Caffe.com
нов потребител ? Присъединете се сега

Влезте със социална мрежа ...

Влез с Facebook Влез с Google+

... или с вашия имейл

Възстановете паролата си
мнения
buono
29/10/2016 17:25
Buono ma non eccezionale. Preferisco il gusto Forte. Comunque un caffè abbastanza corposo e aromatico.

Преведи на Италиански
Buono ma non eccezionale. Preferisco il gusto Forte. Comunque un caffè abbastanza corposo e aromatico.

gusto unico
14/10/2016 12:28
Tra i compatibili ho provato tutti i gusti ma questo resta il mio preferito, molto buono.

Преведи на Италиански
Tra i compatibili ho provato tutti i gusti ma questo resta il mio preferito, molto buono.

perfetto
10/10/2016 19:40
Ottimo caffè gusto unico

Преведи на Италиански
Ottimo caffè gusto unico

Great for Mornings
07/09/2016 15:14
Lovely smooth and strong, one of my favorites

Преведи на Италиански
Lovely smooth and strong, one of my favorites

Gustoso
12/05/2016 19:43
Un caffè dal sapore deciso ma che lascia un gradevolissimo aroma al palato, ottimo per una colazione energica

Преведи на Италиански
А кафе със силен вкус, но това не оставя приятен аромат на небцето, добро за един енергичен закуска

Gradevole sapore
26/04/2016 14:43
Aroma forte. E' piu buono dell'originale. Consigliato

Преведи на Италиански
силен аромат. Тя \ "е по-добър Dell \ Original". които не се препоръчват

Ottimo
02/04/2016 18:49
Buonissimo!!

Преведи на Италиански
Yummy !!

ottimo prodotto
28/03/2016 18:36
da buon napoletano lo consiglio vivamente

Преведи на Италиански
добър неаполитански силно препоръчвам

buona qualità
17/02/2016 18:13
caffe buono! consigliato!

Преведи на Италиански
Добро кафе! Препоръчва се!

buona qualità
17/02/2016 16:48
caffe molto buono!

Преведи на Италиански
много хубаво кафе!

buona qualità
17/02/2016 12:39
ottimo prodotto!

Преведи на Италиански
страхотен продукт!

Buonissimo!
12/02/2016 21:42
Ottima miscela! Buonissimo veramente, gusto deciso e cremosissimo. Ogni tanto qualche capsula esce lenta, però... meraviglioso!

Преведи на Италиански
Great комбинация! Наистина много добър, силен аромат и кремообразна. Всеки така често капсула излиза бавно, но ... чудесно!

Ottima miscela
10/02/2016 11:37
Ho acquistato questa miscela e posso dire che non ha nulla da invidiare a quella della Nescafe, anzi..
Acquisterò altre miscele per verificarne la consistenza..


Преведи на Италиански
Купих тази смес и мога да кажа, че няма нищо да завиждам на този на Nescafe, наистина .. Аз ще закупи други смеси, за да се провери съответствието ..

Buono
09/02/2016 12:39
Gusto molto forte,lo trovo simile all'originale.ottimo acquisto

Преведи на Италиански
много силен вкус, аз го намерите подобна на \ 'originale.ottimo покупка

ottimo
08/02/2016 09:40
continuo a consumarlo alternandolo a classico non so decidermi tutte due buoni con un gusto molto meglio dell originale

Преведи на Италиански
Аз продължавам да се консумират променлив класически Не мога да реша всички два добър с много по-добър вкус от Original

Perfettooo!!
27/01/2016 21:49
Caffè fantastico, lascia un piacevole sapore in bocca... Per tutti gli amanti del vero caffè!!!

Преведи на Италиански
фантастично кафе, оставя приятен вкус в устата ... За всички любители на реалните кафе !!!

Ottimo
27/01/2016 14:07
Caffè dal gusto intenso così come dovrebbe essere. Impeccabile e veloce la spedizione.la

Преведи на Италиански
Кафе с интензивен вкус, както трябва да бъде. Flawless и бързо spedizione.la

Intenso
18/01/2016 20:45
Caffè buonissimo, complimenti per le confezioni.... spedizione rapida

Преведи на Италиански
Delicious кафе, комплименти на презентациите .... бърз превоз

Ottimo caffè del mattino
10/01/2016 21:07
Ho acquistato queste cialde per il caffè del mattino e devo dire che è fantastico.
Aroma forte con note decise. Ideale per il mattino


Преведи на Италиански
Купих тези шушулки за кафе сутрин и трябва да кажа, че е фантастично. Силен аромат с нотки реши. Идеален за сутринта

AROMA INTENSO BONINI
08/01/2016 09:46
Ero un po scettico sull'acquisto di capsule compatibili, diciamo che dopo aver letto recensioni di queste compatibili, mi sono convinto ad acquistarle, diciamo che il gusto di questa miscela e molto buono al palato, pero vi ricordo che la mia è un opinione soggettiva, a me piacciono.

Преведи на Италиански
Бях малко скептично настроен относно \ "купуват капсули съвместими, да кажем, че след като прочетете ревюта на тези съвместими ме убеди да ги купуват, ние казваме, че вкусът на тази смес и много добра на вкус, но аз ви напомня, че моето мнение е субективно, харесва ми.

intenso
03/01/2016 16:06
ottimo prodotto...si avvicina molto all'originale.

Преведи на Италиански
страхотен продукт ... е много близо до оригиналния на \ ".

ottimo
29/12/2015 21:10
Questo caffè è piaciuto molto a tutti in famiglia. Intenso ma non troppo forte. Soddisfatta dell'acquisto , lo ricomprerò al più presto.

Преведи на Италиански
Това кафе наистина харесва всички в семейството. Intense, но не прекалено силен. Доволен покупка \ "е, ще купи най-скоро.

caffe intenso
08/12/2015 17:43
ottimo caffe. Aroma forte e gradevole

Преведи на Италиански
отлично кафе. Силна и приятен аромат

Sulla confezione ... Caffè molto buono
04/12/2015 14:48
Ho già scritto una recensione positiva l'unica pecca importante è la confezione ... solo 10 capsule in un sacchetto di plastica è uno spreco!

Преведи на Италиански
Написах положително мнение \ "е само недостатък важна е опаковката ... само 10 капсули в найлонова торбичка, е загуба!

Caffe intenso
04/12/2015 13:33
Caffe buonissimo molto meglio del originale, da riordinare...

Преведи на Италиански
Coffee много добро много по-добре от оригинала, за да пренаредите ...

ottimo
27/11/2015 23:05
molto buono e conveniente decisamente meglio dell'originale

Преведи на Италиански
оригиналната много добър и евтин много по-добре \ "и

Ottimo
27/11/2015 11:20
Sapore forte e buono. Ne acquisterò ancora

Преведи на Италиански
Силен аромат и добър. Аз ще закупи отново

Intenso
23/11/2015 14:46
Provato oggi per la prima volta e devo dire che è davvero buono e cremoso.Lo consiglio!

Преведи на Италиански
Опитах днес за първи път и трябва да кажа, че е наистина добър и cremoso.Lo съвети!

Buono
18/11/2015 23:08
Caffé buonissimo,

Преведи на Италиански
Delicious кафе,

OTTIMO !!!!
12/11/2015 14:25
Veramente un caffè per sistema dolce gusto ottimo e cremoso
Molto meglio delle capsule originali che ho provato (e le ho provate praticamente tutte)
Ora mi rimane da provare le altre della bonini


Преведи на Италиански
Истина система кафе за сладък вкус и отлична кремообразна Много по-добре капсули оригиналната Опитах (и аз се опитах почти всички) Сега ми остава да се опита другият от Bonini

ottimo
06/11/2015 09:29
Gusto molto forte, ottimo acquisto

Преведи на Италиански
Вкус много силен, много изгодна покупка

buono
05/11/2015 13:36
ottimo aroma

Преведи на Италиански
отличен вкус

uguali alle originali!
30/10/2015 15:23
ottimo caffè e buono come le originale. Fantastica la spedizione gratuita!

Преведи на Италиански
хубаво кафе и добър, колкото оригинала. Fantastic безплатна доставка!

intenso
30/10/2015 11:17
ottimo caffè, molto simile all'originale.

Преведи на Италиански
страхотно кафе, много подобен на оригиналния \ ".

Ottimo caffè
27/10/2015 11:16
Prodotto perfetto, il primo caffè in cialda che trovo perfetto come aroma e gusto, consigliato :) servizio e spedizione ottimo

Преведи на Италиански
Perfect продукт, първите кафе шушулки, които намирам за добра като аромат и вкус, препоръчва доставка и отлично обслужване :)

Buono
26/10/2015 09:11
Buono come tutti, ma per il mio gusto personale un pò forte. L'aroma che si sente aprendo la busta delle capsule è eccezionale. Meglio dei corrispettivi originali.

Преведи на Италиански
Като добър, колкото всеки, но за моя вкус е малко силна. L \ 'аромат, който се чувства отваряне на обвивката на капсулите е изключителен. По-добре от оригиналните такси.

Molto carico
26/10/2015 08:55
Non la mia miscela preferita, ma oggettivamente molto buono Gusto forte (non a caso si chiama intenso), si percepisce la quantità superiore di Robusta. Ottimo per chi stenta a svegliarsi la mattina, niente da invidiare alle originali, forse anche meglio.

Преведи на Италиански
Не е любимата ми комбинация, но обективно много добър вкус силна (в действителност тя се нарича дълбочина), един възприема високия размер на Робуста. Чудесно за тези, които трудно да се събудиш на сутринта, нищо не отстъпва на оригинала, а може би дори по-добре.

Ottimo!!!!!
19/10/2015 13:24
devo dire che ho trovato il caffè adatto per le mie esigenze......
lo consiglio vivamente alle persone alle quali piaccia il caffè intenso e corposo.


Преведи на Италиански
Аз трябва да кажа, че намерих кафето подходящи за моите нужди ...... Аз силно го препоръчвам на хората, които обичат кафе интензивен и плътен.

ottimo
16/10/2015 15:32
ottimo caffè dal gusto molto intenso

Преведи на Италиански
пра-дегустация на кафе много интензивен

ottimo
30/09/2015 17:33
Io solitamente non amo il caffè delle macchinette, ma da quando ho provato queste capsule me ne sono innamorata... Caffè ottimo, buonissimo e lascia un piacevole sapore in bocca... lo consiglio assolutamente

Преведи на Италиански
Аз обикновено не обичам кафе-машините, но тъй като аз се опитах тези капсули се влюбих в ... Coffee отлично, много добро и оставя приятен вкус в устата си ... Аз абсолютно бих препоръчал

ottimo
26/09/2015 11:41
Veramente buono lo preferisco all'originale ma mi è capitata qualche capsula difettosa (senza caffè)non so se è successo ad altri o sono stato sfortunato io, quel poco risparmio va a farsi benedire, dovete migliorare il controllo qualità.

Преведи на Италиански
Наистина добра Предпочитам \ "е оригинален, но аз съм имал лоши капсула (без кафе) Аз не знам дали това се е случило с други хора, или аз бях нещастен I, какви малки спестявания отиват в ада, трябва да се подобри контрола на качеството.

Intenso
25/09/2015 11:37
Caffè buono meglio dell'originale

Преведи на Италиански
Първоначалното Добро кафе-добре \ "и

Buonissimo!
19/09/2015 08:26
Felicissima di aver trovato il caffè giusto ad un prezzo buono! Consiglio!

Преведи на Италиански
Честит да са намерили правилното кафе на добра цена! Съвет!

Buono
18/09/2015 11:54
E' buono e lo preferisco all'originale che è solo amaro.

Преведи на Италиански
Тя \ "е добра и аз Предпочитам \" е оригинален, че е само горчива.

ottimo
12/09/2015 16:59
Trovo che i compatibili siamo migliori dell'originale...il gusto intenso lascia un buonissimo gusto di cioccolato

Преведи на Италиански
Намирам, че ние сме по-добре съвместими \ 'е оригинален ... интензивен аромат оставя приятен вкус на шоколад

buon caffè
30/08/2015 16:34
ottimo caffè quanto le capsule originali.

Преведи на Италиански
добро кафе, както и оригиналните капсули.

deciso
24/08/2015 20:38
Ha un sapore piu deciso, io lo uso quando devo fare il capuccino

Преведи на Италиански
Вкусът е по-решителна, аз го използвам, когато имам да правя на капучино

Il mio preferito
18/08/2015 09:18
Personalmente lo preferisco al gusto classico. La capsula è totalmente compatibile e non presenta problemi di funzionamento. Il prezzo confronto all'originale è inferiore. Ho già effettuato svariati ordini e mi ritengo soddisfatto. Anche il servizio clienti è cortese e veloce.

Преведи на Италиански
Лично аз предпочитам класическия вкус. Капсулата е напълно съвместими, а не неизправност. Сравнението на цените на оригиналната \ "и е по-малко. Аз направих няколко поръчки и съм доволен. Дори и за обслужване на клиенти е лесен и бърз.

deciso
05/08/2015 21:59
Ha un sapore piu deciso degli altri ...buono anche con il latte

Преведи на Италиански
Вкусът е по-решил другият ... добре с мляко

caffè intenso dolce gusto
28/07/2015 16:49
Buono

Преведи на Италиански
Добър

super
16/07/2015 00:18
quasi meglio dell'originale

Преведи на Италиански
почти добри \ 'S оригиналната

Ottimo caffè
04/07/2015 14:37
Ottimo caffè dal gusto intenso e corposo. Buono anche per il caffè latte. Il sapore è deciso e delicato allo stesso tempo. Lo consiglio

Преведи на Италиански
Great кафе с интензивен аромат и плътен. Също така добре за кафе мляко. Вкусът е силен и деликатна в същото време. Съветвам

Intenso
01/07/2015 12:01
Buon caffè, identico all'originale. Da notare il profumo "intenso" che esce da ogni confezione!

Преведи на Италиански
Добро кафе, идентичен с оригиналния \ ". Забележка аромата \ "дълбоко \" излиза всяка опаковка!

Intenso di nome e di fatto!!!
20/06/2015 19:09
Sapore fantastico! Consiglio....

Преведи на Италиански
Много вкус! Съвет ....

proprio intenso!
12/06/2015 13:50
È proprio un buon caffè dal gusto intenso!!!

Преведи на Италиански
Това е просто едно кафе с интензивен аромат !!!

offerta a 24.90 dolce gusto
09/06/2015 14:58
Buon prodotto spedizione veloce e qualità Buona consigliato

Преведи на Италиански
Добър продукт, бърза доставка и добро качество препоръчва

caffè intenso
03/06/2015 18:17
veramente buono non è fortissimo e a me va bene cosi',anche perché mia moglie beve il dolce gusto caffè barista ed è troppo forte però buono anche quello

Преведи на Италиански
наистина добър не е силна и ми се, че е добре \ ", защото жена ми пие кафе бариста и сладък вкус е твърде силен, обаче, дори, че доброто

Meglio dell'originale
20/05/2015 20:41
Spedizioni velocissime e gusto a mio parere meglio dell'originale

Преведи на Италиански
Доставка бързо и по мое мнение по-добър вкус \ "е оригинална

Buono
14/05/2015 16:54
Nettamente superiore alla capsula originale per sapore e profumo, sicuramente lo consiglio.

Преведи на Италиански
Ами над капсула Original вкуса и аромата, определено го препоръчвам.

Ottimo, ma migliorabile
03/05/2015 21:36
Come sempre consegna ultra-veloce ed affidabile. Un servizio che pochi offrono. Confezioni contenenti 10 capsule, belle esteticamente e funzionali. Quando si apre una confezione l'aroma di caffè riempie tutta la stanza.
Per quel che riguarda l'aroma intenso è il mio preferito, però ne vorrei uno ancora più corposo e forte, allora troverei la pace dei sensi.


Преведи на Италиански
Както винаги ултра-бърза и надеждна доставка. Услуга, която малцина оферта. Опаковки, съдържащи 10 капсули, естетически красиви и функционални. Когато отворите пакет \ "и аромат на кафе изпълва цялата стая. Що се отнася до наситен аромат на \ "е любимата ми, но бих искал още един плътен и силен, тогава аз ще намеря спокойствие.

discreto
03/05/2015 21:15
buono ma non tanto intenso quanto il barista

Преведи на Италиански
добра, но не като интензивен като барман

Come l'originale
25/04/2015 07:19
Caffè buonissimo pari o migliore dell'originale. Consegna veloce pacco ben confezionato.

Преведи на Италиански
Delicious кафе, равна на или по-добра оригинална \ 'S. Бърза доставка на колети добре опаковани.

Buono ma migliorabile
23/04/2015 11:21
Il gusto è buono e gradevole, ma l'intensità bassa se non è ristretto e si preferisce un caffè medio-lungo.

Преведи на Италиански
Вкусът е добър и приятен, но с нисък интензитет \ "и ако тя е ограничена и предпочитате по средно-дълго кафе.

Molto buono
22/04/2015 11:23
Io odio il caffe della moka. Tro acquoso. Mi piace un caffe denso e che in bocca abbia una sua consistenza. Per qusto usavo il Ristretto Ardenza.
Questo Inteso, secondo me, è poco sotto all'Ardenza, ma superiore al Dolce Gusto Ristretto.

Ho provato sia il Seta (troppo fiacco) che il Classico (discreto), ma questo mi piace molto di più.

Visto il risparmio rispetto all'"originale" Ardenza, non ho dubbi di acquistarlo ancora.


Преведи на Италиански
Мразя кафе мока. Tro водниста. Харесвам едно кафе и гъста в устата, че разполага със собствена последователност. За qusto Използвах Ristretto АРДЕНЦА. Разбрали това, за мен, е точно под всички \ "Ardenza, но по-висока от Dolce Gusto Ristretto. Опитах както Сета (твърде слаб), че Classico (дискретно), но на мен ми харесва много повече. Като се има предвид икономиите в сравнение с \ '\ "оригиналния \" Ardenza, аз не се съмнявам, че купуват още.

Intenso e deciso
18/04/2015 19:10
Non sono amante del caffe' inteso, ma sicuramente un buon prodotto!

Преведи на Италиански
Не любител на кафе \ "означаваше, но определено е добър продукт!

Buon gusto, ma si può ancora migliorare
14/04/2015 11:35
Il gusto è buono, ma l'ho trovato molto simile a quello Classico, dovrebbe essere un pò più "Intenso".

Преведи на Италиански
Вкусът е добър, но \ "Открих, че е много подобен на класически, тя трябва да е малко по-\" Intense \ ".

LEGGERO
31/03/2015 15:53
BUONO SIMILE ALL'ORIGINALE

Преведи на Италиански
Като всички добри \ "ORIGINAL

ottima alternativa
26/03/2015 16:22
buono ma il prezzo è ancora troppo simile alle originali quindi la convenienza...

Преведи на Италиански
добро, но цената все още е твърде подобна на оригиналния след удобство ...

NOn male
24/03/2015 16:20
ricordarsi di impostare una sola tacca

Преведи на Италиански
не забравяйте да зададете една степен

buono
08/03/2015 10:44
Buon caffè, ma preferisco l'originale, anche perchè c'è poca differenza di prezzo

Преведи на Италиански
Добро кафе, но аз предпочитам \ "е оригинален, отчасти защото има \" е малка разлика в цената

Buono ma....
04/03/2015 19:55
....troppo "acquoso". Meglio farlo ristretto

Преведи на Италиански
.... Too \ "воден \". По-добре да го ограничава

leggerissimo
04/03/2015 18:29
non è ne intenso ne corposo ..ha solo il colore del caffè ..niente a che vedere con l originale..mi dispiace ma c è tanto da lavorare

Преведи на Италиански
тя не е нито тежка плътен ..ha само цвета на кафе ..niente общо с originale..mi Съжалявам, но има много работа

Buonissimo
02/03/2015 10:56
Buono e corposo

Преведи на Италиански
Добър и плътен

Migliorabile
28/02/2015 07:15
Il caffè é buono ma leggero e poco corposo, esce con troppa facilità dalla macchina, potrebbe dipendere dalla macinazione? Ho notato inoltre che le capsule non sono riempite di gas allo stesso modo, ottimo il lavoro di produzione delle capsule, se verranno migliorate meriteranno 5 stelle!

Преведи на Италиански
Кафето е добър, но малко светлина и плътен, идва твърде лесно от колата, може да зависи от смилането? Аз също забелязах, че капсулите не са запълнени с газ, по същия начин, отлична производствена дейност на капсулите, ако ще се подобри заслужават 5 звезди!

Molto Buono
19/02/2015 09:37
Era il mio preferito ma dopo aver provato il classico mi sono dovuto ricredere, è comunque meglio dei vari originali.

Преведи на Италиански
Беше любимият ми, но след като се опитва класиката Трябваше да помисля отново, тя все още е по-добре от оригиналния сорт.

non comparabile
16/02/2015 11:33
non comparabile alle capsule originali, buono ma piu leggero

Преведи на Италиански
не е сравнима с оригиналните капсули, добре, но по-лек

Un buon caffè
13/02/2015 15:52
Il caffè è buono e all'apertura di ogni confezione si sprigiona un ottimo profumo, cosa che non avviene con le confezioni originali...

Преведи на Италиански
Кафето е добро и всички \ "отваряне на всяка опаковка се излъчва страхотен аромат, което не се случва с оригиналната опаковка ...

Odora di un buon caffè !!
10/02/2015 09:28
Debbo dire che il gusto è davvero piacevole

Преведи на Италиански
Аз трябва да кажа, че вкусът е много хубаво

intenso
31/01/2015 15:38
buono come originale, mi sembra pero'meno corposo .

Преведи на Италиански
толкова добър, колкото оригинала, но ми се струва, \ "по-малка плътност.

buono ma non come l'originale
28/01/2015 15:57
Il caffè nel complesso è buono ma più leggero dell'originale. Poi da capsule compatibili mi aspettavo un prezzo più concorrenziale, e non un risparmio di solo pochi centesimi in meno a capsula. Il giudizio resta comunque nel complesso positivo

Преведи на Италиански
Кафето е добра оригинална общите, но по-леки \ 'S. Тогава от капсули съвместими Очаквах по-конкурентни цени, и не представлява икономия от само няколко цента по-малко в една капсула. Решението все още е като цяло положителна

squisitissimo
24/01/2015 09:54
un caffè dall aroma intensa,corposo,che unisce la cremosità dovuta alla macchina del caffè al gusto classico della moka

Преведи на Италиански
кафе от силен аромат, плътен, съчетаващ кремавост дължи на кафе машината към класическия вкус на мока

Favoloso
20/01/2015 17:50
esce corposo e intenso forse per certi versi anche meglio delle originali, di sicuro per l'intensità

Преведи на Италиански
идва с плътно тяло и интензивни, може би в някои отношения дори по-добре от оригинала, със сигурност за интензитет на \ "

Buon caffè
16/01/2015 13:51
Corposo

Преведи на Италиански
Пълноценен

Veramente buono
15/01/2015 17:38
Praticamente il mio preferito, molto corposo e aromatico.
Grandi.


Преведи на Италиански
Доста от нас, много плътен и ароматен ми. Great.

un buon caffè
15/01/2015 12:56
prezzo conveniente e abbastanza buono come l'intenso originale

Преведи на Италиански
евтини цени и достатъчно добър, колкото интензивна оригиналната на \ "

intenso
07/01/2015 18:04
ottimo caffè buono quanto le originali

Преведи на Италиански
страхотно кафе толкова добър, колкото оригинала