Caffe.com
нов потребител ? Присъединете се сега

Влезте със социална мрежа ...

Влез с Facebook Влез с Google+

... или с вашия имейл

Възстановете паролата си
мнения
eccellente
03/05/2016 21:10
Consigliatissimo molto buono gusto e aroma.++++

Преведи на Италиански
Силно се препоръчва много добър вкус и аромат. ++++

Eccellente
15/03/2016 20:09
Ottimo caffè. Gusto impeccabile.

Преведи на Италиански
Great кафе. безупречен вкус.

Eccellente
17/11/2015 10:24
Il migliore a mio parere.

Преведи на Италиански
Най-доброто, по мое мнение.

OTTIMA SCELTA
05/10/2015 10:01
Buono, lo consiglio a tutti.

Преведи на Италиански
Добър, аз го препоръчвам на всеки.

il migliore
03/07/2015 15:26
per me il migliore caffè di Bonini.

Преведи на Италиански
за мен най-доброто кафе BONINI.

Un caffè da bar !!!
19/06/2015 17:13
Un caffè come al bar con crema densa e persistente colore nocciola medio e molto aromatico. Il mio preferito e credo non solo visto che spesso deve arrivare in vendita. Ciò permette di averlo sempre tostato e macinato fresco. Ottimo !!!

Преведи на Италиански
A кафе в бара с гъста сметана и устойчиви кафяв цвят средни и много ароматни. Любимата ми и мисля, че не само като те често трябва да се кача на продажба. Това ви позволява да винаги да има прясна изпечено и смляно. Great !!!

caffe corposo
13/06/2015 21:14
Ottimo caffe cremoso denso con ottimo retrogusto

Преведи на Италиански
Great кафе кремообразна гъста с отличен послевкус

aspettando il Noir
11/05/2015 10:17
Dalle recensioni mi convinco ad acquistare questo anche se aspetto il NOIR che ho trovato decisamente OTTIMO

Преведи на Италиански
От мнения ме убедиха да купите този дори ако аспекта на NOIR, че намерих много добър

Corposo sì, ma non abbastanza
07/05/2015 17:43
Ha un ottimo sapore, ma paradossalmente sembra più corposo il gusto classico. Bisognerebbe lavorare di più sulla cremosità, meno persistente di quella del classico.

Преведи на Италиански
Той разполага с голям вкус, но парадоксално изглежда дебел класически вкус. Ние трябва да работи повече за мекота, по-малко устойчиви от класиката.

Ottimo caffe veramente
27/04/2015 15:50
Senti il profumo appena apri la bustina... viene fuori un sacco di crema

Преведи на Италиански
Миришеш просто отворете торбата ... се оказва много сметана

buono
21/04/2015 23:42
ciao a tutti, ho usato questo tipo di capsule su una macchina da caffè della nims ECL101,usando gli appositi adattatori in alluminio acquistati sempre su di voi,ne è uscito fuori un caffè buono ma non troppo forte,

Преведи на Италиански
Здравейте на всички, че са използвали този вид капсули за кафе-машина на Nims ECL101, като се използват подходящите адаптери закупени алуминий винаги на вас, той излезе с добро кафе, но не прекалено силно,

Cremoso e di qualità !
09/04/2015 23:58
Il caffè ☕ si presenta di un colore nocciola e la macinatura crea una crema davvero consistente che permane anche dopo avere mescolato lo zucchero. Il sapore che mi ha lasciato in bocca è legnoso ovvero mi ricorda il processo di tostatura, ne sto ordinando ancora. Nettamente consigliato !!!

Преведи на Италиански
Кафето ☕ представя светло кафяв цвят и смилането създава крем наистина значимо, което остава дори и след разбъркване захар. Ароматът, който ме остави в устата е горски или ми напомня на процеса на печене, аз съм поръчване отново. Ясно е препоръчително !!!

Esplendido equilibrio
07/04/2015 20:49
Para mi gusto, el mas equilibrado de todos. Sabor, amargor, persistencia y cuerpo. El mejor!

Преведи на Италиански
За моя вкус, най-балансиран на всички. Flavor, огорчение, упоритост и тялото. Най-доброто!

Buonissimo
20/03/2015 17:32
Buono il gusto e buono l'aroma

Преведи на Италиански
Добър вкус и добра л \ "аромат

Ottimo
11/03/2015 09:28
Caffè corposo in tutti i sensi. Buono a qualsiasi ora.

Преведи на Италиански
Пълно тяло кафе във всички посоки. Добър по всяко време.

ottimo
15/02/2015 10:52
ottimo caffè

Преведи на Италиански
страхотно кафе

Corposo
06/02/2015 09:09
Caffè ottimo, cremoso e davvero buono.
Spedizione velocissima!


Преведи на Италиански
Great кафе, кремаво и наистина добро. Доставка бързо!

ottimo
21/01/2015 15:34
consigliato a tutti, ottimo.

Преведи на Италиански
Препоръчва се на всички, много добър.

corposo
14/01/2015 23:02
il migliore,gusto forte e cremoso al punto giusto.the best....

Преведи на Италиански
най-доброто, силен вкус и крем до точката giusto.the-добрия ....

il migliore a parer mio...
05/01/2015 19:28
Cremoso e deciso al punto giusto.....

Преведи на Италиански
Creamy и реши да съвършенство .....

buon prodotto ottimo prezzo
07/12/2014 16:15
Buon prodotto, un po' forte per i miei gusti

Преведи на Италиански
Добър продукт, малко \ "силна за моя вкус

Corposo espresso point
29/11/2014 00:06
Buona miscela il gusto non è male e viene fuori tanta schiuma quindi dal momento che l'ho preso per il lavoro ne siamo pienamente soddisfatti..la spedizione è più fulminea di un fulmine. Ultimamente mi arriva sempre il giorno dopo l'ordine.

Преведи на Италиански
Добро съчетание на вкус, не е лошо и то излиза много пяна, така, тъй като л \ "Взех за работата, която са напълно soddisfatti..la корабоплаването е повече от мълния. Напоследък винаги пристига на следващия ден, за \ "и.

corposo
18/11/2014 15:21
provato questo caffè a casa di amici ottimo davvero cremoso al punto giusto

Преведи на Италиански
Опитах това кафе в къщата на един приятел наистина добър кремаво до съвършенство

soddisfatto
18/11/2014 11:08
abbastanza cremoso

Преведи на Италиански
доста кремаво

Corposo ma delicato
16/11/2014 18:59
Una buona tazza di caffè che lascia un piacevole retrogusto, prezzo eccellente.
Spedizione velocissima.


Преведи на Италиански
Една добра чаша кафе, което оставя приятен послевкус, отлична цена. Бърза доставка.

Buon aroma
13/11/2014 10:22
Piacevole gusto e buon profumo

Преведи на Италиански
Приятен вкус и мирис добър

Ottimo caffe !!!
11/11/2014 17:33
Ottimo,questa volta ho preso la miscella forte che mi e pieciutto di meno di quello corposo....La miscella forte e buonissima ,ma non fa per me.Prossimo acquisto sara il caffe di sempre ,quello corposo...Grazie per la ottima qualita ed servizio vellocissimo!!

Преведи на Италиански
Много добър, този път взех смес на силна и аз pieciutto по-малко от плътен .... The miscella силна и много добра, но не и за покупка ще me.Prossimo кафе всякога, плътен ... Благодаря ви за отлично качество и обслужване vellocissimo !!

Mario Bocchi ,Parma
11/11/2014 14:12
Caffè con miscela molto buona, tempi di consegna ottimi.Acquistatelo rimarrete soddisfatti

Преведи на Италиански
Кафе с много добра смес, доставка ще бъдат удовлетворени ottimi.Acquistatelo

Soddisfatta
07/11/2014 11:20
Consiglio il corposo..molto buono....

Преведи на Италиански
Съвета относно corposo..molto добро ....

corposo
29/10/2014 13:44
buon caffè

Преведи на Италиански
добро кафе

Ottimo
28/10/2014 17:05
Aroma eccellente forniture veloce e preciso. Ormai lo preferisco all originale Laavazza.
Complimenti!


Преведи на Италиански
Арома отлични доставки бързо и точно. До сега съм го предпочитат с оригиналния Laavazza. Браво!

ottimo
25/10/2014 19:27
caffe molto buono

Преведи на Италиански
много добро кафе

corposo per lavazza espresso point
25/10/2014 15:00
buon gusto e intensità ottima..

Преведи на Италиански
добър вкус и добра интензивност ..

ottima scelta
25/10/2014 14:51
gusto intenso e aroma avvolgente consigliato

Преведи на Италиански
интензивен вкус и аромат обгръща препоръчва

ottimo caffè
25/10/2014 13:10
Appena apri la confezione che contiene le capsule si sprigione un profumo di caffè appena macinato.
Ma è quando lo prepari che ti rendi conto che è veramente corposo e saporito.
Complimenti


Преведи на Италиански
Просто отворете пакета, съдържащи капсулите sprigione миризмата на прясно смляно кафе. Но това е, когато се подготвяте ти осъзнаваш, че това наистина е плътен и ароматен. Честито

ottimo
21/10/2014 23:09
molto buono

Преведи на Италиански
много добро

leggero
21/10/2014 21:25
caffe delicato e molto vellutato

Преведи на Италиански
Caffe много деликатна и кадифена

Buono
20/10/2014 18:50
Buon caffè dal gusto equilibrato.Lo acquisterò di nuovo.Consegnato in tempi celeri.

Преведи на Италиански
Добър вкус на кафе, ще купи equilibrato.Lo на nuovo.Consegnato в бързи времена.

ottimo
18/10/2014 22:12
provare per credere

Преведи на Италиански
го пробвам

gusto corposo
18/10/2014 11:23
preferisco altre miscele ma rimane un buon caffè,

Преведи на Италиански
Предпочитам други смеси, но той си остава добра чаша кафе,

Caffè corposo
18/10/2014 09:15
La capsula garantisce corposità al caffè, consigliato

Преведи на Италиански
Капсулата осигурява плътен кафе, препоръчва

Ottimo
18/10/2014 05:42
Uno dei miei preferiti, caffè cremoso, robusto nel sapore, ottimo alla fine dei pasti buon retrogusto. consigliabile agli amanti del caffè italiano. Qualita' e celerita'come sempre.

Преведи на Италиански
Един от моите любими, кремаво кафе, здрави във вкуса, много добър в края на ястията добър послевкус. препоръчва на любителите на италианско кафе. Quality \ 'и скорост \ ", както винаги.

caffè gustoso
11/10/2014 18:26
un caffè dal gusto unico e corposo, un connubio tra aroma goloso, corposo, coinvolgente e persistente.

Преведи на Италиански
кафе с уникален вкус и плътен, смесица от апетитния аромат, плътен, ангажиране и упорит.

corposo
11/10/2014 17:33
veramente di gran pregio

Преведи на Италиански
наистина от голямо значение

deciso
11/10/2014 09:47
Preferisco il classico, ma questo caffè ti dà la giusta carica per iniziare bene la giornata. Gusto intenso e deciso. Buono buono.

Преведи на Италиански
Предпочитам класиката, но това кафе ви дава правото енергия, за да започнете деня. Ароматът е интензивен и е решена. Добре, добре.

Corposo
11/10/2014 08:19
Leggermente forte a stomaco vuoto ma ideale dopo i pasti. Buono il prezzo e perfetta la consegna

Преведи на Италиански
Малко по-силно на празен стомах, но перфектно след хранене. Добра цена и перфектно доставка

molto buono
10/10/2014 11:21
Gustoso

Преведи на Италиански
Вкусно

Corposo
10/10/2014 10:34
Insieme al classico e o'vesuvio sono i miei preferiti! La densità e l'aroma sono quelli giusti per me!!

Преведи на Италиански
Наред с класическия EO \ "Везувий са любимите ми! Аромат на плътността ел \ 'са правилни за мен !!

Eccezionale
07/10/2014 16:50
Probabilmente il migliore tra gli aromi disponibili. Gusto più deciso rispetto al classico.

Преведи на Италиански
Вероятно най-доброто от наличните вкусове. Stronger вкус от класиката.

corposo
04/10/2014 05:31
Buono voto 8,5

Преведи на Италиански
Добър рейтинг 8.5

Corposo
27/09/2014 14:11
Molto buono deciso e corposo dopo il gusto Classico!ottima la consegna e il sito molto chiaro!

Преведи на Италиански
Много добра фирма и плътен вкус след класика! Отличен доставка и сайта много ясно!

ottimo
27/09/2014 14:06
il caffè più buono che ho provato dopo tutti quelli che ho assagiato questo è quello migliore di tutti

Преведи на Италиански
най-доброто кафе Опитах след всички тези, които аз съм вкуси това е най-добрата от всички

Ode al Corposo
16/09/2014 11:44
Dopo una valutazione in doppio cieco effettuata rispettando le migliori pratiche di degustazione del caffè, questa eccellente varietà è risultata chiaramente la migliore tra le disponibile nel kit assaggio (che è stato spedito con ottima celerità e notevole cortesia, in un pacco perfettamente parallelepipedale e di ottima fattura).

Già durante la fase di erogazione il Corposo manifesta le proprie caratteristiche di perfezione con un flusso costante, nè troppo copioso, nè scarso, insomma perfetto.
La schiuma color pelle di karibù è densa, compatta e degrada leggermente verso la pelle di camoscio.

Gusto e aroma rappresentano l'eccellenza del caffè. L'unica nota leggermente al di sotto della perfezione, senza per questo voler infangare l'onore del Corposo, è rappresentata da una nota appena eccessiva di tostatura. Forse è stata solo una sciagurata vicinanza all'imbevibile O'Vesuvio, il cui odore di bruciato traspiri anche attraverso l'impotente involucro ancora sigillato della cialda.


Consigliatissimo a grandi e piccini amanti del buon caffè.


Преведи на Италиански
След двойно-сляпо оценка, извършена при спазване на най-добрите практики на кафе дегустация, тази отлична разнообразие е ясно най-добрите сред наличните в дегустационната комплекта (която е доставена с голяма скорост и голяма учтивост, в пакет перфектно паралелепипед и с отлично фактура). Още по време на фазата на доставка на плътен изразят своите характеристики на съвършенство с постоянен поток, нито твърде обилна, нито оскъдна, по-кратко, перфектно. Цветът на кожата пяна Karibu е гъста, компактна и леко наклонена към дивата коза. Вкус и аромат са л \ "кафене. L \ 'известен само малко под съвършенството, без които желаят да почернят \' чест и на Full-плътен, е представена само с бележка над-печене. Може би това е просто жалко близост \ "и не е пивко, O \ 'Везувий, миризмата на изгорял дробове чрез л \" безсилни плик все още запечатани вафла. Силно се препоръчва за млади и стари любители на хубаво кафе.

Caffe corposo espresso point
07/09/2014 18:13
Ottimo aroma prezzo conveniente...lo consiglio

Преведи на Италиански
Great аромат достъпна цена ... Аз препоръчвам

super
03/09/2014 12:07
ottimo prodotto qualità prezzo

Преведи на Италиански
отлично качество на продукта и цена

molto buono
01/09/2014 19:43
molto buono mi piace anche di più di quello lavazza veloci nelle spedizioni

Преведи на Италиански
много добре ми харесва дори повече от Lavazza бързо в корабоплаването

Sfizioso
25/08/2014 18:42
Premesso che bevo il caffè lo bevo amaro, fra le tre miscele da me finora provate (corposo, forte, intenso) questo è stato il mio preferito, specifico però che , almeno secondo me, lo si gusta appieno lontano dai pasti (bevuto dopo il pranzo o la cena se ne perde un pò il sapore in quanto coperto dal gusto del cibo persistente in bocca.
Meno forte nel sapore rispetto all'intenso ed al forte, ma più aromatico degli altri due.
Unico appunto, che peraltro nuovo anche alle altre due miscele, è che avrei preferito una maggiore densità in tazza del caffè.
Lo consiglio


Преведи на Италиански
Като се има предвид, че аз пия кафе пия горчив, между трите тествани от мен досега смеси (плътен, силен, силен), това е любимата ми, обаче, че специфичен, поне по мое мнение, тя може да бъде най-добре оценен без храна (пиян след като на обяд или вечеря, ако загубят малко вкус, както са обхванати от вкуса на храната се мотае в устата. по-силен вкус от интензивна и силна, но по-ароматни, отколкото другите две. Unico факт \ "е, обаче, че дори и с новите другите две смеси, е, че бих предпочел по-висока плътност в чашата за кафе. би го препоръчвам

ottimo- corposo
25/08/2014 16:03
Caffè dal gusto persistente e corposo. Decisamente ottimo

Преведи на Италиански
Устойчиви и плътен вкус на кафе. Определено добър

corposo, ma non troppo
25/08/2014 12:03
Dopo l'intenso ho provato il corposo; la prossima volta sarà il turno di qualche altra miscela più forte, più consistente.
Per quanto riguarda prezzo e spedizione voto 10.


Преведи на Италиански
След \ "интензивен Опитах плътен; следващия път ще бъде началото на някаква друга смес по-силна, по-последователна. Що се отнася до цената и корабоплаването рейтинг 10.

Sempre ottimo caffè
23/08/2014 10:36
Buon il caffè E un ottimo spedizione

Преведи на Италиански
Добро кафе и голяма експедиция

corposo
20/08/2014 10:08
come sempre buon caffè e spedizione velocissima

Преведи на Италиански
както винаги, хубаво кафе и бърза доставка

che dire??? ottimooooooo
04/08/2014 11:28
Dopo diversi ordini, siamo sempre più soddisfatti di questo caffè. Contenti di acquistare ad ottimo prezzo. Lo consiglio a chiunque per caso navighi su questo sito. E poi resto sbalordita per la velocità di consegna....come andarlo a comprare personalmente al supermercato.

Преведи на Италиански
След няколко поръчки, ние сме все по-доволни от това кафе. Радвам се да се купи на добра цена. Бих препоръчал на всеки, който по случайност, разглеждащи този сайт. И след това останалата част учуди със скоростта на доставка .... как лично отиде и купи в супермаркет.

corposo
01/08/2014 14:05
delicato un ottimo sapore lascia in bocca

Преведи на Италиански
деликатен оставя много вкус в устата си

OTTIMO ACQUISTO, LO CONSIGLIO
30/07/2014 11:25
Primo ordine: buono il caffè ed è arrivato in mneo di ventiquattr'ore...

Преведи на Италиански
Първа цел: добро кафе и са пристигнали в mneo на двадесет и четири \ "час ...

Ottimo gusto
29/07/2014 18:46
Un ottimo caffè, sapore pieno, intensamente aromatico e persistente. Il venditore è stato veloce ed affidabile.

Преведи на Италиански
A страхотно кафе, пълен вкус, силно ароматни и упорит. Продавачът е бърз и надежден.

Il mio preferito
26/07/2014 23:00
Acquistato in societa con i colleghi d'ufficio. Abbiamo prima provato il kit di assaggio (veramente completo e soddisfacente) poi abbiamo proceduto all'acquisto in base ai gusti di di ciascuno. Questa miscela è comunque la mia preferita, ideale per la pausa del mattino o del pomeriggio.

Преведи на Италиански
Закупен с колегите в офиса на фирмата \ 'S. Ние първо се опита дегустация комплекта (много пълна и задоволителна), след това продължихме покупка \ "е в съответствие с вкусовете на всички. Тази смес все още е любимата ми, идеално място за почивка през нощта или в следобедните часове.

corposo x lavazza point
20/07/2014 21:16
Buono buono buono profumato e cm dice il nome corposo!!! Non forte ma giusto e quella cremina lo rende gustoso
a voi la scelta!!!


Преведи на Италиански
Добър Добър Добър ароматно и плътен cm името казва! Не е силен, но справедлив и сметанов сос, който го прави вкусно изборът е ваш!

La mia scelta definitiva
20/07/2014 16:36
Il tipo di caffè che soddisfa le mie esigenze, un caffè dal gusto deciso e molto cremoso che nulla ha da invidiare ad altri caffè più reclamizzati come il lavazza il vergnano, lo consiglio a tutti gli amanti del buon caffè.

Преведи на Италиански
Видът на кафе, който отговаря на моите нужди, аромат на кафе и много кремовия която няма нищо завиждам на друго кафе Lavazza като най-рекламираните Vergnano, го препоръчвам на всички любители на доброто кафе.

Ottimo
19/07/2014 15:02
Quando lo si fa' lascia una schiuma molto spessa. Ottimo direi.

Преведи на Италиански
Когато ти си \ "оставя много гъста пяна. Бих казал страхотно.

CORPOSO LAVAZZA ESPRESSO POINT
15/07/2014 12:20
GRADEVOLE, LA CONSEGNA PUNTUALISSIMA.

Преведи на Италиански
ПРИЯТНИ, доставка навреме.

corposo point
05/07/2014 07:00
Come sempre il venditore e' stato rapido (2 gg appena) . il prodotto è gradevole

Преведи на Италиански
Както винаги, на продавача и \ "беше бързо (само за 2 дни). продукта е хубаво

perfetto
28/06/2014 08:57
equilibrato

Преведи на Италиански
уравновесен

Corposo X Espresso Point
25/06/2014 19:10
Erogazione perfetta su "Lavazza ecl 101 col. bianca" con adattatori.
Rispetto ha O'Vesuvio,è sensibilmente,meno cremoso,del resto,rispecchia tutto quanto descritto.


Преведи на Италиански
Предоставяне на перфектна \ "Lavazza ECL 101 цв. White \" с адаптери. Respect има O \ "Везувий, е значително по-кремообразна, освен това, че отразява всички по-горе.

con la Brasilia
25/06/2014 13:53
Il caffe Corposo ha un buon gusto ed é cremoso lo uso con la macchina Brasilia, comunque un ottimo caffe. Ringrazio le Signore che siedono a telefono per la gentilezza e per le informazzioni date.

Преведи на Италиански
Il Caffe Corposo ха ООН Buon удоволствие изд é cremoso ето USO Con La MACCHINA Brasilia, comunque ООН Ottimo кафе. Ringrazio льо Signore Che siedono на Telefono на ла gentilezza д на ле informazzioni дата.

ottimo caffè
23/06/2014 15:34
Finalmente un ottimo caffè in capsule. Il venditore è stato veloce, affidabile e competente. Il caffè ''corposo'' è molto aromatico, intenso, il suo gusto deciso è piacevolmente persistente.
E' stato il mio primo ordine, sono molto soddisfatto. Sono sicuro che continuerò ad acquistare questo ottimo caffè da questo validissimo fornitore.


Преведи на Италиански
Накрая страхотно кафе в капсули. Продавачът е бърз, надежден и компетентен. The кафе \ '\' плътен \ '\' е много ароматен, силен, нейният аромат е приятно упорит. Тя \ "беше първата ми цел, аз съм много доволен. Аз съм сигурен, че ще продължи да закупите този отличен кафе от този ценен доставчик.

corposo
16/06/2014 15:58
ottimo sia nel gusto che nel sapore.

Преведи на Италиански
отлично както по вкус и аромат.

corposo
07/06/2014 21:04
Non apprezzato pienamente perchè preferisco sapori più morbidi, comunque un buon caffè.

Преведи на Италиански
Не е напълно оценено, защото аз предпочитам по-меки аромати, обаче, едно добро кафе.

caffe' compatibile lavazza espresso point gusto corposo
02/06/2014 16:53
siamo rimasti piacevolmente soddisfatti sia dalla cremosita' che dal gusto.Ottima anche la spedizione.grazie alla prossima!!!

Преведи на Италиански
Бяхме приятно доволен както с мекота \ ", че gusto.Ottima също spedizione.grazie към следващата!

davvero ottimo!
01/06/2014 22:54
Sono rimasta molto soddisfatta da questo caffè. Devo dire che che è sicuramente il migliore di tutti i compatibili provati...molto cremoso e aromatico. La spedizione è stata velocissima; ho ordinato il lunedì ed il giovedi avevo a casa il mio caffè....se poi vogliamo considerare anche il fatto che vivo in un isola...Complimenti davvero!!

Преведи на Италиански
Бях много доволен от това кафе. Аз трябва да кажа, че това определено е най-доброто от всички тествани съвместими ... много кремаво и ароматни. Пратката е бързо; Поръчах в понеделник и четвъртък имах кафе у дома си .... ако искаме да се помисли също така и факта, че живея на остров ... Браво наистина!

UN PO' TROPPO...
30/05/2014 14:02
Premesso che tra un caffè leggero e uno forte preferisco senz'altro il secondo, devo dire che questo CORPOSO è un pochino troppo forte e intenso, ha un retrogusto amarognolo molto persistente. Comunque sempre meglio di molti caffè presi al bar !!!

Преведи на Италиански
Като се има предвид, че между светло кафе, а по-скоро силен шев \ "друга секунда, аз трябва да кажа, че това плътен е малко прекалено силен и силен, той има горчив послевкус дълъг финал. Винаги по-добре, отколкото много кафе от бара!

Buonissimo Caffè
30/05/2014 14:00
Caffè dal gusto persistente e corposo. Consigliato al 100% e garantito da caffè Bonini

Преведи на Италиански
Устойчиви и плътен вкус на кафе. 100% се препоръчва и гарантирана от кафе Bonini

corposo lavazza espresso point
25/05/2014 01:01
consiglio il caffè corposo a tutti quelli che gli piace il caffè corposo

Преведи на Италиански
Аз препоръчвам на плътен кафето и на всички онези, които обичат плътен кафето

Lavazza Espresso Point Corposo 50 capsule
24/05/2014 17:15
Sono soddisfatto buon caffè e prezzo conveniente

Преведи на Италиански
Доволен съм от добро кафе и евтини цени

caffè corposo
24/05/2014 15:28
Molto buono,fa tanta cremina...

Преведи на Италиански
Много добре, го прави толкова много сметанов сос ...

Caffè cremoso
22/05/2014 22:43
Miscela dal gusto forte con un ottima crema nel bicchiere.Impeccabili nella consegna

Преведи на Италиански
Смес силен аромат с отлична крем при доставка bicchiere.Impeccabili

ottimo
21/05/2014 10:43
buonissimo

Преведи на Италиански
възхитителен

corposo
19/05/2014 08:27
Assaggiato e acquistato veramente ottimo

Преведи на Италиански
Закупен и вкуси наистина добър

Du corps !
16/05/2014 17:07
Crémeux à souhait il laisse un bon goût en bouche avec l'envie d'en reprendre

Преведи на Италиански
Creamy желаете да го оставя добър вкус в устата с \ 'искам \ "възобнови ите

caffe corposo
10/05/2014 18:56
un caffe deciso,ottimo cremoso e dal gusto eccezionale,

Преведи на Италиански
реши, че една кафе, страхотно кремаво и чудесен вкус,

Ottimo caffe! Azienda seria
10/05/2014 11:40
Riguardo alla mia personale esperienza, ho trovato il corposo più denso e più concentrato rispetto all'intenso. Tuttavia entrambi buoni e di qualità. Ottima l'azienda, seria, veloce. Adesso mi rimane solo l'imbarazzo della scelta!

Преведи на Италиански
Що се отнася до моя личен опит, аз намерих плътен плътен и по-концентриран от \ "е интензивна. Въпреки това, както доброто, така и качеството. Great л \ "дружество, сериозна, бързо. Сега остава само \ "е разглезена за избор!

Ottima persistenza
10/05/2014 09:58
Un caffè rotondo, da gustare lentamente e gradevole nella persistenza in bocca. Un sapore durevole dolciastro.

Преведи на Италиански
A кръг кафе може да се ползва бавно и приятен постоянство в устата. С вкус траен сладникав.

CREMOSO E CORPOSO QUANTO BASTA
22/04/2014 12:44
Siamo un gruppo di colleghi che poco a poco stiamo provando i vari aromi offerti. Questa volta abbiamo provato il CORPOSO con gusto deciso una cremina niente male. Ciò nonostante non è il più amato tra i colleghi. a nostro parere i migliori tre sono O VESUVIO, Intenso e Classico.


AROMI PROVATI:
INTENSO
FORTE
CORPOSO
O VESUVIO
CLASSICO
RISTRETTO


Преведи на Италиански
Ние сме група от колеги, че малко по малко ние се опитват различните вкусове, предлагани. Този път ние се опитахме вкуса плътен със сметанов сос не е зле. Въпреки това, тя не е най-популярен сред колегите си. по наше мнение най-добрият три са O Vesuvio, Intense и Classic. БИЛКИ изпитани: INTENSE STRONG плътен O Vesuvio CLASSIC LIMITED

buono dopo pranzo
22/04/2014 09:39
effettivamente corposo

Преведи на Италиански
всъщност плътен

corposo
17/04/2014 00:34
nel tempo e cambiato...mi piaceva molto ma adesso e' un po' slavato e preferisco notevolmente di piu' il ristretto

Преведи на Италиански
и да се промени с течение на времето ... но сега наистина ми хареса и "малко" измива и предпочитат значително "по-тесните

buonissimo
14/04/2014 12:20
Caffè molto buono!Consigliatissimo

Преведи на Италиански
Много хубаво кафе! Силно се препоръчва

buono
14/04/2014 10:47
cremoso e corposo , buono l'aroma

Преведи на Италиански
кремообразна и плътен, добър вкус

Gusto intenso e deciso
12/04/2014 23:05
Davvero consigliato!

Преведи на Италиански
Наистина се препоръчва!

Una nuova scoperta !!!
12/04/2014 10:57
Ho provato questa miscela di caffè per caso,visto che quella che uso abitualmente non era disponibile e devo dire che è stata una bella scoperta.Ottimo caffè dalla crema densa, dal gusto forte ma lascia un bel palato.Per me il migliore.Come sempre affidabilità e consegna super veloce....e gratuita.

Преведи на Италиански
Опитах този вид кафе за събитието, тъй като една Аз използвам обикновено не е на разположение и трябва да кажа, че това е хубаво scoperta.Ottimo кафе от гъста сметана, силен вкус, но оставя приятно palato.Per мен винаги migliore.Come надеждност и супер бърза доставка .... и безплатно.

buono
08/04/2014 19:32
amo questo caffe'....

Преведи на Италиански
Обичам това кафе "....

Non molto corposo
03/04/2014 11:32
Discreta qualità sicuramente prendere il gusto classico che è decisamente più intenso di questo.

Преведи на Италиански
Fair качество определено вземе класическия вкус, който е далеч по-силно от това.

Corposo ma non troppo
01/04/2014 18:35
Caffè buono, corposo e con tanta cremina....ottimo il sito e il servizio

Преведи на Италиански
Добро кафе, интензивен и сметанов сос с толкова много .... страхотен сайт и сервиз

caffe cremos
30/03/2014 19:36
una dei caffè che preferisco

Преведи на Италиански
един от любимите ми кафе

soddisfatti
25/03/2014 14:38
finalmente un caffè che soddisfa tutta la mia famiglia... ottimo gusto buono il prezzo

Преведи на Италиански
Накрая едно кафе, че отговаря на всички от семейството ми ... страхотен вкус добра цена

Corposo
24/03/2014 16:17
Ottimo per una pausa rilassante: il suo aroma conquista anche i più esigenti.

Преведи на Италиански
Great за една пълноценна почивка: аромат владей дори най-взискателните.

ottimo
18/03/2014 21:39
ottimo caffè qualità prezzo!!!!!

Преведи на Италиански
страхотно кафе пари!

caffe corposo
17/03/2014 19:07
che dire negoziante ottimo e preciso nulla da reclamare caffe ottimo per il prezzo da provare .

Преведи на Италиански
магазинер, които казват какво да се оплакват отличен и прецизен кафе страхотно за цената, за да се опита.

corposo per lavazza espresso point
08/03/2014 15:35
E'stato il mio primo acquisto: in generale uno dei migliori caffè che abbia assaggiato per aroma, gusto e schiuma. Soddisfatto anche per la gestione dell'ordine e rapidità di spedizione. Un suggerimento, se possibile aumentare il lotto di acquisto a 600 capsule ottenendo uno sconto sul costo unitario.
Saluti, Fausto


Преведи на Италиански
Това е първата ми покупка: като цяло един от най-доброто кафе съм вкуси за аромат, вкус и пяна. Удовлетворено, дори за управление на поръчките и бърза доставка. Едно предложение, ако може да увеличи покупката на партидата 600 капсули получават отстъпка от цената за единица. С уважение, Fausto

Caffe' dal gusto perfetto
19/02/2014 17:09
Mi e' stata regalata la confezione da 100 cialde di questo aroma che devo dire ho trovato buonissima (gusto avvolgente ed aroma che persiste a lungo).Purtroppo per la mia Espresso Point non vanno molto bene perche' fanno perdere acqua, peccato perche' posso paragonare il gusto perfetto alle originali con un prezzo veramente ottimo.

Преведи на Италиански
I "бе дадена на опаковката на 100 капсули от този аромат, който аз трябва да кажа, открих, че е много добра (пликоване вкус и аромат, който трае дълго време). За съжаление на моя Espresso Point не върви много добре, защото те губят вода, твърде лошо, защото аз мога сравни оригинала с перфектен вкус наистина добра цена.

ottima alternativa
10/02/2014 15:04
da aggiungere al classico, da provare

Преведи на Италиански
да добавите към класиката, опитайте

Spokojenost
06/02/2014 11:44
Kvalitní obchodník a skvělí produkt

Преведи на Италиански
Kvalitní obchodník на skvělí Produkt

Ottimo venditore e miscele per tutti i gusti
04/02/2014 16:25
Soddisfattissimo dell'assistenza da parte del venditore e da buon amante del caffè sono rimasto esterrefatto dalla varietà delle miscele.
Pienamente soddisfatto dell'aroma della miscela classica, ottima per ogni gusto.
Ottima la miscela "intenso" e piacevole quella "Corposo".
PROMOSSO A PIENI VOTI.
Quattro stelle solo per un semplice motivo... incoraggiarvi a proporre sempre nuove meraviglie


Преведи на Италиански
Много доволен помощ от страна на продавача и хубаво кафе любовник, аз бях изумен от разнообразието на смеси. Напълно удовлетворени с аромата на класическата комбинация, идеална за всеки вкус. Great микс "интензивен" и че приятен "плътен". Превърната изцяло MARKS. Четири звезди само за една проста причина ... Насърчавам ви да предложи винаги нови чудеса

soddisfatto
03/02/2014 14:41
Molto soddisfatto. Ottima compatibilità, gusto equilibrato e tanta crema

Преведи на Италиански
Много доволен. Отлична съвместимост, балансиран вкус и много крем

Buon caffe
01/02/2014 23:25
Buono il gusto, persistente la crema che si forma

Преведи на Италиански
Добър вкус, устойчиви крем, който форми

caffè "corposo" espresso point
01/02/2014 14:37
Personalmente e quindi soggettivamente l'ho trovata la miscela meno riuscita fra tutte con componenti meno legate fra loro, aroma e gusto meno fini rispetto alle altre miscele, cremosità sufficiente, intensità e persistenza buone .Pulizia ed equilibrio quindi non sembrano essere a mio parere caratteristiche proprie di questo caffè per cui basterebbe il "forte" a coprire questa fascia. Aldilà del giudizio bisogna considerare che le caratteristiche di un caffè possono venire esaltate o meno anche a seconda della macchina utilizzata.Servizio, cortesia e qualità soddisfano le aspettative.
Francesco Perri, Genova.


Преведи на Италиански
Лично аз го и след това субективно по-малко успешна смес от всички компоненти с по-малко взаимосвързани, аромат и вкус намери малко фина в сравнение с другите смеси, достатъчно кремаво, добра интензивност и устойчивост. Почистване и баланс, така че не изглежда да е в моите функции на общественото мнение типични за кафе, което би било достатъчно за "силната" за покриване на този диапазон. Beyond съдебното решение трябва да се счита, че характеристиките на кафе могат да бъдат подобрени или дори по-малко, в зависимост от машината utilizzata.Servizio, учтивост и качеството отговаря на очакванията. Francesco Perri, Генуа.

corposo molto ok
26/01/2014 17:48
molto buono cremoso e tempi
di consegna eccellenti!!!!!!!!!!!!!!


Преведи на Италиански
много кремаво и добро време за доставка отлично!!

Corposo.
25/01/2014 06:57
Gusto pieno e delicato allo stesso tempo. Ottimo.

Преведи на Италиански
Пълен вкус и деликатен в същото време. Отлично.

corposo
19/01/2014 20:41
che diresono molto soddisfatta dall'aroma .. dalla velocità di consegna

Преведи на Италиански
че diresono много доволен от аромата .. скорост на доставка

buono
18/01/2014 13:50
gusto deciso e piacevole

Преведи на Италиански
аромат и приятен

Corposo con gusto!
13/01/2014 21:30
Buono...ma meglio l'intenso.

Преведи на Италиански
Добре ... но по-добре интензивен.

ITALIANISSIMO
10/01/2014 11:04
SENZA LODE E SENZA INFAMIA

Преведи на Италиански
Хваление и БЕЗ Приятелски поздрав

Espresso Corposo
07/01/2014 13:10
Caffè dal gusto leggero, equilibrato, persistente.

Преведи на Италиански
Кафе вкус светлина, балансирано и устойчиво.

finalmente!!!!
04/01/2014 11:02
Miei zii cercavano da tempo queste capsule e io gliele ho trovate e mi hanno ringraziato tantissimi per l'ottimo caffè e il buon prezzo. Come il solito arrivato in pochissimo tempo. Complinenti!!!!

Преведи на Италиански
Моите чичовци са се опитвали да време тези капсули и съм ги намерил за него и ми благодари за много страхотно кафе и добра цена. Както обикновено пристигна в нито един момент. Complinenti!

Corposo
03/01/2014 15:42
Al secondo posto dopo l'aroma Intenso

Преведи на Италиански
На второ място след интензивен аромат

buono
23/12/2013 11:28
Non fra i migliori ma comunque piacevole

Преведи на Италиански
Не е сред най-добрите, но все пак приятна

ottimo!!!!
21/12/2013 17:21
giusto compromesso qualità\prezzo
i clienti lo adorano


Преведи на Италиански
нали компромис за качество на клиентите \ цена го обичам

Eccellente
20/12/2013 14:19
Uno dei migliori caffè che ho bevuto. Lo consiglio vivamente

Преведи на Италиански
Един от най-доброто кафе, аз пих. Аз силно го препоръчвам

corposo
11/12/2013 14:44
E'davvero un ottimo caffè è da provare.

Преведи на Италиански
E'davvero страхотно кафе е струва да се опитва.

Niente da invidiare al vero caffè lavazza
10/12/2013 02:58
il migliore di tutti, un ottima cremina, qualità prezzo eccezzionale

Преведи на Италиански
най-доброто от всички, голям сметанов сос, изключителна стойност за парите

IDEALE PER L'UFFICIO
02/12/2013 11:32
CORPOSO E'UN CAFFE' DAVVERO SQUISITO, MOLTO CREMOSO, PROFUMATO E RICCO,
SONO GIA' DUE VOLTE CHE LO COMPRO, LO CONSIGLIO VIVAMENTE,
TEMPI DI CONSEGNA ISTANTANEI E SENZA SPESE.


Преведи на Италиански
Това е плътен COFFEE "НАИСТИНА DELICIOUS, много гладка, богати и SCENTED вече са" два пъти за закупуване, силно препоръчвам, И БЕЗ МОМЕНТА и разходи за доставка.

Ottimo caffè
30/11/2013 20:12
Perfetto in tutto

Преведи на Италиански
Perfect във всички

molto cremoso
30/11/2013 12:37
Il caffè è molto cremoso, così come da descrizione; l'intensità è persistente ma non eccessiva.Da consigliare a chi vuole un buon espresso di caffe

Преведи на Италиански
Кафето е много кремаво, както и с описание, интензитетът е устойчиво, но не eccessiva.Da препоръчвам на всеки, който иска една добра чаша еспресо кафе

Corposo
20/11/2013 18:58
Buonissimo, consegna veloce

Преведи на Италиански
Много добра, бърза доставка

capsule
12/11/2013 20:14
ottimo caffe' dal gusto molto delicato e con una crema da invidia

Преведи на Италиански
отлично кафе "много деликатен вкус и крем завист

gustosissimo
11/11/2013 17:07
e' un prodotto veramente ottimo dal gusto molto intenso

Преведи на Италиански
и "наистина страхотно дегустация много интензивен

Il migliore
05/11/2013 21:48
Ottimo, perfetto, denso e proprio corposo come il suo nome.
Lo preferisco tra tutti.


Преведи на Италиански
Страхотно, съвършен, плътен и наситен аромат, точно както името му. Аз предпочитам сред всички.

Buon caffè per pausa lavoro
28/10/2013 21:00
Prima volta che provo questo caffè che soddisfa decisamente per la sua corposità.
Molto buono.


Преведи на Италиански
За първи път аз се опитвам това кафе, което отговаря много за тялото му. Много добре.

il mio preferito
26/10/2013 12:39
mi piace,in qualsiasi momento della giornata

Преведи на Италиански
Аз го харесвам, по всяко време на деня

semplicemente unico
26/10/2013 10:09
cremoso e corposo...unico nel suo sapore intenso!!!
lo consiglio al 100% .....poi non lo cambierete con nessun altro!


Преведи на Италиански
кремообразна и плътен ... уникална по своя интензивен аромат! Препоръчвам го на 100% ..... тогава не го смените с някой друг!

paca20
21/10/2013 14:50
riconfermo la mia scelta di sempre

Преведи на Италиански
I потвърди избора ми за винаги

corposo
21/10/2013 10:35
credo che sia uno dei migliori che ho bevuto, lo consiglio al 100%

Преведи на Италиански
Мисля, че е един от най-добрите, които аз пих, аз го препоръчвам 100%

Corposo
18/10/2013 10:18
Forse il migliore!
Consegna super veloce!


Преведи на Италиански
Може би най-добрият! Супер бърза доставка!

caffè
13/10/2013 16:07
sapore ottimo molto cremoso lo consiglio per un risveglio mattutino.

Преведи на Италиански
страхотен вкус много кремообразна го препоръчвам за сутрешно събуждане.

Veramente un buon caffè
12/10/2013 20:22
Caffè dal gusto come dice il nome "Corposo".Consiglio al 100%.

Преведи на Италиански
Кафе вкус, както казва името "Пълно тяло." Съветът на 100%.

ottimo prodotto
12/10/2013 10:16
un caffè decisamente gustoso dal sapore persistente.

Преведи на Италиански
много вкусен аромат на кафе спиращ.

Ottimo caffè
09/10/2013 11:28
Un caffè "bello da vedere" per la sua crema consistente, intenso e corposo ma non amaro.
Veramente ottimo ... ti fa desiderare la pausa caffè!


Преведи на Италиански
A кафе "изглеждат добре" за неговото каймак, интензивен и плътен, но не и горчив. Наистина добър ... прави желаете за кафе пауза!

corposo davvero!
26/09/2013 08:28
Ottimo caffè, sia per corpo che per aroma, rispecchia in pieno la descrizione. Crema consistente e persistente.Per me il migliore di quelli assaggiati(ma non li ho assaggiati tutti)

Преведи на Италиански
Голям кафе, както за тялото и за аромат, напълно отразява едно описание. Crema и persistente.Per мен най-доброто, отколкото те вкуси (но не са опитали всички)

ottimo
22/09/2013 08:41
gusto denso e piacevole molto buona

Преведи на Италиански
плътен и приятен вкус, много добър

Ottimo
17/09/2013 05:45
come mio primo acquisto su internet sono rimasta molto soddisfatta sia per il servizio sia per la qualità del caffè.

Преведи на Италиански
като първата ми покупка в интернет, аз бях много доволен от работата на работното и за качеството на кафето.

Caffè Corposo
09/09/2013 12:00
Come primo acquisto sono soddisfatto del gusto e dell' aspetto cremoso perfettamente aderenti la descrizione.
Proverò altre qualità


Преведи на Италиански
Доволни са първата покупка на вкус и "крем перфектно монтиране на описанието. Аз ще се опитам други качества

caffè corposo
24/08/2013 16:50
dal gusto sensibilmente forte e amaro ma comunque buono al palato.

Преведи на Италиански
значително силен и горчив вкус, но все пак добра на вкус.

ottimo caffè
23/08/2013 22:21
queste capsule sono ottime, apprezzate anche da amici.

Преведи на Италиански
Тези капсули са страхотни, оценени от приятели.

Caffè ottimo
23/08/2013 08:09
Dopo aver provato i vari tipi di caffè, tramite il kit di assaggio, la mia scelta è stata il corposo. Lo ritengo un ottimo caffè ad un buon prezzo. Ottima la velocità di consegna e la disponibilità della ditta.

Преведи на Италиански
След като се опитва на различни видове кафе, с комплекта за вкус, моят избор е плътен. Считам, че е голямо кафе на добра цена. Отлична скорост на доставка, както и наличието на компанията.

una bontà
22/08/2013 15:46
molto buono tra quelli che ho assaggiato x me è il migliore ho trovato anche il consenso di parenti e amici bravi continuate così.

Преведи на Италиански
много добри, че са опитали за мен е най-добрият аз също намерих съгласието на роднини и приятели, добре го поддържаме.

Frigorista
16/08/2013 10:45
Il caffe mi sodisfa il palato a trovato consenso famigliari e amici e parenti?
puntualità? forse perché sono in Sardegna ditta seria consiglio di ordinare il
prodotto io lo rifaro


Преведи на Италиански
Кафето I sodisfa небцето да се намери консенсус семейство и приятели и роднини? точност? може би, защото те са сериозна компания в Сардиния препоръчваме да поръчате продукта просто ще направи

Ottimo caffè
15/08/2013 16:41
Devo dire che questo caffè è tra i migliori che ho provato, almeno fino ad oggi; lo consiglio a chi piace sentire la permanenza del sapore del caffè anche dopo averlo bevuto.

Преведи на Италиански
Аз трябва да кажа, че това кафе е сред най-добрите Опитах, поне до сега, аз го препоръчвам на тези, които обичат да се чувстват трайността на аромат на кафе, дори след като го пия.

Buon caffè
07/08/2013 10:01
E' un buon caffé, anche se preferisco il seta o l'intenso perché per il mio gusto è un po' troppo forte

Преведи на Италиански
Това е добро кафе, въпреки че аз предпочитам естествена коприна или защото интензивно за моя вкус е малко "прекалено силен

caffè buono
05/08/2013 18:43
ottimo caffè.

Преведи на Италиански
страхотно кафе.

OTTIMO caffè gusto e profumato
02/08/2013 09:34
Ho acquistato diverse volte dal sito, ma questo tipo di caffè soddisfa tanti palati. Davvero buono.

Преведи на Италиански
Купих няколко пъти от сайта, но този вид кафе отговаря много вкус. Наистина добра.

10+
01/08/2013 21:26
Spedizione super veloce, disponibili, a volte arriva qualche omaggio! Caffè favoloso

Преведи на Италиански
Супер бърза доставка, полезно, понякога взема малко безплатно! Отличен кафе

cialde blu point
19/07/2013 17:52
dal caffè alle cialde alla consegna tutto perfetto ...grazie

Преведи на Италиански
от кафе за гофрети платеж всичко перфектно ... благодаря

caffè corposo
19/07/2013 11:53
Ottimo prodotto, spedizione veloce 10+

Преведи на Италиански
Отличен продукт, бърза доставка 10 +

signora
19/07/2013 09:18
Un caffè dal gusto intenso e ha un buon profumo, ottimo

Преведи на Италиански
А кафе с наситен аромат и мирише добре, много добре

Ottimo
19/07/2013 08:27
Un gran caffè forse il mio preferito

Преведи на Италиански
Голяма кафе може би любимата ми

Un caffè da 5 stelle
13/07/2013 14:57
Che dire ultra veloce e caffè buonissimo ad un ottimo prezzo ! Complimenti !!!

Преведи на Италиански
Ами супер бързо и вкусно кафе на страхотна цена! Поздравления!

Corposo
12/07/2013 12:07
Slušná káva s dobrou chuťou. Na každodenné pitie :)

Преведи на Италиански
Достоен кафе с добър вкус. За ежедневието пиене :)

dobrá voľba
09/07/2013 13:20
Moja obľúbená voľba pre každodenné pitie

Преведи на Италиански
Моят любим избор за ежедневни пиене

buono
06/07/2013 17:15
fra quelli provati è il migliore

Преведи на Италиански
сред тези, които изпитват е най-добрият

Ormai un'abitudine irrinunciabile!
22/06/2013 20:47
Tutto ok, qualità-consegna e gusto, un'abitudine davvero quotidiana!

Преведи на Италиански
Всичко наред ли е, качество-доставка и вкус, наистина ежедневен навик!

Michele
12/06/2013 23:02
veramente un buon caffè....otima qualità-prezzo..era il primo ordine..sono rimasto soddisfatto di tutto..ne proverò altri.

Преведи на Италиански
наистина добро кафе .... otima пари .. това е първият за .. Бях доволен от всичко .. Ще се опитам други.

ottimo
11/06/2013 15:20
penso sia il mio preferito tra quelli provati... il suo gusto decisamente corposo e la crema sono un valido aiuto di prima mattina!

Преведи на Италиански
Мисля, че това е любимата ми сред тези, които изпитват ... му определено плътен вкус и сметана са ценен помощ в ранните сутрешни часове!

decisamente...
10/06/2013 07:55
troppo tostato per i nostri gusti.
Si sente tantissimo mentre lo bevi ed anche solo dall'odore.
Peccato


Преведи на Италиански
влиза да съобщи tostato на I nostri Густи. Si Sente tantissimo mentre ето bevi изд anche индивидуално dall'odore. Peccato

Caffè corposo
07/06/2013 11:41
Conosciuti su internet vs sito .....e provato caffe intenso a casa di colleghe...nn mi piaceva o provato il vs corposo e devo dire k e ottimo ...migliore di quello assaggiato...all inizio dubbiosa visto l esperienza passato ora convinta più che mai ....ottimo

Преведи на Италиански
Conosciuti Су интернет срещу Сито ..... д provato кафе Intenso A Casa ди colleghe ... NN мили piaceva о provato Ще срещу corposo д Devo отчаяно ке Ottimo ... Migliore ди quello assaggiato ... всички inizio dubbiosa Visto л esperienza passato ORa convinta Più Че Mai .... Ottimo

ottimo!
06/06/2013 07:30
un caffè ottimo, buonissimo!

Преведи на Италиански
страхотно кафе, вкусен!

Ottimo aroma
04/06/2013 22:18
Tra i migliori aromi testati. Adatto a chi preferisce una degustazione leggermente più decisa ma senza esagerare. Tra le compatibili sicuramente eccellente rapporto qualità prezzo.

Преведи на Италиански
Сред най-добрите тествани аромати. Подходящ е за тези, които предпочитат малко по-силен вкус, но не прекалявайте. Сред съвместима със сигурност отлична стойност за парите.

caffè corposo
03/06/2013 17:17
buono buono....

Преведи на Италиански
Буоно Буоно ....

gusto buono e corposo
01/06/2013 18:00
ho acquistato più volte questo prodotto ed oltre ad essere buono ha un ottimo rapporto qualità prezzo,ho trovato un ottimo compromesso di gusto, non troppo forte e con un buon aroma, resta il gusto in bocca a lungo.

Преведи на Италиански
Купих този продукт няколко пъти и освен че е добра е голяма стойност за парите, намерих добър компромис на вкус, не е твърде силна и с добър аромат, вкус остава в устата за дълго време.

Eccellente
01/06/2013 08:01
Tra tutti quelli provati per me è il migliore.

Преведи на Италиански
Сред всички тези, тествани за мен е най-добрият.

caffe' corposo da provare
31/05/2013 23:52
il caffè è ottimo . la consegna è super rapida e il venditore perfetto e molto cordiale

Преведи на Италиански
Ще Caffè è Ottimo. ла consegna è супер Rapida д IL venditore Perfetto д Molto Cordiale

Corposo è dir poco!!
31/05/2013 19:46
Tra i caffe' in capsula ke ho acquistato, il gusto corposo è quello che piace più a mia moglie, anche a me ma io adoro il gusto intenso. La prima volta ho acquistato una scatola da 50 capsule di Corposo ed una di 50 capsule di Intenso per provarli entrambi e mi sono ritrovato a riacquistarli in scatole da 400 capsule per gusto, poichè io col gusto Intenso e mia moglie con il Corposo, siamo rimasti davvero soddisfatti e sinceramente lo consigliamo. Per quanto riguarda le consegne, sono super fast.

Преведи на Италиански
Сред кафе "в капсула ке Купих, на плътен вкус е това, което привлича най-много за жена ми, аз също, но аз обичам интензивен аромат. Първият път, когато си купих кутия с 50 капсули по Пълно тяло и една от 50 капсули интензитет, за да ги пробвам и аз се озовах за обратното им изкупуване в кутии по 400 капсули за вкус, тъй като вкус със силен и плътен с жена ми, ние бяхме наистина доволен и искрено го препоръчвам. Що се отнася до доставките, те са супер бързо.

Caffè ottimo
31/05/2013 19:02
E laprima volta che ho ordinato il caffè(e non sarà l'ultima) e devo dire che non mi aspettavo un caffè cosi,cremoso e molto gustoso.e per quanto riguarda la spedizione il pacco è arrivato molto veloce e molto curato in sè!!lo consiglio......arrivederci alla prossima!

Преведи на Италиански
E laprima Volta Че хо ordinato Ще Caffè (д без Сара L'Ultima) д Devo отчаяно Че не са ми aspettavo ООН Caffè Cosi, cremoso д Molto gustoso.e на Quanto riguarda ла spedizione ще Пако è arrivato Molto Veloce д Molto curato в себе си! ! ето Consiglio ...... arrivederci Алла prossima!

Veramente ottimo!
31/05/2013 18:04
Rapporto qualità-prezzo eccezionale, lo consiglio a tutti!

Преведи на Италиански
Изключителна стойност за пари, бих препоръчал на всички!

il top
31/05/2013 11:15
è il mio gusto preferito....
a+++++


Преведи на Италиански
е любимият ми аромат .... с + + + + +

Buon servizio ma qualità del caffè mediocre.
31/05/2013 09:00
Il servizio mi ha soddisfatto perchè mi è stato fornito in tempi brevi ma il caffè Lavazza mi ha deluso. In capsula preferisco Bonini.

Преведи на Италиански
Услугата ми е доволен, защото е била предоставена в краткосрочен план, но на кафе Lavazza бях разочарован. В капсулата предпочитат Bonini.

CAFFÈ COMPATIBILE CON MACCHINE LAVAZZA ESPRESSO POINT CORPOSO
31/05/2013 08:59
Sono molto contento sia per il caffè che per la velocità nell'evadere l'ordine, questo è il secondo ordine. Lo consiglio ....

Преведи на Италиански
Аз съм много щастлив, както за кафе, че скоростта, с която цел, това е втората цел. Препоръчвам го ....

Ottimo aroma
28/05/2013 15:39
Ottimo aroma, il giusto mix tra corposità e delicatezza per un gusto veramente piacevole.
Lo consiglio!


Преведи на Италиански
Great вкус, правилната комбинация от плътен вкус и деликатес за една наистина приятна. Препоръчвам го!

buono buono buono
22/05/2013 14:18
caffè veramente buono e intenso.
per la consegna appena riattaccato la cornetta ha suonato il corriere...
alla prossima,sicuramente.


Преведи на Италиански
кафе наистина добър и силен. за доставка просто затвори телефона звънна на куриера ... До следващия път, определено.

Cialde Corposo
16/05/2013 13:04
Non è male, denso, amabile all'olfatto, abbastanza schiuma, da provare.

Преведи на Италиански
Това не е лошо, гъста, сладникава миризма, достатъчно пяна, за да опитам.

ottimo
13/05/2013 14:32
Caffè davvero molto buono, servizio eccellente, veloci nella consegna e soprattutto molto cordiali nell'assistenza telefonica.

Преведи на Италиански
Кафе наистина много добро, отлично обслужване, бърза доставка и най-вече много приятелски телефон помощ.

Corposo
04/05/2013 09:01
Finalmente un caffè che mette d'accordo tutta la famiglia, un'ottima alternativa per chi come me è amante dell'arabica, ma non disdegna qualcosa di più deciso di tanto in tanto. Gusto rotondo e pieno, crema nocciola densissima, aroma intenso e persistente, gusto equilibrato seppur di carattere.

Преведи на Италиански
Накрая кафе, която обединява цялото семейство, чудесна алтернатива за хора като мен е любов Arabica, но това също е нещо повече реши от време на време. Вкус кръг и пълен, лешников крем плътен, интензивен и постоянен аромат, вкус, макар и балансиран характер.

ottimo caffè
28/04/2013 11:36
ottimo caffè spedizioni veloci.

Преведи на Италиански
бърза доставка отлично кафе.

corposità al punto giusto
20/04/2013 13:20
ottimo!il mio preferito!
corposo buono e consigliatissimo


Преведи на Италиански
Отличен! е любимата ми! плътен добро и силно се препоръчва

BUONO
12/04/2013 12:26
Decisamente buono,forse troppo leggero per i miei gusti. A chi piace un caffè più deciso consiglio INTENSO

Преведи на Италиански
Определено добър, може би твърде светло за моя вкус. За тези, които обичат по-силно кафе INTENSE съвети

IL PREFERITO
12/04/2013 11:41
è IL MIO PREFERITO ...NE PRENDEREI UNO DIETRO L'ALTRO

Преведи на Италиански
и любимата ми ... NE'd вземе един зад друг

vincenzo ussia
08/04/2013 12:51
Caffè buono con un prezzo vantaggioso, io comunque consiglio.

Преведи на Италиански
Добър кафе с разумна цена, аз все още го препоръчвам.

Cialda caffè corposo
06/04/2013 09:25
Ha soddisfatto pienamente il mio gusto. Ottimo caffè. Da riprendere. L'elaborazione dell'ordine e la consegna sono state veloci.

Преведи на Италиански
Има напълно удовлетворени моя вкус. Great кафе. За да стреля. Редът обработка и доставка бяха бързо.

recensione
05/04/2013 22:39
Caffè buono con un prezzo vantaggioso, io comunque consiglio il gusto aroma Intenso, ha una marcia in più ottimo e a dir poco.

Преведи на Италиански
Добър кафе с разумна цена, аз все пак препоръчваме на вкус наситен аромат, има по-висока предавка и нищо повече от отлично.

Ottimo voto 10 al caffè
05/04/2013 20:41
Precedentemente avevo preso il carioca ma non mi è piaciuto per niente troppo leggero poi ho preso il corposo e l'ho trovato ottimo da 10 molto buono e molto cremoso grazie...

Преведи на Италиански
Аз преди това взел Кариока, но не ми харесва това едно малко светлина И взех плътен и установих, че отлични 10 много добри и много крем благодарение ...

ottimo caffè
05/04/2013 18:29
ottimo caffè da provare

Преведи на Италиански
отлично кафе, за да опитате

ottimo
04/04/2013 17:14
caffè ottimo
tempi di consegna velocissimi anche in Sardegna
che dire meglio di cosi


Преведи на Италиански
страхотно кафе бърза доставка в Сардиния, които казват, че по-добре от

assaggiato e...
28/03/2013 14:06
Ho assaggiato questo gusto da un amica e mi è piaciuto parecchio pertanto oggi l'ho ordinato. Continuate così.

Преведи на Италиански
Вкусих този вкус от един приятел и ми хареса много днес, така че аз го нареди. Продължавайте в същия дух.

un buon caffè
27/03/2013 10:52
soddisfa il gusto

Преведи на Италиански
отговаря на вкуса

davvero ottimo
25/03/2013 14:42
ottimo per il gusto e soprattutto ne vale la pena per il binomio prezzo-qualità.

Преведи на Италиански
чудесно за вкуса и най-вече си струва за комбинация от цена и качество.

perfetto!
22/03/2013 11:07
uno dei migliori tipi di caffè assaggiati in giro! spedizione velocissima! consigliato!!!!

Преведи на Италиански
един от най-добрите видове кафе вкуси наоколо! бърза доставка! препоръчва!

ottimo
22/03/2013 08:12
a+++++

Преведи на Италиански
с + + + + +

caffè corposo
17/03/2013 23:42
il caffè è ottimo meglio del bar . consegna velocissima venditore perfetto . peccato solo sul ginseng non vanno bene e per me sono solo da buttare.

Преведи на Италиански
кафето е много по-добре от гредата. перфектно продавача бърза доставка. грях само на женшен не вървят добре за мен и само да се изхвърлят.

Ottimo caffè
15/03/2013 14:07
Per me il migliore tra quelli provati fino ad ora su questo sito. Celerissimi nelle consegne.

Преведи на Италиански
За мен най-добрият сред тези, тествани досега на този сайт. Celerissimi доставки.

ottimo caffè
11/03/2013 17:02
Caffè da provare, veramente ottimo molto meglio del lavazza

Преведи на Италиански
Кафе за да се опита, наистина добър много по-добре, отколкото на Lavazza

corposo
09/03/2013 10:54
ottimo prodotto per la colazione....una sferzata di energia

Преведи на Италиански
страхотен продукт за закуска .... тласък на енергия

Gianfranco
08/03/2013 13:41
Un ottimo caffè

Преведи на Италиански
Голяма кафе

Ivan Bs
04/03/2013 14:40
Un ottimo caffè come tutti quelli comprati qui

Преведи на Италиански
Голяма кафе като всички тези, купувани тук

Il migliore
02/03/2013 12:05
E' quello che ho preferito di più tra quelli provati, lo consiglio a tutti.

Преведи на Италиански
Това е, което предпочитах повече сред тези, които изпитват, бих препоръчал на всеки.

Veramente ottimo
02/03/2013 00:54
Il miglior caffè provato fino ad ora.

Преведи на Италиански
Най-доброто кафе опита до сега.

Mi è piaciuto tantissimo
14/02/2013 16:25
Salve è la seconda volta che faccio un ordine ,tempi di consegna superlativi ,avevo assaggiato Carioca "buono ", ma questo Corposo è veramente una crema di caffè ,gusto dolce ,soddisfattissimo lo consiglio al 100% anche nella estetica di presentare un buon caffè con tutta la sua schiuma d'approccio ,grazie alla prossima ,ciao da Gaetano

Преведи на Италиански
Hi е вторият път, когато направите поръчка, срокове за доставка суперлативи, I вкуси Carioca "добри", но това е наистина плътен сметана за кафе, сладък вкус, много доволни го препоръчвам 100% дори и в естетическата да представи кафе с всичките му пяна подход, благодарение на следващия, здравей от Gaetano

CAFFÈ COMPATIBILE CON MACCHINE LAVAZZA ESPRESSO POINT CORPOSO
08/02/2013 17:42
Sono rimasto piacevolmente soddisfatto, dall'attenzione e cura del venditore nel evadere l'ordine, che risulta essere stato celere e preciso. Provando e gustando il caffè, mi sento di poterlo consigliare in quanto rispetta le descrizioni riportate nel sito. Complimenti !!

Преведи на Италиански
Бях приятно доволни от вниманието и грижите на продавача обработка на поръчката, която се бързо и точно. Опитвайки се и дегустация на кафе, аз ще бъда в състояние да консултира, тъй като спазва описания в сайта. Поздравления!