08:25
Il kit aromatizzato lo trovato molto vario e decisamente ottimo

Преведи на Италиански
Намерих комплект ароматизирани разнообразна и много добра

O' Vesuvio - Ottimo caffè!
01/10/2014 07:52
Buono, da bere la mattina!

Преведи на Италиански
Добре е да се пие на сутринта!

Decaffeinato - Ottimo la sera
30/09/2014 14:01
Gusto delicato, cremoso e profumato.
ottima alternativa, soprattutto la sera per chi soffre il caffè prima di andare a dormire.


Преведи на Италиански
Деликатна, кремообразна и ароматно. Голяма алтернатива, особено през нощта, за тези, които страдат от кафето, преди да отиде да спи.

Classico - OTTIMO
30/09/2014 12:32
Lo consiglio vivamente. un ottimo caffè!

Преведи на Италиански
Аз силно го препоръчвам. a страхотно кафе!

Vaniglia - luciano polverigi
30/09/2014 12:17
Ho assaggiato il gusto vaniglia e lo trovato molto delicato

Преведи на Италиански
Вкусих аромат на ванилия и е установено, че е много деликатен

Amaretto - luciano polverigi
30/09/2014 12:09
Ho provato il gusto amaretto e sono rimasto soddisfatto

Преведи на Италиански
Опитах аромат амарето и е доволен

Frutti Di Bosco - unica
29/09/2014 13:34
Ora piace a tutti, l'ho offerta ad amici una fresca serata in compagnia, è già finita, per fortuna che ho scoperto che la posso acquistare subito in via xx settembre a genova, invece di aspettare la consegna, pur velocissima. il sapore è intenso, non serve zuccherarla, il profumo sprigionato è magnifico, lascia un buon sapore.

Преведи на Италиански
Сега всеки харесва, аз \ "Аз предлагам на приятелите на хладно вечер в компанията, е вече свърши, за щастие аз открих, че мога да си купя сега в през xx settembre в Генуа, вместо да се чака за доставка, въпреки че бързо. ароматът е интензивен, не е нужно zuccherarla, аромата дадено разстояние е страхотно, оставя добър вкус.

Kit Assaggio Misto - ottimo per testare le qualità
29/09/2014 13:08
Il carioca non ci è piaciuto, il seta a me piace molto, il deca piace molto a mio marito in quanto finalmente sa di caffè, il classico va bene nel cappuccino, il ristretto lascia un buon retrogusto, il forte non è così forte, la cosa che ci è piaciuta di più è che le capsule sono perfette per la nostra inissia

Преведи на Италиански
на Кариока не ни хареса, аз наистина харесвам коприната, на deca наистина обичам съпруга си като най-накрая знае, кафе, класически капучиното е добре в тесни листа добър послевкус, крепостта не е толкова силна, Какво ни хареса най-много е, че капсулите са идеални за нашия inissia

Sambuca - caffè sambuca
29/09/2014 13:00
Voluto dal marito che adora il caffè con la sambuca, ottimo

Преведи на Италиански
искаше от съпруга си, който обожава кафе с Самбука, голям

The Nero Limone - un aroma che esce già dalla confezione
29/09/2014 12:53
Abbiamo subito gustato il the nero limone, è perfetto come sapori bilanciati, non serve quasi zuccherarlo, si gusta già così, ho messo mezzo cucchiaino di zucchero di canna, lo ha gustato mia figlia e ha detto che lo adora, mio marito lo trova leggero ma piacevole, io sono certa che quest'inverno ogni giorno ci sarà un the caldo che mi attende

Преведи на Италиански
ние веднага вкуси от лимон черен чай, е идеалното балансирани вкусове, няма нужда да подсладите почти, го вкуси толкова вече, сложих половин чаена лъжичка кафява захар, го вкуси и той ми каза, че дъщеря ми го обича, мъжът ми смята, че е светлина но хубаво, аз съм сигурен, че стремежа \ 'зима всеки ден ще има горещ чай ме чака

Ristretto Compatibile - deciso
29/09/2014 11:11
Sapore molto forte e deciso per i miei gusti, ma giusto per un ristretto

Преведи на Италиански
много силен аромат и фирма за моя вкус, но само за ограничен

Corposo - gustoso
29/09/2014 11:03
Per essere una cialda compatibile ha un aroma molto gustoso e profumato

Преведи на Италиански
да бъде съвместима вафла има много вкусно и ароматно аромат

Ristretto Compatibile - Buono
29/09/2014 08:31
Buono da provare ma preferisco molto di più un intenso o corposo

Преведи на Италиански
Добър опит, но аз предпочитам много по-силен и плътен

Ristretto Compatibile - DELIZIOSO
28/09/2014 20:58
Cremoso e forte quasi come il nespresso doc complimenti

Преведи на Италиански
Creamy и силен почти като комплименти на nespresso док

Classico - OTTIMO AROMA
28/09/2014 17:17
Per gli amanti del caffè è un po' leggero, ma le colleghe lo hanno gradito molto!!!

Преведи на Италиански
За любителите на кафе е малко \ "светлина, но нейните колеги го харесвали много !!!

Forte - ottimo caffè
28/09/2014 17:14
Meglio dell'originale

Преведи на Италиански
оригинален по-добре \ 's

Decaffeinato - ottimo deca
28/09/2014 17:12
Niente da invidiare a gli altri aromi

Преведи на Италиански
какво да завиждат на други аромати

Intenso - una vera bomba
28/09/2014 17:09
Gusto forte e intenso ideale per dare carica alla giornata

Преведи на Италиански
силен и интензивен вкус, идеална за да се получи безплатно за ден

Corposo - molto buono
28/09/2014 17:02
Un caffè dal gusto morbido e deciso

Преведи на Италиански
кафе с гладка вкус и реши

O' Vesuvio - meglio del bar
27/09/2014 22:24
Ottima crema da leccarsi i baffi

Преведи на Италиански
отличен крем-поливане

Classico - tt ok
27/09/2014 20:06
Ottimo

Преведи на Италиански
много добре

Forte - tt ok
27/09/2014 20:02
Ottimo

Преведи на Италиански
много добре

Classico - discreto
27/09/2014 19:18
Caffè cremoso ma leggero per il mio gusto comunque buono qualità prezzo,consigliabile.

Преведи на Италиански
Кафе кремообразна но светлина за моя вкус все още добра стойност за парите, препоръчва.

Kit Assaggio Misto - Kit Assaggio misto
27/09/2014 13:55
Buon allestimento che permette di provare diverse miscele. ho apprezzato soprattutto o'vesuvio e carioca.
come sempre consegna puntualissima in 24 ore e imballaggi perfetti, addirittura doppi!


Преведи на Италиански
Добър набор-нагоре, която ви позволява да опитате различни смеси. Особено ми хареса o \ 'vesuvio и carioca. Както винаги точна доставка до 24 часа и опаковане съвършен, дори удвои!

Kit Assaggio Aromatizzati - Kit Aromatizzati
27/09/2014 13:50
Miscele leggere e molto aromatizzate. personalmente ho apprezzato l'havana rhum.
consegna velocissima e imballi perfetti. ottima la scelta di confezionare le cialde una per una.


Преведи на Италиански
Смеси четат и много ароматен. Аз лично се радваше л \ "havana rum. Бърза доставка и перфектна опаковка. Отличен избор за опаковане на чушките една по една.

Kit Assaggio Aromatizzati - Buona idea per provarli tutti
27/09/2014 12:35
Ho preso il kit per provare un po' di varietà e decidere poi quale acquistare.
per ora buono quello a cioccolato per un bel risveglio mattutino e non male quello alla nocciola, ma entrambi, come dai più segnalato, sono molto leggeri e appaiono più bevande aromatizzate che caffé vero e proprio.
sono comunque soddisfatto dell'acquisto anche se 12 capsule alla nocciola sono forse un po' troppe, un po' più di equilibrio con sambuca e ron delle quali invece ne ho ricevute giusto 3 sarebbe stato molto meglio.


Преведи на Италиански
Взех комплекта да се опитаме малко \ 'сортове и след това да реши кой от тях да си купя. За сега това, което един добър шоколад за приятно събуждане сутрин и не е зле за вкусен, но и двете, както е докладвано от най-много, са много леки и изглежда по-ароматизирани напитки, които самото кафе. Аз съм "за покупка и въпреки че 12 капсули лешник са може би малко \" доволен \ твърде много, малко \ "повече баланс с Самбука и Рон вместо на което аз току-що са получили три щеше да бъде много по-добре.

Frutti Di Bosco - Ottimo
27/09/2014 12:27
L'ho voluto provare fidandomi delle recensioni ed ho fatto bene, veramente ottimo.

Преведи на Италиански
L \ 'исках да опитам доверявайки мнения и направих добър, наистина добър.

Frutti Di Bosco - Frutti di Bosco
27/09/2014 11:50
Squisito,davvero ben fatto ed equilibrato .

Преведи на Италиански
Изискан, наистина добре направено и балансирано.

Tisana Relax - Tisana Relax
27/09/2014 11:49
Ha sostituito la camomilla per nostro figlio.

Преведи на Италиански
Той заменя на лайката за нашия син.

Tisana Benessere - Tisana Benessere
27/09/2014 11:47
Sinceramente non ho avuto il tempo di assaggiarlo...la mia compagna l'ha requisito. ;-)

Преведи на Италиански
Честно казано, аз не съм имал време да го пробвам ... изискване партньора ми \ "и има. ;-)

The Rosso - The Rosso
27/09/2014 11:46
A mio avviso il più buono della famiglia.

Преведи на Италиански
По мое мнение най-доброто на семейството.

The Verde Earl Grey - The Verde Earl Grey
27/09/2014 11:45
Ottimo per l'ora del the.

Преведи на Италиански
Чудесно за л \ "сега на.

The Nero Limone - The Nero Limone
27/09/2014 11:44
Profumato e gradevolissimo al palato.

Преведи на Италиански
Ароматен и приятен за небцето.

Havana Rum - Havana
27/09/2014 11:43
Ottimo,mi piace. dopo pranzo è diventato una consuetudine.

Преведи на Италиански
Много добре, аз го харесвам. След обяд, той се е превърнал в обичай.

Cioccolato - Cioccolato
27/09/2014 11:41
Non di mio gradimento....l'unica qualità a non piacermi.

Преведи на Италиански
Не ми хареса .... \ 's уникални качества не харесват.

Sambuca - Sambuca
27/09/2014 11:40
Dopo aver assaggiato quello al rhum trovo questo gusto non all'altezza......ma è solo un opinione soggettiva.

Преведи на Италиански
След дегустация на ром в намерите този вкус не е височината на всички \ "...... но това е просто субективно мнение.

Decaffeinato - Decaffeinato morbido
27/09/2014 11:38
Trovo questo caffè delizioso e dal gusto morbido.

Преведи на Италиански
Намирам това вкусно кафе и мек вкус.

Livanto - livanto
27/09/2014 09:31
Caffè delicato dal gusto cremoso piacevolissimo, consigliato .

Преведи на Италиански
Кафе деликатна кремообразна вкус приятен, препоръчва.

Cubania - cubania
27/09/2014 09:26
Caffè molto buono da un gusto denso e molto particolare .

Преведи на Италиански
Много хубаво кафе от гъста и много специално вкус.

Decaffeinato - il più bevuto
27/09/2014 09:03
A casa mia è il più bevuto,ottimo a qualsiasi ora, anche la sera.

Преведи на Италиански
къщата ми е най-пиян, много добър по всяко време, дори и през нощта.

Seta - ottimo caffè
27/09/2014 09:00
Buono non troppo forte, ottimo per ogni occasione.

Преведи на Италиански
Не е добре прекалено силен, чудесно за всеки повод.

Arpeggio - ARPEGGIO
26/09/2014 21:02
Ottimo,dal corpo pieno; servizio molto celere.

Преведи на Италиански
Голям, плътен; много бързо обслужване.

Carioca - la meraviglia
26/09/2014 17:16
La meraviglia di codesto caffe mi spinge a deliziarmi il palato eccellente

Преведи на Италиански
чудото на това ме навежда на кафе, за да зарадва небцето отлично

Decaffeinato - OTTIMO
25/09/2014 16:32
Buonissimo caffè decaffeinato, non si sente di bere un deca. con un eccellentissimo rapporto qualità-prezzo.
come sempre la spedizione velocissima.


Преведи на Италиански
Delicious безкофеиново кафе, не се чувствам като пиене на дека. С най-доброто съотношение качество-цена. Както винаги корабоплаването бързо.

Forte - Strong and intense
24/09/2014 10:03
Delicious, the best tasting coffee i've had

Преведи на Италиански
вкусна, най-добрият вкус кафето i \ 'съм имал

Forte - Forte ma non troppo
24/09/2014 08:35
Purtroppo non è così forte come mi aspettavo ma, visto gli altri commenti,sono convinto che è per un gusto personale. ritengo che, per tutte le miscele, pur essendo piacevoli e gustose manchino di quel qualcosa in più che facciano la differenza con le cialde originali nespresso.

Преведи на Италиански
За съжаление тя не е толкова силна, колкото очаквах, но тъй като на другите бележки, аз вярвам, че е личен вкус. Аз вярвам, че за всички смеси, въпреки приятно и вкусно, че липсата на нещо допълнително, което ще направи разликата с оригиналните nespresso капсулите.

O' Vesuvio - Buono
24/09/2014 08:17
Per i miei gusti è la miscela che mi ha convinto di più anche se preferirei un gusto sicuramente più deciso.

Преведи на Италиански
За моя вкус е сместа, която ме убеди, дори и повече, ако предпочитате по-силен вкус определено.

Intenso - Ok
23/09/2014 13:18
La miscela intenso non è male ma per gli amanti del ristretto consiglio il ristretto compatibile che non ha niente da invidiare alla miscela originale nespresso...cmq buona solo che le capsule non sono perfette e spesso all'inizio esce solo acqua...cosa che non succede con le capsule del ristretto compatibili

Преведи на Италиански
Интензивният сместа не е лошо, но за любителите на малката тясна платка съвместима, че има какво да завиждам на първоначалната смес nespresso ... cmq добра само, че капсулите не са съвършени и често \ 's започне само вода ... което не се случва с капсули, съвместими с ограничен достъп

Cioccolato - un po' nauseante
23/09/2014 09:35
Anche questo caffè come il nocciola dopo un po' personalmente diventa nauseante, buono all'inizio, ma probabilmente da bere solo ogni tanto.

Преведи на Италиански
Въпреки, че това кафе като вкусен след известно време \ "лично стане отвратителна, добри \" старт s, но най-вероятно само да пие от време на време.

Nocciola - un po' nauseante
23/09/2014 09:34
Buoni i primi caffè bevuti, ma poi mi è diventato nauseante e non penso li ricomprerò.

Преведи на Италиански
Първото добро кафе пиян, но после станах гади и аз не мисля, че те ще купуват.

O' Vesuvio - non è il mio preferito
23/09/2014 09:32
Questo lo ho provato ma non mi ha convinta molto.

Преведи на Италиански
Опитах това, но аз не бях много убеден.

Intenso - Molto buono
23/09/2014 09:30
Questo e il gusto forte sono i miei preferiti in assoluto. secondo me sono all'altezza delle capsule originali, anzi anche più buone..

Преведи на Италиански
Това, както и силен вкус са моите абсолютни фаворити. Мисля, че всички те са \ "височина на оригиналните капсули, наистина още по-добре ..

Kit Assaggio Aromatizzati - Novità
23/09/2014 09:27
Provato i nuovi gusti, diversi dal solito caffè, ma dopo un po' stufano e personalmente sono rimasta sul classico.

Преведи на Италиански
Опитах новите вкусове, различни от обичайните кафе, но след известно време \ "отегчен и аз бях лично на класиката.

Kit Assaggio Misto - Per assaggiare
23/09/2014 09:24
Perfetto per assaggiare tutti i tipi di caffè

Преведи на Италиански
Perfect да взимат проби от всички видове кафе

Corposo - molto buono
23/09/2014 09:23
Le cialde compatibili nespresso sono molto buone, e ad un costo super conveniente

Преведи на Италиански
съвместими nespresso шушулки са много добри, и на цена, супер удобно

Forte - il mio preferito
23/09/2014 09:22
Sicuramente le cialde compatibili sono tutte buone, ma questo è quello che preferisco tra tutti.

Преведи на Италиански
със сигурност съвместими шушулки са добри, но това е любимата ми сред всички.

Intenso - FANTASTICO!
22/09/2014 17:21
Ottimo caffè e velocissima spedizione!

Преведи на Италиански
Great кафе и бърза доставка!

Kit Assaggio Aromatizzati - Buon assaggio!!!
22/09/2014 11:41
Ottima idea quella del kit assaggio per chi non conosce la qualità del caffè bonini.
kit ben assortito e nel complesso di ottima gustazione


Преведи на Италиански
Отлична идея за дегустация комплект за онези, които не знаят качеството на кафето bonini. kit добре зареден и цялостното отлично дегустация

Kit Assaggio Misto - Ottima idea quella del kit assaggio
22/09/2014 11:39
Ottima idea quella del kit assaggio per chi non conosce la qualità del caffè bonini.
purtroppo però la confezione non includeva tutte le qualità di caffè in vendita sul sito.


Преведи на Италиански
Отлична идея за дегустация комплект за онези, които не знаят качеството на кафето bonini. За съжаление, пакетът не включва всички качества на кафето за продажба на сайта.

Forte - Ottima qualità
22/09/2014 11:34
Finalmente un caffè degno di questo nome per capsule compatibile nespresso...
ottimo rapporto qualità/prezzo


Преведи на Италиански
Накрая едно кафе достоен за името на капсули nespresso съвместим ... Отлично качество съотношение цена /

Tisana Relax - TISANA RELAX - Veramente ottima
22/09/2014 11:30
Ho provato questa tisana con un po di scetticismo, invece devo dire che è veramente buona.
la prepari in pochi secondi e la gusti con piacere. la consiglio!!!


Преведи на Италиански
Опитах този билков чай ​​с малко скептицизъм, но аз трябва да кажа, че е наистина добър. the подготви в рамките на няколко секунди и вкусове с удоволствие. Съветът !!!

Decaffeinato - ottimo deca
22/09/2014 11:22
Caffè molto buono nonostante sia decaffeinato

Преведи на Италиански
много добро, въпреки че е безкофеиново кафе

Corposo - ottimo compatibile
22/09/2014 11:17
Per essere una capsula compatibile devo dire che è davvero buona!! sicuramente la consiglio

Преведи на Италиански
да бъде съвместима капсула трябва да кажа, че е наистина добър !! Определено го препоръчвам

Decaffeinato intenso - ottimo deca
22/09/2014 11:11
è talmente buono che non sembra decaffeinato

Преведи на Италиански
е толкова добро, че да не изглеждат декофеинизирано

Roma - il migliore
22/09/2014 11:10
Tra i vari gusti questo è quello che preferisco

Преведи на Италиански
между различните вкусове това е, което аз предпочитам

Corposo - corposo
20/09/2014 23:37
Caffè dal gusto cremoso e denso, è il mio preferito ed è piacevole assaporarlo ogni volta che mi concedo una pausa.

Преведи на Италиански
Кафе вкус кремообразна и гъста, тя е любимата ми и това е хубаво да се наслади всеки път, когато си дам почивка.

Nocciola - nocciola
20/09/2014 23:19
Dolce sapore di nocciola, caffè delicato, gusto leggero. come tutti gli aromatizzati è consigliato a chi non ama i gusti troppo forti.

Преведи на Италиански
сладък вкус вкусен, кафе-деликатен, лек вкус. Подобно на всички ароматизирани се препоръчва за тези, които не харесват вкуса твърде силен.

Vaniglia - vaniglia
20/09/2014 23:15
Sapore dolce, molto fruttato, il caffè è poco intenso, ma piacevole, dedicato a chi non ama i gusti forti e decisi.

Преведи на Италиански
Sweet, много плодов, кафе не е много силен, но приятен, посветена на тези, които не обичат силни аромати и решителен.

O' Vesuvio - vesuvio
20/09/2014 23:09
Vero caffè napoletano, intenso e delicato allo stesso tempo, gusto deciso, per gli amanti dell'autentico caffè.

Преведи на Италиански
True неаполитански кафе, силен и деликатен в същото време, силен вкус за автентичен кафе любовници \ 's.

Cioccolato - cioccolato
20/09/2014 23:04
Autentico sapore di cioccolato, per i più golosi. l'aroma del caffè è delicata, non molto forte. rapida e puntuale la consegna. consigliato.

Преведи на Италиански
Автентичния вкус на шоколад за сладък зъб. Кафе аромат l \ 'е деликатен, не е много силен. Бърза и точна доставка. Препоръчително.

Carioca - ottimo
20/09/2014 22:59
Sapore intenso e deciso, il vero caffè del brasile. molto cremoso e gradevole. il mio preferito. lo consiglio a tutti.

Преведи на Италиански
Интензивен аромат и фирма, на истинско кафе в Бразилия. Много кремаво и приятно. Любимата ми. Аз го препоръчвам на всеки.

Amaretto - amaretto
20/09/2014 22:54
Sapore delicato e profumato, il gusto è piacevole anche se non è molto forte.
consigliato più con il dessert che dopo pranzo, ottimo affogato al gelato.


Преведи на Италиански
Деликатен и ароматен, вкусът му е приятен, макар и не много силен. Препоръчителна повече с десерт след обяда, голям сладолед удавил.

Kit Assaggio - Ottimo per giudicare
20/09/2014 17:36
Invogliato dal fatto di provare diverse variazioni di caffè, dopo il kit di assaggio ho scelto i miei gusti preferiti:100% arabica e intenso. meno apprezzato il classico. ottimo anche il decaffeinato.

Преведи на Италиански
Привлечени от факта, да опитате различни варианти на кафе след дегустация комплекта аз избрах любимите ми аромати: 100% Арабика и интензивни. По-малко ценена класика. Също така отлично безкофеиново кафе.

Ristretto Compatibile - Assoltamente ok
20/09/2014 12:54
Ho sempre scelto il gusto intenso perchè leggendo le recensioni sembrava il migliore..ultimamente però preferisco i caffè bassi e quindi ho provato il ristretto compatibile e posso assicurare che è addirittura meglio dell'intenso..pochissima differenza tra il ristretto originale e questo compatibile..assolutamente soddisfattissimo

Преведи на Италиански
Винаги съм избрал интензивен аромат, защото четенето на мнения изглеждаше, че migliore..ultimamente но аз предпочитам ниското кафето и след това аз се опитах ограничен съвместим и може да ви уверя, че е дори по-добре, отколкото intenso..pochissima разлика \ 's между оригинала и този ограничен съвместим ..assolutamente много доволен

Decaffeinato - Deca ottimo.
20/09/2014 12:51
Ottimo decaffeinato...fa tanta schiuma e il sapore non ha niente da invidiare ad un normalissimo espresso..è la prima volta che lo provo e ne sono rimasto soddisfattissimo.

Преведи на Италиански
Great безкофеиново ... Има ли много пяна и вкус няма нищо завиждам към нормален espresso..è първи път, че аз се опитвам и аз бях много доволен.

Kit Assaggio Misto - Kit Assaggio, spedizione in 24h - ottimo
20/09/2014 09:38
Compatibilità perfetta con nespresso pixie.
ho degustato solo due aromi, ne sono rimasto soddisfatto.
ottimo servizio di gestione/consegna ordini.


Преведи на Италиански
Perfect съвместимост с nespresso pixie. Вкусих само две вкусове, беше доволен от него. Големите за управление на поръчки / предоставяне на услуги.

Kit Assaggio Aromatizzati - belle alternative
20/09/2014 08:57
Buone alternative per variare un po'
alcune sono un po' troppo artificiali


Преведи на Италиански
добри алтернативи, за да се различават малко \ "някои от тях са малко \" твърде изкуствено

Frutti Di Bosco - fredda
20/09/2014 08:56
Molto buona anche come bevanda fredda

Преведи на Италиански
много добър, както и студена напитка

Tisana Benessere - tisana
20/09/2014 08:55
Buona alternativa ai the

Преведи на Италиански
добра алтернатива на

The Nero Limone - gusto limone
20/09/2014 08:53
Gradevole aroma e profumo di limone

Преведи на Италиански
приятен аромат и вкус на лимон

Classico - classico
20/09/2014 08:50
Un gran buon caffè da tutti i giorni

Преведи на Италиански
голямо добро кафе от всички дни

Seta - ottimo caffè
20/09/2014 08:48
Leggermente meno intenso dell'arpeggio ma comunque un buom caffè

Преведи на Италиански
арпежовидно малко по-малко интензивна \ 's, но buom кафе

Pagina 11 di 39

*Марката Nespresso® не е собственост на Bonini S.r.l., нито на която и да е свързана с нея компания.