Caffe.com
нов потребител ? Присъединете се сега

Влезте със социална мрежа ...

Влез с Facebook Влез с Google+

... или с вашия имейл

Възстановете паролата си
Kit assaggio

мнения Caffè Bonini Kit assaggio

Съвместими Кафе Pods ESE 44mm

размер : 40ml
мнения
Un'idea meravigliosa
23/02/2016 12:07
Ho ritirato questo kit per dei miei parenti che erano un pò restii ad ordinare cialde via internet poichè quasi nessuno ti permette di provare il caffè con così pochi spiccioli. Un'idea fantastica degna di una grande azienda come questa!

Преведи на Италиански
Взех този комплект за моите роднини, които са били по-малко склонни да направят поръчка вафли чрез интернет като почти никой не ви позволява да се опита кафе с толкова малко пари в брой. фантастична идея A \ "достоен за голяма компания като този!

KIT ASsaggio delizioso
12/02/2016 11:46
un mix di caffè...da assaporare...molto buoni!

Преведи на Италиански
микс от кафе ... да се наслади ... много добро!

buona scelta
07/10/2015 19:56
Ottimo kit per assaggiare i vari gusti, peccato però non ricevere tutti i tipi ma solo quelli disponibili nel momento dell'ordine.
Comunque i gusti assaggiati sono veramente ottimi


Преведи на Италиански
Голям комплект за вземане на проби под различни версии, но грехът не получават всички видове, но само тези, които са налице към датата реда \ "и. Въпреки това, вкусовете се дегустират наистина добри

o' vesuvio
07/10/2015 15:45
Napoletana trapiantata a Bologna ho acquistato il kit assaggio nella speranza di trovare un'aroma che piacesse anche a mio marito(ragazzo dai gusti molto difficili):
1) la velocità di consegna merita 6 stelle se si potesse
2) abbiamo trovato un'aroma che riesce a mettere d'accordo me e mio marito(INCREDIBILE!)
3) o' vesuvio sembra uscito dalla moka di mammà!! GRAZIE!!


Преведи на Италиански
Неаполитански трансплантирани до Болоня Купих вкуса комплект с надеждата за намиране на \ "аромат, който ще се хареса дори на мъжа ми (гаджето вкусове много трудно): 1) скоростта на доставка заслужава 6 звезди, ако бихме могли 2) намерихме \ ' аромат, който може да постави г \ 'справят мен и съпруга ми (НЕВЕРОЯТНО!) 3) или \ "Везувий изглежда от мама мока !! БЛАГОДАРЯ ВИ !!

Bella idea
19/06/2015 22:51
Veramente una bella idea, che permette di degustare un po' tutto il mondo aromatizzato, ad un prezzo imbattibile. Assolutamente consigliato

Преведи на Италиански
Един наистина хубава идея, която ви позволява да опитате малко \ "в света ароматизирани, на ненадмината цена. Абсолютно препоръчително

bella idea il kit assaggio!
27/03/2015 15:33
Ho acquistato questo kit dopo aver visto le varie recensioni,
e perché particolarmente incuriosito.

Effettivamente i vari aromi si sentono bene, e alcuni in modo davvero marcato.

Personalmente ritengo che il migliore sia quello al whisky, seguito da quello al cioccolato.
Per gli altri è tutta una questione di gusti.

Posso dire che il kit ha fatto furore durante una festa di Laurea,
perché gli ospiti hanno voluto assaggiare questi caffè,
e in tanti hanno fatto i complimenti!


Преведи на Италиански
Купих този комплект, след като видя различните мнения, и затова силно заинтригуван. Всъщност различните аромати да се чувстват добре, а някои толкова много маркирани. Аз лично мисля, че най-добре е да уиски, последвано от шоколад. За други това е всичко е въпрос на вкус. Мога да кажа, че комплектът е предизвика смут по време на бал, защото гостите са искали да опитат това кафе, и много от тях са в унисон!

ottime
08/01/2015 19:14
ottime tutte

Преведи на Италиански
Отличното

ottimo prodotto
11/11/2014 12:27
provato il kit assaggio per due macchinette diverse e poi preso ordine normale e la qualità è ottima il caffè davvero buono e il prezzo beh validissimo
da provare


Преведи на Италиански
Опитах комплект проба в продължение на две различни машини и след това взе нормален ред и качеството е много добро кафе наистина добро и да бъде ценен цената да се окаже

ottimo
05/11/2014 12:16
ho comprato il kit, in ottobre, perchè non conoscevo il caffè e devo dire che sono rimasta molto contenta. lo consiglio vivamente.

Преведи на Италиански
Купих си комплекта през октомври, защото аз не знаех, че кафето и аз трябва да кажа, че бях много щастлив. Аз силно го препоръчвам.

kit assaggio caffè ottima idea
28/10/2014 12:28
Bella l'idea del kit d'assaggio così si ha la possibilità di provare più gusti e scegliere quello giusto.
Davvero buoni quello "corposo" e "o Vesuvio" non molto distanti dal caffè del bar!
La spedizione è stata molto veloce.


Преведи на Италиански
"Идеята е на комплект \" Bella \ вкус и така имате възможност да опитате повече вкусове и избора на най-подходящия. Наистина добра \ "плътен \" и \ "Везувий или \" не е много далеч от кафе-бара! Пратката е била много бърза.

ottimo
26/10/2014 11:21
Servizio ottimo, consegna velocissima.
Ottima idea il kit assaggio. In questo modo si possono assaggiare i vari tipi di caffè e poi decidere il prossimo acquisto....anche se questo ti mette in crisi perché tutti i gusti sono buonissimi!


Преведи на Италиански
Great обслужване, бърза доставка. Страхотна идея комплект вкус. По този начин можете да опитате различни видове кафе и след това да реши следващата покупка .... дори ако това ви поставя в криза, защото всички вкусове са вкусни!

perfetto
18/10/2014 14:01
tutto perfetto, spedizione più che veloce, e ottimo caffè

Преведи на Италиански
всичко перфектно, превоз на повече от бързо и страхотно кафе

Kit assaggio
13/10/2014 20:32
Ottimi sotto tutti gli aspetti sia per la qualità che per il prezzo. Il kit di assaggio è una bella idea; li ho comprati apposta per provarli e in futuro magari acquistare quelli ame più graditi. Grazie.

Преведи на Италиански
Отличен във всяко едно отношение и за качество за цената. Комплектът на вкус е добра идея; Купих ги по предназначение, за да се опита им в бъдеще и може би купуват тези AME повече дошли. Благодаря.

Tutto molto bene
27/09/2014 21:42
Come prima volta ottima la scelta di provare il kit, buoni i vari tipi di caffè come anche il tè, ottimo servizio clienti e spedizione veloce

Преведи на Италиански
Като първи път отличен избор, за да се опита комплекта, добри различни видове кафе, както и чай, страхотно обслужване на клиенти и бърза доставка

buoni
24/09/2014 17:55
mi ha fatto piacere sapere che c'era la possibilità di assaggiarli tutti!!consiglio o'vesuvio il più saporito!!

Преведи на Италиански
Бях доволен да знаете, че има \ 'е имал шанса да ги опитате !! съвет или \ "Везувий вкусната !!

Kit assaggio
22/09/2014 11:36
Ottimo kit e velocissima la consegna

Преведи на Италиански
Голям комплект и бърза доставка

kit
06/09/2014 08:00
Ottimo kit di caffè ....7 tipologie di caffè....lo consiglio a tutti

Преведи на Италиански
Голям комплект за кафе .... 7 видове кафе .... Аз го препоръчвам на всички

kit assaggio
02/09/2014 19:10
buona idea x fare un buon assaggio

Преведи на Италиански
х добра идея да се направи добър вкус

ottimo venditore
29/08/2014 13:59
Ho ordinato il venerdì alle 17 e il lunedì alle 9 mi hanno consegnato. Le cialde sono 30 di vari aromi. Provati e sono eccellenti. Consiglialtissimo!

Преведи на Италиански
Поръчах на петък 17-ти и понеделник в 9 те ми подаде. Шушулките са 30 различни вкусове. Опитах и ​​са отлични. Consiglialtissimo!

Ottimo
17/08/2014 00:31
Servizio di consegna velocissimo. Caffè ottimo. Io e mia mamma li stiamo provando tutti e non sappiamo qual è il più buono perchè lo sono tutti. Mia mamma dice che è veramente ottimo e dopo aver assaggiato il primo ha detto: "Questo sì che è un vero caffè".

Преведи на Италиански
Заведение за бързо обслужване доставка. Great кафе. Майка ми и аз сме ги всички се опитват и не знам какво е най-, защото те всички са добри. Майка ми казва, че е наистина добър и след като вкуси първата каза: \ "Това е наистина вярно кафе \".

Kit d'assaggio
16/08/2014 12:30
L'ho provato con curiosità, non essendo amante di certe miscele(es. decaffeinato) non credo lo riproverò.Lo consiglio però per provare anche le altre miscele.

Преведи на Италиански
L \ 'съм го пробвал с любопитство, не е любител на някои смеси (например. Безкофеиново) Аз не мисля, че това riproverò.Lo съвети, но за да се опита на други смеси.

ottima idea
28/07/2014 11:08
Ottima idea per identificare il prodotto più confacente ai propri gusti

Преведи на Италиански
Страхотна идея за идентифициране на продукта най-подходящи за техните вкусове

Ottima possibilità il kit assaggio!!!
27/07/2014 20:37
Ho ordinato un kit assaggio e sono veramente contenta: c'erano 33 cialde, quindi 3 in più, purtroppo non tutti i tipi di caffè ma immagino che alcuni non fossero disponibili.
Non sono ancora riuscita ad assaggiare tutti i tipi ma per il momento nessuno mi ha deluso.
La spedizione è veramente così veloce, come dicono...!
Ho avuto un problema con le cialde che dipendeva dalla mia macchina e loro sono stati disponibili, veloci e gentili.
Un modo serio di lavorare.
Grazie


Преведи на Италиански
Поръчах комплект за проба и аз съм наистина щастлив: в \ "вафли са били 33, а след това три повече, но не всички видове кафе, но предполагам, че някои от тях не са на разположение. Все още не сме в състояние да опитате всички видове, но за момента никой не ме разочарова. Морският транспорт е много по-бързо, както и, както се казва ...! Имах проблем с шушулките, които зависеха от колата ми и те са били достъпни, бързи и вид. Сериозен начин на работа. Благодаря

Kit assaggio.
22/07/2014 05:00
Confezione capiente-economica per un eccellente scelta dell'aroma adatto ad ogni esigenza.Volevo aggiungere anche un'osservazione sull'azienda:serie, corretta e immediata nella gestione e spedizione degli ordini.

Преведи на Италиански
Опаковайте голям икономически избор за отличен \ "е подходяща за всеки вкус esigenza.Volevo също да добавите \" наблюдение на компания \ за ": стандарт, правилно и незабавно в управлението и доставката на поръчки.

cosi cosi
21/07/2014 16:19
le cialde non sono la soluzione meglio le capsule.gli aromi sono sufficienti

Преведи на Италиански
вафлите не са най-доброто решение capsule.gli аромати са достатъчно

Da provare
13/06/2014 13:16
Arrivate 8 tipi di cialde diverse, un po delusa che non hanno incluso Mysore e Seta che sono disponibili sul sito e del fatto che certi gusti hanno mandato 5-6 cialde e di altre solo 2, andrebbero distribiute in maniera equa visto che sono tutte cialde disponibili. Almeno posso provare vari tipi di caffè e vedere cosa mi piace. Spedizione velocissima in 24 ore.

Преведи на Италиански
Пристига в осем различни видове вафли, малко разочаровани, че те не включват Мисор Silk, които са на разположение на сайта, както и факта, че някои вкусове са изпратени 5-6 вафли и други само на 2 distribiute трябва да бъде справедливо, тъй като те всички са шушулки на разположение. Най-малко мога да се опитам различни видове кафе и да видим това, което обичам. Бърза доставка в рамките на 24 часа.

ottima scelta
05/06/2014 18:58
per chi non sa che gusto scegliere o li vuole provare tutti!

Преведи на Италиански
за тези, които не знаят какъв вкус да изберат или искате да опитате всички тях!

ottimo
05/06/2014 14:33
il kit assaggio è un ottima soluzione per acconentare i gusti di tutti, l'unico neo è che la cialda di carta sforza un pò nella mia macchina

Преведи на Италиански
комплекта е чудесен начин да опитате вкуса на всички acconentare \ "е само недостатък е, че вафла хартията се опитва малко в колата ми

kit assaggio acquistato 21/05/2014
24/05/2014 16:41
l'ho trovato buono, con il kit si ha la possibilità di scegliere il gusto più idoneo al nostro palato, veloci nella consegna, confezioni perfette. grazie!!!

Преведи на Италиански
L \ 'откри добра, с този комплект имате възможност за избор на най-подходящия за нашия вкус небцето, бърза доставка, перфектна опаковка. благодаря ти!

molto buoni
17/05/2014 10:36
Ottima idea per poter scegliere in seguito il gusto che più piace. Peccato non aver trovato nel kit anche il ginseng.

Преведи на Италиански
Страхотна идея, за да може да се избере по-късно вкуса им харесва. Жалко, че не са намерили в комплекта също женшен.

Buon sistema
10/05/2014 09:55
E' una ottima idea per far provare i vari gusti a me personalmente è servita molto per scegliere il mio prodotto preferito.

Преведи на Италиански
Тя \ "е добра идея да се изпробват различни вкусове за мен лично сервират е много, за да изберете любимите си продукт.

Ottima idea
26/04/2014 23:24
Per chi non conosce questa marca...a me sono arrivati 8 gusti diversi. Fino ad adesso quelli che ho bevuto mi sono piaciuti molto. Molto soddisfatta...anche la spedzione e' stata velocissima!!!!

Преведи на Италиански
За незапознатите с тази марка ... Аз имам осем различни вкусове. Досега тези, които съм пиха ми хареса много. Много доволен ... а също и spedzione \ "беше бързо!

buon prodotto
21/04/2014 14:28
Il kit assaggio avrebbe bisogno probabilmente di più pezzi per poter valutare ogni singolo gusto. Alcuni mi sono piaciuti, anche se, tendenzialmente, nella mia macchina non producono tanta crema e neppure tanto aroma. "Insopportabile" il sistema di apertura a strappo delle bustine: scomodissimo, a volte inesistente e bisogna usare le forbici.

Преведи на Италиански
Вкуса на кит-вероятно ще се нуждаят от повече парчета, за да се оцени всеки индивидуален вкус. Някои ми хареса, макар че, общо взето, в колата ми не произвеждат толкова много сметана и дори не толкова много вкус. "Непоносимата" на системата да разкъса торбичките: неудобни, понякога несъществуващи и вие трябва да използвате ножица.

Che dire...
15/04/2014 21:15
Ho ricevuto il kit assaggio e sono rimasta piacevolmente sorpresa da un lato e un pò delusa dall'altro
Positivo: ho trovato tutte le cialde molto buone, davvero difficile scegliere, eppure la Poemia non eccelle in qualità per il caffè fatto con le cialde e fra tutte quelle provate fino ad oggi sono quelle che ho gradito di più.
Negativo: le cialde erano 29 e non 30... e a quanto pare non sono l'unica persona a cui è successo....
Questo "imprecisione" ha fatto scendere un pò il mio gradimento anche se devo dire che ho telefonato per fare le mie rimostranze e la signorina che mi ha risposto è stata molto cortese... ma rimane il fatto che la fornitura era incompleta


Преведи на Италиански
Получих вкуса комплект и бях приятно изненадан от една страна, и от друга малко разочарован Положителен: Открих всички вафлите много добра, наистина трудно да се избере, но Poemia не превъзхождат по качество на кафето направено с вафли и между всички онези, които изпитва към днешна дата са тези, които ми харесаха най-много. Отрицателни: вафлите бяха 29, а не 30 ... и явно аз не съм единственият човек, това се е случило .... "неточности" е оставила малко да ми хареса, въпреки че аз трябва да кажа, че аз се обадих, за да моите жалби и дамата, която ми отговори беше много любезен ... но това не променя факта, че разпоредбата е непълна

molto bene
14/04/2014 12:33
E' un ottima idea, che aiuta a capire quale sia il caffè più adatto ai propri gusti. personalmente avrei evitato il thè. Spedizione velocissima, come sempre

Преведи на Италиански
Това е добра идея, тя помага да се разбере какво е кафето, че най-добре отговаря на вашите вкусове. Аз лично щеше да избегне чая. Бърза доставка, както винаги

grande idea
13/04/2014 10:19
Bella idea quella di poter testare le varietà in modo da poter scegliere in futuro

Преведи на Италиански
Добра идея, за да може да се тества на сортовете, така че можете да изберете в бъдеще

Ottimo
13/04/2014 10:11
Ho la possibilità ora di poter provare anche le cialde nella mia macchina e questo kit fa proprio al caso mio. Possibilità di testare i vari caffè per trovare quello che più piace. Buona qualità e soprattutto ottimo imballo.

Преведи на Италиански
Имам възможност сега, за да бъде в състояние да се опита вафлите в колата ми и този комплект е точно за мен. Възможност да тествате различни кафе, за да намерите този, който е най-приятен. Добро качество и особено добра опаковка.

spedizione veramente espressa!!!
12/04/2014 16:43
I caffè sono buoni,ma ancora non li ho assaggiati tutti. La cosa che mi ha sorpreso è stata la spedizione superveloce, l' ordine del pomeriggio mi è arrivato la mattina dopo, scatola in perfette condizioni. Consigliatissimo!!

Преведи на Италиански
Кафето е добро, но все още не съм ги опитвал. Това, което ме изненада е експедирането супер бързо, L \ 'реда на Следобед пристигна на следващата сутрин, кутията в перфектно състояние. Силно се препоръчва!

NIENTE MALE
12/04/2014 14:55
non male qualita media 7, non si eccelle ma non si cala troppo! avrei gradito assaggiare il ginseng dato che era disponibile peccato

Преведи на Италиански
не е лошо качество средно 7 не се отличат, но не слезе прекалено! Бих искал да вкуси от женшен е на разположение като грях

buono
10/04/2014 10:31
ottima qualita' prezzo, l'unica cosa che la consegna ha tardato e sono arrivate in 2 volte.comq nel contesto tutto buono

Преведи на Италиански
добро качество \ "цена \" е едно нещо, че доставката е била бърза и пристигна в два volte.comq в контекста на всичко добро

Kit assaggio
01/04/2014 13:41
Il kit d'assaggio è stato spedito nel giro di 2 giorni ,ottimo l'imballaggio ,il kit mi ha permesso di assaggiare una buona varietà di caffè ,il caffè è di ottima qualità.

Преведи на Италиански
Дегустацията комплекта е доставен рамките на 2 дни, много добра опаковка, комплектът ми позволи да опитате голямо разнообразие от кафе, кафето е с отлично качество.

kit assaggio
29/03/2014 16:44
idea saggia questa delle cialde miste così si provano tutti i ...gusti!!! idea anticrisi simpatica quella delle recensioni così ...si risparmia !!Veloci come sempre nella consegna

Преведи на Италиански
мъдър тази идея за смесени шушулки, така че се опитайте всички вкусове ...! идея, че кризата хубави мнения така че ... ще спести! бърза доставка, както винаги

idea fantastika
23/03/2014 09:41
mi piace questa possibilità!!!!!
poter assaggiare varie qualita


Преведи на Италиански
Харесва ми тази възможност! можете да опитате различни качества

Kit assaggio
17/03/2014 18:33
Ottima idea, Mi ha permesso di assaggiare vari gusti di caffè a me sconosciuti per decidere su che tipologia di caffè acquistare secondo il gusto personale.

Преведи на Италиански
Страхотна идея, ми беше позволено да опитате различни аромати на кафе непознат за мен, за да вземе решение за какъв вид кафе, за да купуват според личния вкус.

qualità media buona
17/03/2014 09:35
Mix di caffé in generale buoni, non tutti i tipi di cialde, però. Ottimo il prezzo e il servizio.

Преведи на Италиански
Микс от кафе като цяло е добър, не всички видове вафли, все пак. Great цена и обслужване.

Idea fantasctica
25/02/2014 09:40
L'idea del kit di assaggio è fenomenale, nel dubbio puoi assaggiare tutto per avere uba panoramica e poi scegliere il gusto che ti piace di più, o semplicemente avere la possibilità di cambiare ogni volta che si beve un caffè è ancora più elettrizzante per una buona pausa caffè.

Преведи на Италиански
Идеята на комплекта е феноменален вкус в съмнение, можете да опитате всичко, за да имате представа СБХ и след това изберете стил ви харесва най-добре, или просто имат способността да се променя всеки път, когато пиете чаша кафе е още по-вълнуващо за добро кафе пауза.

Kit assaggio
25/02/2014 09:32
Come primo acquisto ho provato il kit d'assaggio per conoscere le varie arome dei caffè proposti sul sito ma purtroppo non sono presenti tutti i gusti però l'ho trovato utile e lo consiglio a tutti.
Pacco ben fatto e spedizione velocissima.


Преведи на Италиански
Като първа покупка Опитах комплекта за проба, за да научите повече за различните arome на кафе, предлагани на сайта, но за съжаление там не са всеки вкус, но открих, че е полезно и го препоръчвам на всеки. Опаковайте добре направено и много бърза доставка.

Kit cialde
22/02/2014 11:57
Kit ottimo consiglio vivamente questo prodotto.Buona la confezione e velocissima la spedizione

Преведи на Италиански
Аз силно препоръчвам този велик опаковка комплект prodotto.Buona и бърза доставка

Consigliatissimo
17/02/2014 13:31
Ottimo acquisto per chi vuole scoprire i vari gusti di caffè in vendita sul sito.
Ottimi caffè e spedizione super veloce.


Преведи на Италиански
Много добра покупка за тези, които искат да останат на различни вкусове на кафе, продавани на сайта. Great кафе и супер бърза доставка.

ok
27/01/2014 18:13
con la mokona trio non vengono benissimo,il caffe è buono ma la pressatura credo sia sbagliata

Преведи на Италиански
Con La mokona трио без vengono Benissimo, IL кафе è Буоно ma ла pressatura кредо SIA sbagliata

gradimento
27/01/2014 14:58
ottimo kit

Преведи на Италиански
страхотен комплект

Kit Assaggio per cialde
21/01/2014 20:44
Molto Buono spedizioni velocissime tutto OK

Преведи на Италиански
Много бърза доставка на всички OK Good

kit assaggio
18/01/2014 15:08
il mi ha aiutato a capire quale tra i vari gusti di caffe disponibile, sia quello adatto al mio palato

Преведи на Италиански
на ми помогна да се разбере коя от различните вкусове на кафе на разположение, какво е подходящо за небцето ми

Ottimo ma...
05/01/2014 17:19
Kit assaggio ben fornito con 9 tipologie di caffè e 1 di thé.. Spedizione rapida anche se devo essere sincero con una critica, le cialde erano 29. Non per essere fiscale ma tanto per chiarire. Nel complesso più che sufficiente.

Преведи на Италиански
Дегустация комплект добре зареден с 9 вида кафе и един чай .. Бърза пратка, дори ако трябва да бъда честен с критика, вафлите бяха 29. Не искам да бъда данък, но само за да се изясни. Като цяло, повече от достатъчно.

Ottimo Kit
04/01/2014 11:31
Il kit di assaggio mi è stato spedito con quasi tutte le varietà di caffè presenti sul sito.... Tutti i caffè sono ottimi,quello al ginseng è spettacolare.... La spedizione è stata velocissima nonostante l'ordine fosse fato sotto le feste natalizie.... Lo consiglio vivamente e farò certamente altri ordini con altre varietà di caffè....

Преведи на Италиански
Комплектът на вкус бях доставят с почти всички сортове кафе на разположение на сайта .... Всички кафета са отлични, че жен-шен е грандиозно .... Пратката беше бързо въпреки заповедта е съдба под коледните празници .... Силно се препоръчва и аз със сигурност ще продължи поръчки с други сортове кафе ....

Ottima Idea
21/12/2013 20:17
Ottima Idea il Kit assaggio più o meno sono tutti discreti, ma con il Kit assaggio ti rendi conto quale ti piace di più.
La qualità comunque é ottima


Преведи на Италиански
Great Idea Kit вкус всички сме повече или по-малко дискретни, но с комплекта на вкуса ти осъзнаваш кой ви харесва най-много. Качеството е отлично, обаче,

Kit assaggio
21/12/2013 14:21
Ottima idea il kit che mi ha permesso di provare molti caffè e discegliere i miei preferiti

Преведи на Италиански
Страхотна идея комплекта, че ми позволи да опитам много кафенета и discegliere моите любими

cialde
19/12/2013 16:39
chi mi sa dire se meglio cialde o capsule!?! sono incuriosito dalle cialde ma non le ho mai provate!!!

Преведи на Италиански
който може да ми каже дали по-добри шушулки или капсули?! са заинтригувани от вафлите, но аз никога не се опита!

ottimo prodotto
23/11/2013 15:27
Spedizione veloce,caffe' ottimo. L'unica pecca ,non aver trovato nella confezione i bicchierini con le bustine di zucchero e le palettine.

Преведи на Италиански
Бърза доставка, кафе "страхотно. Единственият недостатък, тъй като не бяха открити в шорти опаковката с пакетчета за захар и бъркалките.

l'inizio di tutto
22/11/2013 20:43
sono come le ciliege, un caffè tira l'altro, con parsimonia e misura

Преведи на Италиански
са като череши, кафе води до друг, и пестеливо измери

ottime
04/11/2013 14:44
devo dire ottime cialde ed ottimo assortimento di qualità.

Преведи на Италиански
Аз трябва да кажа отлични вафли и отличен асортимент от качеството.

kit assaggio
26/10/2013 18:35
Grande professionalità: sia per quanto riguarda la spedizione,gli imballi delle cialde e naturalmente la bonta del caffe.

Преведи на Италиански
Професионализъм: както по отношение на корабоплаването, опаковки вафли и разбира добротата на кафе.

Ottimo servizio
14/10/2013 09:18
Servizio ottimo! Il caffè è buonissimo e offre una vasta scelta per tutti i gusti. Suggerirei un kit assaggio per i caffè aromatizzati.

Преведи на Италиански
Great Service! Кафето е вкусно и предлага богат избор за всеки вкус. Бих препоръчал комплект вкус за ароматизирани кафета.

Kit di prova Ottima idea
30/09/2013 18:36
Servizio impeccabile e confezionato ottimamente.
Bella l'idea di poter provare un pò tutte le qualità base.
Mi associo all'idea di poter fare una confezione test anche di quelle più pregiate.


Преведи на Италиански
Съоръженията и услугите опаковани много добре. Хубава идея, че може да се опита малко всички основни качества. Подкрепям идеята, че може да се направи пакет тест и най-ценно.

Ottimo Caffè
28/09/2013 11:08
Ottimo caffè!Grazie al kit assaggio ho la possibilità di conoscere e gustare le diverse qualità di caffè da Voi prodotte!! Mi seno di suggerire un altro kit assaggio dedicato alle qualità di caffè più pregiate: Kenia,Perla dei Caraibi e Mysore! Ottimo servizio di consegna!

Преведи на Италиански
Great кафе! С комплекта вкус имам възможност да се знае и да се насладите на различните качества на кафето, произведени от теб! I гърдата предполагат друг поглед комплект, посветен на най-високо качество на кафе: Кения, Перлата на Карибите и Майсур! Great обслужване!

Ottimo kit
27/09/2013 11:52
Perfetto per scegliere i gusti ma anche x ogni palato

Преведи на Италиански
Перфектен за вкус, но също така да изберете х за всеки вкус

Idea geniale
16/09/2013 17:58
Buona l'idea del Kit di assaggio.Caffè di ottima qualità.Sicuramente ordinerò altri prodotti.Servizio di consegna assolutamente celere.Unica pecca,ma è un problema legato al mio gusto personale,nel Kit c'erano troppe cialde di decaffeinato.

Преведи на Италиански
Добра идея на комплекта assaggio.Caffè високо qualità.Sicuramente бъдат други поръчки prodotti.Servizio доставка абсолютно celere.Unica недостатък, но това е проблем, свързан с личния ми вкус, комплектът имаше твърде много шушулки безкофеиново кафе.

Kit Assaggio
13/09/2013 23:13
Spedizione velocissima.
Caffè ben assortito.
Lo zucchero aromatizzato che avete aggiunto è stata la ciliegina sulla torta.
Non appena avrò assaggiato tutti i tipi di caffè, deciderò quali ordinare.
Kit assaggio veramente superconsigliato!


Преведи на Италиански
Доставка бързо. Добре зареден кафе. Захар с ароматизиращи добавки, които сте добавили беше черешката на тортата. Веднага след като се опитали всички видове кафе, аз ще реша какво да поръчате. Kit вкус наистина Стария свят!

kit assaggio
31/08/2013 09:45
Come prima impressione, visto che da poco ho acquistato il prodotto, il caffè e veramente buono, la spedizione veloce, prodotti ben confezionati. In attesa di poter assaggiare altri tipi di caffè, lo consiglio vivamente.

Преведи на Италиански
Като първо впечатление, тъй като аз наскоро закупили продукта, и кафето е наистина добра, бърза доставка, и пакетирани продукти. Чакащи да опитате различни видове кафе, аз силно го препоръчвам.

ottimo!!!
30/08/2013 17:35
prodotti ottimi, consegna veloce, utilissima l'idea!

Преведи на Италиански
добри продукти, бърза доставка, много полезна идея!

Ottima idea!
30/08/2013 09:08
Bella pensata quella di fornire un kit per provare i vari tipi di caffè. Ora non mi resta che scegliere quella che mi piace di più. Consegna in meno di 24 ore a costo zero, fantastico!

Преведи на Италиански
Bella, предназначена да осигури комплект за тестване на различни видове кафе. Сега просто трябва да изберете тази, която харесва най-много. Доставка за по-малко от 24 часа, без разходи, фантастично!

kit assaggio
29/08/2013 12:25
Ottimo sistema per poter valutare i vari tipi di caffe' proposti!
Consegna celere e confezione sempre in ordine.


Преведи на Италиански
Отличен система за оценка на различни видове кафе ", предложен! Експресна доставка и опаковане в ред.

ottima prova assaggio
26/08/2013 22:19
Spedizione velocissima e azzerate, da non sottovalutare. ottima possibilità di provare molte cialde in un colpo solo. Buon caffè Bonini per la mia macchina Ariete.

Преведи на Италиански
Доставка бърз и нула, не бива да се подценява. отлична възможност да опитате много вафли с един замах. Добър кафе Bonini за колата ми Овен.

kit assaggio
31/07/2013 13:25
ottimo per provare i vari gusti di caffe

Преведи на Италиански
добре да опитате различни аромати на кафе

Recensione prodotto
22/07/2013 16:30
Prodotto di mio gradimento spedizione super veloce!!!Complimenti

Преведи на Италиански
Product да ми хареса супер бърза доставка! Поздравления

Gradimento
13/06/2013 22:32
Finalmente avete messo in commercio un Kit assaggio dando la possibilità di provare diversi gusti di caffè da voi prodotti.
Le confezioni ricevute sono stato di mio gradimento e ho trovato tutti i tipi di caffè di ottima qualità decisamente superiore alle marche che si trovano normalmente in commercio.
Soddisfatissimo anche del servizio consegna: celerissimo meno di 24 ore!
Attendo altre proposte assaggio in quanto a me e alla mia famiglia piace cambiare


Преведи на Италиански
Най-накрая, пуснати на пазара поглед Kit давайки ви възможност да опитате с различни аромати на кафе вас продукти. Пакетите са получили, за да ми хареса и аз открих, всички видове качествени кафе далеч по-добри марки, които обикновено се намират на пазара. Soddisfatissimo и услугата доставка: celerissimo по-малко от 24 часа! Очаквам други предложения вкус и за мен и семейството ми искали да промените

Ottima idea!
07/06/2013 06:35
consiglio vivamente a chi non conosce i vari gusti

Преведи на Италиански
Аз силно препоръчвам да незапознатите с различните вкусове