Caffe.com
нов потребител ? Присъединете се сега

Влезте със социална мрежа ...

Влез с Facebook
Влез с Google+

... или с вашия имейл

Възстановете паролата си
Nocciola

мнения Caffè Bonini Nocciola

Съвместим ароматизиран Кафе Pods ESE 44mm

интензивност : размер : 40ml
50 вафли 31,30 лв (0,63 /pz) Добави в количката 100 вафли 58,70 лв (0,59 /pz) Добави в количката

описание

Сред основните съставки на храната ни това кафе ни връща към сладостта на бисквитки, кремове и сладолед ...

мнения
eccezionale
03/02/2019 17:12
Andate sul sicuro un caffè alla nocciola delizioso

Преведи на Италиански
Andate sul sicuro un caffè alla nocciola delizioso

veramente pessimo....
01/02/2019 19:31
Sono rimasto veramente deluso da questo caffè alla nocciola, non solo la nocciola si percepisce a malapena, ma anche il sapore del caffè è veramente pessimo.... peccato perchè il caffè gusto corposo e forte invece sono buoni.....

Преведи на Италиански
Sono rimasto veramente deluso da questo caffè alla nocciola, non solo la nocciola si percepisce a malapena, ma anche il sapore del caffè è veramente pessimo.... peccato perchè il caffè gusto corposo e forte invece sono buoni.....

delusione totale
22/02/2018 19:35
Ho acquistato cialde di caffè aromatizzato al cioccolato e quelle alla nocciola, purtroppo leggendo le recensioni, anche se piuttosto vecchiotte mi ero convinta che fosse buono, invece amara sorpresa non si sente per niente l'aroma, ne quello alla nocciola ne quello al cioccolato. sigh pessimo acquisto non lo consiglio, l'aroma non si sente

Преведи на Италиански
Ho acquistato cialde di caffè aromatizzato al cioccolato e quelle alla nocciola, purtroppo leggendo le recensioni, anche se piuttosto vecchiotte mi ero convinta che fosse buono, invece amara sorpresa non si sente per niente l'aroma, ne quello alla nocciola ne quello al cioccolato. sigh pessimo acquisto non lo consiglio, l'aroma non si sente

Ottimo
12/04/2017 09:34
Buonissimo sapore.

Преведи на Италиански
Buonissimo sapore.

Ottimo Nocciola
02/01/2017 16:25
Il caffè ideale per me che sono golosa. dopo pranzo cerco sempre qualcosa che mi lasci un sapore dolce e con questo caffè rinuncio volentieri al cioccolatino. corposo, fatto apposta per le donne.

Преведи на Италиански
Il caffè ideale per me che sono golosa. dopo pranzo cerco sempre qualcosa che mi lasci un sapore dolce e con questo caffè rinuncio volentieri al cioccolatino. corposo, fatto apposta per le donne.

Exquisito
30/04/2016 08:53
Un cafe sabroso con el toque amargo de la almendra. yo lo tomo con leche de soja o avena, e incluso así se puede apreciar y saborear el toque de sabor especial. 100% recomendable a quien le guste la almendra, ya que sí se nota el sabor.

Преведи на Италиански
Вкусна кафе с бадемово горчив вкус. Аз го вземе със соево мляко или овесена каша, а дори и след това можете да оцените и се наслади на специален докосване на вкус. 100% препоръчва, който обича бадеми, и да ароматът е забележим.

Buonissimo!
26/01/2016 16:49
Mi è arrivato mezz'ora fa... e sono corsa a fare la recensione! il caffè è buonissimo e come primo ordine è stato soddisfacente! sicuramente siete diventati i miei fornitori di fiducia! spedizione lampo, operatrice cordialissima, caffè buono e prezzi ottimi!

Преведи на Италиански
Пристигнах преди половин време на \ "... и аз се завтече да направи преглед! кафето е много добър и като първа цел е задоволително! със сигурност сте станали моите доверени доставчици! Доставка мълния, оператор сърдечно, хубаво кафе и страхотни цени!

Very good
19/06/2015 22:44
La nota alla nocciola è piuttosto intensa, cosa che fa di questo caffè uno dei migliori tra gli aromatizzati.

Преведи на Италиански
Лешник the бележка е доста интензивно, което прави един от най-добрите сред кафе ароматизира.

BOH!
18/02/2015 22:26
Non si capisce che cos'è il sapore, di sicuro non è nocciola. io, francamente l'ho trovata parecchio sgradevole.

Преведи на Италиански
Не разбирате ли, че защото \ "не е на вкус, със сигурност това е вкусен. Аз, честно казано л \ "Открих, че е доста неприятно.

elegante
18/10/2014 19:18
In perfetto equilibrio...un retrogusto delizioso.

Преведи на Италиански
В перфектен баланс ... вкусен послевкус.

Buonissimo
14/06/2014 07:37
Ottimo prodotto...lo consiglio...!!!

Преведи на Италиански
Страхотен продукт ... Аз го препоръчвам ...!

delicatissimo
10/05/2014 09:10
Ti lascia quel sapore in bocca delicato di nocciola

Преведи на Италиански
ви оставя, че вкус в устата си деликатен вкусен

provato
26/04/2014 14:47
Buono

Преведи на Италиански
добър